MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відносини (стосунки) на відстані. [Поради]
Відносини (стосунки) на відстані. [Поради]
OlenochkaДата: Неділя, 20.08.2017, 17:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Якзараз перебуваю в стосунках на відстані, нас розділяє одне від одного відстань більш ніж 300 кілометрів. Ми зустрічаємося один раз, максимум два рази на місяць. Коли з ним то все прекрасно і чудово, але коли ми не бачимось,то дуже сумую.

Часто цікаво, що в даний момент часу робить мій хлопець, чи не обманює мене... Не знаю, чи зможу як і раніше перебувати в таких стосунках. Іноді я думаю, що краще було б знайти когось на місці.
Цікаво також,чи бачачи його раз на місяць, можна дійсно пізнати? Щоб не ідеалізувати його образ в голові? Чи мають такі стосунки на відстані, шанс жити та стати чимось дійсно серйозним?




В даний час люди дуже часто погоджуються на стосунки на відстані. Як правило, це пов'язано з виїздами на роботу або на навчання. Коли в гру вступає любов, кілометри не грають для закоханих ніякої  ролі. Тільки з часом вони розуміють, що цей зв'язок вимагає від них трохи більшого участі.

Головне, любити один одного, перебуваючи тривалий час окремо, встановити між собою правила і межі, які не можна перевищувати. Звичайно , це стосується будь-яких стосунків, не тільки на відстані.  Але, коли нас розділяють кілометри, ми не можемо дозволити собі недоговорювань, які можуть призвести до непорозумінь і сварок. Багато людей вважають, що якщо друга половина знаходиться далеко, то це так як ніби її взагалі не було в нашому серці.

Чи мають стосунки на відстані, шанс вижити?

Ще не так давно люди мали обмежені можливості в питанні спілкування. Сьогодні набагато простіше – інтернет дозволяє зв'язатися з коханою людиною електронною поштою, відео-чат. Кожну важливу для нас хвилину, ми можемо поділитися з другою половиною також з допомогою SMS і телефонних розмов. Щоденні, часті телефонні розмови повинні бути чимось природним для обох закоханих, тому що якщо б жили набагато ближче один до одного, також говорили б кожен день.

Якщо пара зустрічається і спілкується досить регулярно, питання довіри не повинно бути проблемою – щоденний контакт вказує на те, що для обох сторін важливі відносини. Звичайно, важливо не
захоплюватися і не дзвонити кожні п'ять хвилин до Коханого/Коханої, тому що це втомлює. Потрібно пам'ятати, що навіть в зв'язку на "відстані" бувають моменти, коли кожен хоче займатися особистий простір. Ви повинні бути розуміючою і не припускати гіршого (наприклад,зрада), коли партнер дзвонить пізніше, ніж було заплановано – можливо щось сталося, що завадило йому зв'язатися.

Підтримувати вогонь любові ви також можете незапланованими приїздами – як приємно буде провести спонтанно разом романтичний уїк-енд. Такі незаплановані зустрічі залишиться в пам'яті надовго, як приємний спогад, а якщо немає можливості, не забувай про гострі СМС повні гарячих зізнань.

Стосунки на відстані можливі, але через якийсь час. Варто при зустрічі віч-на-віч домовитися, в якому напрямку вони повинні рухатися. Краще всього встановити якийсь ліміт часу, після проходження якого пара вибирає загальну мету – наприклад: "ми живемо разом, коли кожен з Нас закінчить школу." або "після закінчення школи ми вибираємо різні вузи, але в тому ж місті". Це
зробить так, що закохані будуть серйозніше ставитися до відношень та можливо, будуть приймати більш активну участь для того щоб їх зберегти.
Прикріплення: 7610860.gif (926.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.08.2017, 11:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Чи існує кохання на відстані?



Я вважаю,що існує кохання на відстані і це гарна перевірка для почуттів,але такі відносини лише для сильних.Відстань посилює почуття.Але дуже боляче не мати можливості обійняти кохану людину,притиснутися до рідного плеча,поцілувати рідне обличчя.На відстані справжня любов навіть сильніше.

Можна любити душею за 1000 км,але при цьому там проводити ніч з кимось іншим.А можна любити за 1000 км і чекати,жити цим.Любов якщо вона до відстані була сильною,то вона і залишиться такою на відстані.Любов на відстані якийсь етап почуттів, переживань, очікувань,роздумів, божевілля,які цілком має право на існування.Безумовно,щоб будувати стосунки на відстані,треба цілком довіряти коханому. Важко,але найсильніші справляються.Справжня любов не потребує перевірок.
Якщо є справжня любов між двома людьми,то їм ніяка розлука не страшна,а от якщо любов фальшива,то звичайно,розлука тільки приводом стане для розставання.Любов на відстані ще міцніше,ніж любов з щоденним присутністю партнера поруч.Постійно сумуєш,чекаєш зустрічей і шалено чекаєш його смс.


Для справжнього кохання - немає відстаней.
Любов на відстані перевіряє,чи є справжні почуття або ні.Якщо вона справжня, то вона витримає будь-які перешкоди,покаже,чи вмієш ти зберігати вірність.
Повинна бути дуже сильна любов,довіра, повага,то тоді може бути кохання на відстані.
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.09.2017, 19:44 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Стосунки на відстані - досить складні. Якщо брати в загальному, то трудність в тому, що немає регулярного сексу, що одне від одного легко відвикають. Для відносин на відстані необхідно мати мету переходу до нормальних відносин. Ну, там припустимо, хтось збирається до когось переїхати ітд. Без таких планів, або небажання таких планів відносини загнуться. Підтримувати відносини можна за допомогою якорів. Якоря тут допомагають сильно, якщо ними правильно користуватися.

Прикріплення: 6112559.jpg (30.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 08.11.2017, 10:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Раз в рік бачитись це звичайно вже перебор трохи,так як люди відвикають один від одного хто б що там не казав,на одній любові далеко не проїдеш
 
OlenochkaДата: Середа, 07.02.2018, 22:46 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
По-моєму єдиний варіант, коли людина їде/летить на великий термін кудись, сказати "бажаю тобі удачі, реалізації і досягнення усіх поставлених цілей, як приїдеш назад - набирай" і кожен живе своїм життям, ніяких дзвінків, скайпів та смс, зустрічаєтеся з ким хочете ітд., а після повернення вже можна подивитися, що змінилося в плані балансу і чи є сенс відновлювати відносини.

Прикріплення: 0871238.jpg (28.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 17.02.2018, 21:50 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
  • Не вірю в таке
  • Як відносини на відстані можуть вважатися нормальними?!
  • Одна справа, якщо через певний час люди таки житимуть в одному місті/країні. Але якщо вони розуміють, що цього не буде, то нема сенсу це продовжувати на відстані
 
OlenochkaДата: Субота, 03.03.2018, 15:12 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
На відстані Відносин не буває.
Їх можна протриматися деякий час, якщо у вас є спільні цінності, якщо смикати якоря, заздалегідь заготовлені.


Як вести діалог на відстані:

Вона: сумуєш хоч?
Він : звичайно, весь день думаю про тебе. А по мені не видно?
Вона: ні, не видно
Він: По тобі, до речі, теж не видно.


Треба:
Вона: сумуєш хоч?
Ти: Та я тут працюю, як віл пашу. Але не можу зосередитися, тому що всі думки про тебе. Як приїду, буду цілувати мочку твого вушка, як буду тертися щетинною щокою до твоєї гладкої і оксамитової шкіри обличчя, плечей, ліктів....


Прикріплення: 3309300.jpg (123.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 20.06.2018, 11:01 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Чи буває любов на відстані? Багато хто відповість, що так. А хтось скаже, що це ілюзія й самопереконання ... 
Коли любиш людину, відчуваєш необхідність бути з ним поруч, бачити його, жити однією долею. Адже ніхто крім нього не робить тебе щасливою. 
А якщо кохана людина їде ? Чи варто підтримувати стосунки? Або краще відразу розірвати всі, щоб потім не було ще болючіше? Адже кажуть, що відстань вбиває любов.
 
Що може бути гірше, ніж любов у розлуці ? І в той же час, як чудово, що десь є людина, що чекає й любить. Але чи так все безхмарно в цій любові? Цілком можливо, що ви самі тільки створюєте ілюзію любові, щоб не відчувати себе самотніми. 
Адже доля звела вас для того, щоб ви були разом. Щоб, познайомившись у цьому хаосі життя, зрозуміти й полюбити один одного і не розлучатися. Але обставини бувають вище нас: навчання, робота, відрядження, служба в армії розлучають коханих. 
Як же пережити розлуку, не втративши дорогоцінну любов? 
Особливо гостро на розлуку реагують чоловіки. Можливо, це викликано ревнощами. Тому часто вони ж і є ініціаторами розриву через острах бути відкинутими, залишеними. 
Чоловік каже, що йому потрібен постійний секс і він не може спілкуватися епізодично. Задумайтеся, а чи була це любов, якщо вона не витримала випробування часом? Адже пристрасть дійсно проходить, але це не означає, що йде і любов.
 

Любов набагато глибше і сильніше. 
Не варто такого чоловіка чекати, він не гідний ні однієї вашої сльозинки, якщо не пройшов випробування розлукою. 
Але якщо ваш коханий не забуває про вас, пише смс, дзвонить і каже, що нічого не змінилося з тих пір, як ви розлучилися - він любить вас. 
На відстані люблячі здатні розібратися в своїх почуттях. Так, чоловік здатний розпізнати флірт і серйозні почуття, гру і любов, відрізнити правду від брехні. Любов на відстані витримає той, хто здатний зробити люблячу його жінку щасливою, хто здатний любити і залишатися самим собою, любити, не заподіюючи біль коханій людині. 
Життя жінки, коли коханий не поруч , коли немає можливості постійно відчувати щирий люблячий погляд, ніжність рук, губ, перетворюється на тортури . У той же час, вона відчуває, чи любить він її. 
Надії та істерики очікуванні зустрічі - часті труднощі в житті закоханої пари. Спілкуючись на відстані, ви повинні бути відкритими і чесними по відношенню один до одного. Не забувайте про себе, коли ви не разом. 
Залишайтеся відданими один одного, незважаючи на те, що опинилися далеко один від одного. За той час, поки ви не разом, ви зіткнетеся з багатьма проблемами, які вам доведеться пережити разом у майбутньому. А зараз ви проходите найважче випробування - любов на відстані. 

Любимо назавжди чи тільки закохані? - Любов закоханість... 
Востаннє - любов розставання зрада розлука. 
А чи була любов? - Закохані, відносини в парі, психологія... 
Звідки ми знаємо, що це любов? - Любов, відносини, дружба,... 
Як залучити і утримати любов? - Самовдосконалення, емоції,... 
Звідки ми знаємо, що це любов? - Любов, пристрасть, відносини,... 
Куди зникає любов? - Любов пристрасть звичка бігуді супермен.... 
Наукова техніка флірту: шість способів завоювати любов... 
Яка вона, справжня любов, або Незважаючи ні на що ... - любов,... 
Безнадійна любов. Гаси за правилами! - Любов нерозділена... 
Розлука буде без печалі.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.07.2018, 00:25 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Зустрічаюсь з хлопцем на великій відстані, познайомились у вк, але попри те він знаходить зі мною зустріч, приїжджає. Каже що любить,( до мене любив одну дівчину, а всі інші були для нього як іграшки, каже що коли побачив мене то зрозумів що то його людина, і полюбив). Але не знаю чи правда це чи ні. Ця думка мене не покидає, але і якщо б не потрібна була йому , то б не приїжджав з такої відстані( при тому ми не спимо). 
Але є одне таке, що він дуже ревнивий, просто ревнує тебе до кожного "стовпа", дуже вспильчевий. 
Як думаєте це нормально? Подруга каже що таких скандалів не терпіла б (бо часто сваримось з ним).
А я не можу розібратись! Так, він мені подобається, і я йому, видно, теж. 
Але хочу вашої думки, чи варта продовжувати стосунки. От зараз сиджу дома сама, а так хочеться з ним погуляти і бути щасливою. Чи варта зустрічатись на зустрічі. Боюсь що буде розчарування, розбите серце і рана мінімум на півроку. Що робити???


Ти уяви собі таку картину, його запальний характер, та в перемішку з алкоголем, плюс штамп в паспорті. Не тіш себе ілюзіями, всі ми після одруження змінюємося — і не в кращу сторону. Тому вирішуй зараз, бо потім будеш знову писати сюди, тільки про нього будеш говорити як про чоловіка.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відносини (стосунки) на відстані. [Поради]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом