MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чому не варто зустрічатися з братом подруги? [Поради]
Чому не варто зустрічатися з братом подруги? [Поради]
OlenochkaДата: Четвер, 17.08.2017, 13:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Він милий, смішний та розумний! Ще чучуть не вистачає, щоб я закохалася. Від знайомства
стримує тебе тільки одна маленька перешкода – він брат твоєї кращої подруги. Ми не допоможемо цього разу, – швидше заперечуватимо та розповімо вам 10 причин, через які ти не повинна стати його дівчиною.





Ти не зможеш скаржитися на свого хлопця.

Кожній з нас іноді необхідно трохи розповісти. Поплакати на плечі подруги...!Проблема в тому, що ти не зможеш цього робити, якщо ти дівчина брата подруги. Вона завжди буде захищати його, замість того щоб казати: "Ну за мудак", швидше скаже: "Знаєш, він не такий вже й поганий...".

Ти не зможеш з ним розлучитися.

Тільки собі уяви: ти зустрічаєш когось іншого, та вирішили що з братом подруги "кінець" і ти рвеш відносини, жорстко ранячи його . Чи знаєш, що в такій ситуації станеться з вашою дружбою?
Ви праві – зникне. Зміниться в пух і прах. Твоя подруга тебе зненавидить
(принаймні так відбувається в 99%).

Забудьте про флірт з іншими.

Зрозуміло, що зрада-це зло. Але ніжний флірт, який могла собі завжди дозволити , коли разом з подругою йдеш в клуб? То, тепер ти можеш забути про це. Твоя подруга стане хранителем твоєї вірності. Ну ее ти не можеш фліртувати з іншими, коли ти зустрічаєшся з її
братом!

Твоя подруга буде знати про ваші проблеми... але не від вас.

Ок, припустимо, ви хочете та здатні на стосунки – незважаючи на те, що ти зустрічаєшся з її братом. Ти повинна викинути з себе причини вашої сварки, коли захочеш розповісти як все було. Раптом чуєш: "Аааа, так я знаю, мені вже брат розповідав". Жахливо! Ви
втрачаєте задоволення від звичайного жалю!

Вона може не захотіти виходити з братом.

Якщо твою подругу та брата, не об'єднує якийсь особливий зв'язок, то можливо вона не хоче проводити час утрьох. Не досить, що мусить бачитися з братом у будинку, тепер ще такі
зустрічі? О, ні звичайно, не погодиться. Ви станете тоді перед вибором з ким зустрічатися частіше.

Проблематичні побачення в будинку.

Уявіть собі таку ситуацію: ти гуляєш зі своїм хлопцем. Хочете пообніматися, трохи під ковдрою, цілувати... але раптом входить його сестра, і мабуть, збирається з вами посидіти. У
типовій ситуації це неприродно, але в цьому випадку... ну, вона ж твоя подруга. Може не розуміти, що повинна залишити вас самих!

Відносини між ними можуть погіршитися.

Твоя подруга та її брат мають хороші відносини? Ну, це може змінитися якщо ти станеш його дівчиною. Приклад – ти і вона домовилися кудись йти,але її брат призначив побачення. Ти відміняєш зустріч з подругою, а вона в свою чергу має претензії до...? Звичайно, до свого брата.
Ти ж не хочеш, щоб вони почали сваритися?

Розмови про секс... складно.

Страшенно важко – насправді, можете про них забути. Ти не зможеш розповісти їй, як пройшов ваш перший раз, який у нього розмір, як він себе вів, де тебе торкався. Вона не захоче слухати, про те який розмір пеніса має ваш брат. Це жахливо!

Ваші секрети можуть бути в небезпеці.

На жаль, чим ближчі будуть ваші відносини, тим гірше для ваших секретів. А вони брат і сестра, так що... сама розумієш ;-). Завжди може статися таке, що твоя подруга ненавмисно проговориться йому щось про тебе, те що повинно було залишитися таємницею. Не по-чоловічому.

Але якщо дуже хочете...

Пам'ятайте, що це всього лише текст, з недовірою. Якщо ви дійсно відчуваєте, що це той єдиний, а він взаємно тоді варто ризикнути. Хто знає, можливо колись навіть ви будете родичами ;-)?
Прикріплення: 4292592.jpg (231.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чому не варто зустрічатися з братом подруги? [Поради]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом