MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розбите серце
Розбите серце
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Отже, сталося жахливе. Любов перетворилася на кошмар, твоє серце розбите. Але повернути вже нічого не можна, треба якось жити далі. Треба якось пересилити себе, справитися із сльозами, що душать тебе щохвилини. Як справитися з цією крижаною тугою і безвихідністю? Як заспокоїти своє розбите серце?
Сподіваюся, ти розумієш, що ти не єдина в світі, хто переживав такі почуття? Так от. Перше і найголовніше - що треба усвідомити, прийняти і запам'ятати. Це пройде. Правда. Решта всіх рад - лише відповідь на питання, як зробити, щоб це пройшло швидше. Можна почитати про любовні поради, любовні відносини, напевно знайдеш відповіді на свої питання. Але повірити треба обов'язково. Інакше можна далі не читати. Краще піди пошукай яку-небудь статтю, ніби "Як відгризти собі руки по лікоть від туги" або "121 спосіб виглядати нещасною і зареваною". Ти ще читаєш? Хороший знак. Тоді тобі дійсно потрібні любовні поради і статті про любовні відносини. Тоді рухаємося вперед, не озираючись.




Поставимо крапку
Всі подальші кроки мають сенс, якщо ти не збираєшся 101 раз спробувати почати все спочатку, благати Його повернутися або, навпаки, не піддаватимешся Його обіцянкам, що наступного разу все буде інакше. Постав крапку. Дай собі шанс, щоб твоє розбите серце зажило. Хвіст собаці краще відрізувати відразу, а не частинами. Намалюй на листі величезну крапку, повісь там, де ти її бачитимеш якомога частіше. Це поворотна крапка в твоїй долі. Цей етап твого життя закінчений. У ньому напевно було щось прекрасне, це ти обов'язково забереш з собою. Любовні відносини - це позитивний період життя, про який не варто забувати. А все погане - зосереджено в цій жирній товстенькій крапці. І цьому немає ходу в твоє нове життя.

Розірвемо пута
Треба позбавитися від всього, що повертає тебе думками до об'єкту, що розбив твоє серце. Що підказують тобі любовні поради? Усі милі фотографії, подарунки, сердечка, листівки - всі спогади збираємо в одну купу. Краще всього позбавитися від цього всього раз і назавжди. Розбити, порвати, викинути. Не піднімається рука? Береш велику коробку, звалюєш туди все-все-все. Додай туди музику, яку ви любили разом слухати, фільми, які разом дивилися. Закриваєш, обмотуєш скотчем якнайміцніше. І віддаєш кращій подрузі з обіцянкою повернути тобі через 3 роки. Але ніяк не раніше. Так і напиши на ній: "Не розкривати до ..."

Час друзів
Зараз не час залишатися одній і лежати на дивані, віджимаючи мокрі хустки. Займи себе. Спілкуйся. Твоє розбите серце хоче бути серед друзів, не хоче буди в самотності. Розкажи все кращій подрузі. Один раз. Не перетворюйся на заїжджену пластинку - не ний постійно. Займи себе. Хоч насильно. Зустрічайся частіше з друзями, ходи в гості, займися спортом. Чим менше у тебе залишиться вільного часу - тим менше ти витрачатимеш його на переживання і спогади. Це не найлегший пункт нашої програми, тому що примушувати себе доведеться щодня. Та зате найдієвіший, повір.

Дивися в майбутнє
У твоєму житті обов'язково буде ще нова любов і нові почуття. Людина так влаштована, що потребує цих емоцій і вони обов'язково прийдуть ще раз, якою б дивною ця думка не здавалася зараз. Потрібно просто пам'ятати про це. Але не варто починати новий роман просто на зло своїй попередній любові. Це не принесе тобі полегшення, лише ще більше розладнає тебе. Та і по відношенню до нового прихильника теж виглядає нечесно. Не можна створити нічого доброго і позитивного на чужому горі і засмученні. Нова любов прийде сама, якщо ти не замикатимешся в собі. Житимеш повним життям, бути самій собою.

Засвой урок
Все, що відбулося, повинно допомогти тобі в майбутньому уникнути подібних помилок. Відносини з коханим - тонка психологія, життя учить нас на жорстоких уроках. Можливо, наступного разу ти уважніше прислухатимешся до всього, що відбувається. Не озлоблюйся - інші люди не можуть нести відповідальність за вчинки того, що твого Екс-хлопця. Кожна людина унікальна. І розшукати свою унікальну половинку не так-то просто. Зате яке винагорода!
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розбите серце
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом