MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » "Я хочу відпочити від наших стосунків"- що це значить? ("Я хочу відпочити від наших відносин"- що це значить?)
"Я хочу відпочити від наших стосунків"- що це значить?
OlenkaДата: Четвер, 22.12.2016, 22:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Будь ласка, допоможіть. Я посварився з моєю подругою, і вона заявила що буде краще, якщо деякий час одне від одного відпочинемо. Зараз емоції вщухли, і вона як і раніше наполягає над цією ідеєю. А я навіть не знаю, у чому справа! Вона хоче піти? Порвати? Що таке весь цей відпочинок, ці перерви зв'язку. Як мені тепер поводитись?" 



"Давай трохи відпочинемо один від одного" або "давай зробимо перерву" - це слова, які досить часто говорять в стосунках. Іноді обидві сторони приходять до висновку, що це хороша ідея, а іноді вона або він гадки не мають, про що йде мова. Подивимося на справу об'єктивно.

Відпочити, тобто порвати?

У будь-яких стосунках настає момент, коли з'являється більша кількість конфліктів і сварок. Це природно – ми перестаємо відчувати взаємне кохання, та відчуваємо нудьгу і роздратування партнером. І в якийсь момент хтось  з вас може сказати – "вистачить, треба відпочити від цих сварок і поглянути на відносини з дистанції". І це найчастіше головна мотивація прохання "давай трохи відпочинемо один від одного".

– З Павлом я зустрічаюся вже рік. Якісь три місяці тому у нас були суперечки, криза, ще й постійно сперечалися. У якийсь момент він вирішив, що повинен бути сам. У гніві я сказала, що немає проблем, але потім плакала весь вечір – я була впевнена, що це просто привід для розриву. Проте, після двох тижнів без контакту він мені подзвонив і запросив мене на прогулянку. Він сказав, що час був потрібен  щоб поглянути на все без емоцій, порадитись з кимось зі сторони. Сьогодні я думаю, що ця перерва була гарною ідеєю. Ми скучили , і він зосередився на спокійному спілкуванні. 

– Коли моя Мартіна запропонувала раптом "перерву", я подумав що насправді момент дихання від конфліктів нам стане в нагоді. Потім знову зійшлися, начебто було нормально, але... дізнався від приятелів, що під час цієї перерви мене дурила! Це було жахливо! Я відчув себе так, як ніби вона зробила від мене просто перерву, щоб розважитися з іншими. А вона, у свою чергу, вважала, що в цьому немає нічого поганого, адже ми вже не були разом. В кінцевому підсумку ми розлучилися, – пояснює Роберт.

Важливі правила

Як видно, значення "перерва" може бути для вас обох дійсно дуже різні. Є фахівці від профспілок рекомендують цей маленький "процедура" ?
Ну, не обов'язково. Більшість психологів зазначає, що люди під час таких "перерв" зовсім не зосереджені на тому, щоб насправді подумати, проблеми у відносинах. Швидше, сприймають їх, як втекти, і можливість для того, щоб друга сторона "не витримала" і почав благати повернутися. У багатьох
випадках "перерва" насправді є початком кінця відносин. Що ж є гарною альтернативою?

Розмова – це вона повинна замінити ідея перерви. Нормальна, спокійна бесіда, з визначенням того, що кожен з вас бачить зло в іншій людині і що можна змінити. Створення нового "плану", тому, розумну спроби порятунку того, що ламається. Так це має виглядати, а не мати форму "перерви".
Якщо ви не хочете ніякого "odpoczywania" один від одного, а ваша друга половина навпаки – постарайтеся переконати її, що це, але це дійсно не дуже хороша ідея, що варто говорити, а не тікати від проблем.
А якщо не вийде? Ну, тоді у тебе немає виходу – ти повинен погодитися на невелику перерву. Домовтеся, однак її правила вже на початку. А саме:
  • Мета. Для чого ця пауза? Обіцяйте собі, що ви обидва подумаєте про, що ви робите не так і що варто змінити в собі. Виберіть по одній речі (максимум двох), яка найбільше заважає вам у ньому чи на ній.
  • Тривалість. Скільки точно у вас бути "розлучений". Нехай це не місяці, а тижні.
  • Питання вірності. Або перерва означає, що ви не разом і ви зустрічаєтеся з іншими, або, швидше, це немислимо (бажано друге). Саме то домовтеся, щоб потім не було недомовленостей.

Потім вас чекає велика розмова. Перерахуйте своїми міркуваннями і висновками, узгодьте з ним план порятунку, і нові правила зв'язку. Бути може, якщо все грамотно влаштувати, насправді вийде вам на користь.
Прикріплення: 2550593.jpg (128.1 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 26.12.2016, 16:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Не дозволяйте щоб доходило до такого.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » "Я хочу відпочити від наших стосунків"- що це значить? ("Я хочу відпочити від наших відносин"- що це значить?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом