MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як дізнатись чи є симпатія?
Як дізнатись чи є симпатія?
OlenkaДата: Пятниця, 14.04.2017, 00:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Напевно кожної з нас знайомо це почуття - серце завмирає, ніби готуючись провалитися в прірву, долоні моментально стають вологими, а в колінах з'являється бридка тремтіння. Зазвичай таке відчуваєш, коли на горизонті з'являється ВІН, єдиний і неповторний, цілком займає твої думки хлопець. Ну, те, що він тобі подобається, зрозуміло. А ти йому? Чи відчуває він до тебе симпатію? Чи думає про тебе? Довідатися про це не так складно.

Почнемо з того, що хлопці, хоч і здаються істотами з іншої планети, насправді багато в чому схожі на нас, дівчат. Що там у нас було? Вологі долоні, тремтячі коліна і відчуття нескінченного збентеження? Хлопці звичайно відчувають всі ті ж самі відчуття при вигляді симпатичної ним дівчини.



Звичайно, мацати його коліна для того, щоб визначити, тремтять вони, ми не будемо - вистачає й інших ознак. Наприклад, голос. Якщо ти йому дійсно подобаєшся, говорити з тобою (або при тобі) він буде зовсім іншим голосом. Можливо, він вирішить приховати свої почуття нахабнуватий, самовпевненою інтонацією - для деяких хлопців це характерно.

Якщо ти бачиш, що при тобі він стає нарочито сміливим (не плутати з «грубим» або «вульгарним»), значить, один бал на нашу користь вже є. Хоча, частіше хлопчики переживають настільки, що втрачають всі здібності до акторства. У цьому випадку його голос стане сиплим, зривистим, може бути, тихим і невпевненим у собі.

Є й інші ознаки. Наприклад, те, як він веде себе у твоїй присутності. Якщо душа компанії наодинці з тобою стає підозріло тихою і задумливою, значить, ця сама душа бентежиться і намагається збагнути, як би завести розмову так, щоб справити хороше враження. Втім, така задума може свідчити і про те, що ти йому абсолютно нецікава, ну взагалі ніяк. Правда, в цьому випадку навряд чи ви залишитеся з ним наодинці.

Не забувай, що хлопчакам властиво хвилюватися, бентежитися і переживати не менше, ніж нам. Це означає, що будь-які ознаки невпевненості в собі, незручності і недомовленості можуть бути ознаками симпатії. І ще: зверни увагу на пози, які він приймає при розмові з тобою. Якщо він скрещает руки на грудях, крутить у руках якийсь предмет на зразок ручки або олівця, погладжує своє підборіддя під час розмови або тримає руки в кишенях, це поганий знак - він тобі не довіряє, намагається від тебе відгородитися. Навпаки, якщо поза його розслаблена, він слухає тебе, дивлячись тобі в очі, намагається сісти або встати ближче до тебе, можеш святкувати - твоя симпатія до нього взаємна.

І наостанок: пам'ятай про те, що не буває більш точних підтверджень симпатії, ніж його слова. Якщо ти не можеш зрозуміти, як він до тебе ставиться, запитай його про це прямо. Якщо ж ти все-таки вирішиш поспостерігати за ним, щоб визначити подобаєшся ти йому чи ні, не забувай про те, що в його поведінці повинні бути присутнім відразу всі ознаки симпатії - якщо у тебе «збігаються» тільки деякі з них, краще не роби поспішних висновків. Важливо розуміти, що кожен виражає свою симпатію по-своєму, тому універсальної формули її визначення бути не може.
Прикріплення: 2745186.jpg (60.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як дізнатись чи є симпатія?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом