MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Пробачити зраду? „Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася поза
Пробачити зраду? „Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася поза
OlenkaДата: Вівторок, 11.04.2017, 16:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася позавчора – цілувався з якоюсь дівкою в клубі. Звичайно, він стверджує що не знав що робить, і що дуже любить мене, а ...я не знаю, що робити. Пробачити його або просто кинути? Всі говорять, що якщо раз таке зробив, то зробить і другий..." Олена, 15l.



Зрада це завжди боляче, незалежно від того, йдеться лише про поцілунок чи вже про секс. Боляче усвідомлювати, що наш коханий або кохана зацікавлена/ий кимось іншим, до такої міри, щоб забути про нас. Що робити в такій ситуації? А чи не краще відразу обірвати ці стосунки і забути про неї/нього чи спробувати пробачити?

По – перше - не слухай інших.

Як тільки ти розкажеш іншим про те, що було з тобою , то швидше за все, ви почуєте сто мільйонів рад. Деякі з них будуть в стилі: "да ладно, відразу залиш його, це свиня!" – і такого буде багато. Інші поради, які ви почуєте матимуть контекст, щоб пробачити і спробувати другий раз.

Кого послухати? Так от, нікого. Звичайно, ви можете розповісти, поплакати. Але уявіть, що ви дякуєте за поради. Насправді ніхто не знає, чому він це зробив/ла. Ніхто не знає, як було між вами, і ніхто не відчуває того, що ти. Тому ви особисто повинні прийняти це рішення. І насправді не відомо, чи буде воно поганим чи хорошим. Є пари, які разом довго незважаючи на зради в минулому, а є й такі які цього не витримують – тоді найкращим рішенням є розставання.

По – друге, подумайте, чого ви хочете.

Ви мусите дати собі певний час. Не відповідайте йому або їй відразу. Не кидайте негайно, дайте собі тиждень або навіть два на роздуми. Дайте емоціям заспокоїтися, заспокойтеся і почніть думати.

Ви повинні добре відчути свої почуття. Можливо ненавидиш зради і просто не зможеш собі уявити, що ви можете бути далі з ним або з нею.
Може бути по-різному. Разом зі зниженням емоцій ви можете відчути, що хочете йому або їй пробачити. Хоча і болюча зрада, ви зможете з цим всім жити. Почати все заново, спробувати ще раз.

По – третє, прийміть рішення і поговоріть з хлопцем/дівчиною.

Якщо ви прийняли рішення, потрібен час на розмову. Будь ласка, повідомте його або її, що ти готова/ий на розмову. І скажи, що ти відчуваєш – що ви згодні спробувати заново, чи навпаки, ви не в змозі пробачити зради.

Однак пам'ятайте про кілька важливих речах. Насамперед – якщо ви вирішили пробачити, то вибачте, щиро насправді. Не може такого бути, наприклад що ви говорите: "Добре, давай спробуємо заново", а потім при кожній, нагоді принижуєш його та згадуєш про те, що сталося. Це прямий шлях до остаточного розриву і подовження ваших мук. Якщо ви вирішили пробачити і забути, то не повертайся до теми. Було, минуло ви починаєте новий етап у житті.
Якщо ж ви вирішите розлучитися і закінчити відносини, то будь послідовна/-ий. Не давай йому або їй надії. Це найгірше, що ви можете зробити! Приклад? Наприклад, ви говорите: "я Жалкую, я не можу тебе пробачити", а потім, однак, з ним або з нею цілуєшся. Чи чекаєш її/його в шкільному коридорі. Або пишеш смс, повідомлення на Facebook. Це абсурдно – так що або ти кидаєш, або ви хоч зберегти ці стосунки. Саме тому так важливий попередній пункт – ви повинні добре подумати над тим, чого ви дійсно хочете.

Зрадив один раз то зрадить знову?

Напевно ви не раз почуєте цю фразу – що хтось один раз зрадив, він знову це зробив. На жаль, насправді це частий сценарій. Але, з іншого боку... люди роблять помилки і іноді, дійсно, вчаться на них. Є пари, у яких десь там у історії є зрада. І цей прикрий інцидент був для них уроком, він показав кого дійсно люблять. Отже, існує невеликий шанс, що буде так і у вашому випадку. Якщо, звичайно ми говоримо про першу, а не про третю зраду....
Прикріплення: 3663683.jpg (11.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.12.2017, 14:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Любов любовю, але зрада то є ЗРАДА! одного разу я пробачив своїй дівчині зраду бо тоже дуже сильно її любив) Скажу одне тобі чувак, нестоє таке
пробачати, нічого з того доброго небуде) як то кажуть: понять простить и
отпустить! Пройде час і вона ще багато чого пойме! Рішати тобі но я би
її послав НАХ!

Прикріплення: 5876460.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.03.2018, 09:06 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4505
Є ось таке питання. Чи можно вважати той факт, що чоловік уявляє під час мастурбації іншу жінку, фактом символічної зради?
Думаю, тема хвилює багатьох.
 
OlenochkaДата: Четвер, 03.05.2018, 13:58 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4505
Як ви думаєте, якщо ти одружена, а спілкуєшся на інтимні теми з іншими, це зрада?
 
OlenochkaДата: Середа, 11.07.2018, 09:13 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4505
Загалом така ситуація: Сиджу вчора в кафе, п'ю каву і слухаю приємну музику, заходить молода пара, замовляє столик біля вікна, поїсти там щось і сідають. Як я зрозумів, хлопець вирішив зробити пропозицію дівчині.Ну і ось цей момент, він дістає шкатулку з каблучкою, вручає дівчині, по очах видно що вона готова була полетіти на небеса від щастя, але в скриньці (УВАГА !!!) була не кільце, а мініатюрний член!О_о Після чого хлопець встав і крикнув на всю аудиторію: "Ця шлюха вчора зрадила мені з моїм найкращим другом, тому х * й їй, а не обручка на пальці!" Сказати що всі були в шоці, нічого не сказати ...
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.07.2018, 20:06 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4505
Прикріплення: 4378492.jpg (58.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.11.2018, 15:23 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4505
Чоловік зрадив з прошмандовкою. Розказував про то, що то просто секс без почуттів, пройшов час - я пробачила. Живемо тупо заради дітей. Бачити його не можу. В неті спілкувалася з одним чоловіком був другом, розрадою. Пізніше переписка стала інтимною. Нагулювала апетит віртом, відривалась вдома на тому козлові. Чоловік переписку спалив. Почав розказувати яка я блядь, типу я більша зрадниця ніж він, бо він просто вссунув і висунув, а у мене з тим чоловіком почуття. І хто з нас більший зрадник?пробачила. анон.

От ви, 'заради дітей', в чом смисл вкурсі?
Толку з того, ви хєрите один одного, діти бачать - діти повторюють. Хто виросте? - жено- ненависник і мужо- негависниця, потенційних бійців лгтб.
Кидайте нафіг, обоє, або мир то мир. Діти мають рости в любви і гармонії.
А то блеать, інтернат сімейного типу. Да ситі вдіті, за те потенційні емоційні каліки. Гадаю, меседж понятен.
В коханні можуть рости і з іншим татком.

гггг от мені то нравиться))) як мужикам то всьо можна))))))) а жінка зразу шмара))))) геніально))) от сучка жінка ти ж мала стати забитою тьоткою,на яку ніхто не гляне))) а тут спілкуватись з кимось надумала)
 
OlenochkaДата: Середа, 19.12.2018, 23:48 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4505
Зрадив,своїй коханій жінці,з якоюсь шмарою.Жінка дізналась про те,не встроювала скандалів,а просто пішла забравши дітей я не можу без них.
Вона не пробачить,вона стільки разів попереджала мене,що не пробачить мене ,а я дурак,про що я думав?!!!!
Хочу сказати цінуйте,свою сім'ю-це найбільше багатство!
 
OlenochkaДата: Четвер, 07.03.2019, 23:12 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4505
Дізналася про зраду чоловіка, світ просто рухнув...але є одне "НО" я до безтями хочу його батька!!3 роки подавлювала себе, а тепер піду і віддамся!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.05.2019, 14:43 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4505
От просто цікаво: читаючи пости в групі і коментарі до них, все частіше помічаю, що якщо чоловік зрадив, то це жінка винна - бо не дає нормально. Та якщо тема заходе за жінок, то все - ш і б . Поясніть можливо різницю, адже фізіологічні потреби у нас одинакові. Та,чоловікам, наприклад, набагато простіше кінчити, і бути задоволеним, ніж жінкам. Деякі "гуру" сексу навіть не догадуються, що жінка під ним ні разу не отримала задоволення, а їм це потрібно не меньше.
 
OlenochkaДата: Четвер, 20.06.2019, 20:27 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4505
Цитата
Не все девушки изменяют. И даже если девушка изменила, то зачастую потому что у неё попросту хуевый, не значимый, не ценный партнер (она в поиске), а не потому что блядь.  Зачастую вот тому лоху она изменяет (да и вообще она в поиске), а вот этому нормальному изменять не будет. Хотя есть и бляди, которые изменяют просто так потому что захотелось или заплатили.

Как вывод - у меня для тебя 2 новости - хорошая и плохая. Хорошая - не все девушки бляди и вполне себе можно построить крепкие лтр/семью без измен. И плохая - многое в поведении девушки зависит от тебя самого. И если с тобой она ведет себя как блядь, то зачастую только потому что ты сам лох и заслуживаешь такого отношения.


Автор pickupforum
 
OlenochkaДата: Четвер, 25.03.2021, 09:26 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4505
Канєшно. Якщо з якоюсь лєвою бабою чи мужиком. А як інакше? Якщо не торкався, то нормас? Та хєрня то все. Любе голубе з кимось іншим - це зрада. Поцілунки, обійми, сальні шуточки, скриті переписки на теми, далекі від космосу, вірт, мастурбація тим більше. І крапка
Хіба, якщо ви двоє мастурбуєте ще з якоюсь парою. Тоді це якось інакше називається
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Пробачити зраду? „Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася поза
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом