Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 23:50 | Повідомлення # 1 |
| Я зустрічаюсь з своїм однокласником уже 4 місяці. Коли в нас у відносинах все добре,то я відчуваю себе найщасливішою у світі.Однак він мені приділяє дуже мало уваги,часто ображає,думає лише про себе, ставить мене нижче себе. В нас дуже холодні відносини. Я боюсь йому щось дуже особисте розповісти,адже потім він мене підкалує.
Часто мені погано, лише від його одного слова,постійно нервую.Я сильна характером і сувора до інших хлопців,але біля нього я відчуває себе слабкою(навіть приниженою) Я не знаю,що мені робити. Так,можливо,без нього буде легше.Але я його так сильно люблю,готова на все для нього,але ніякої відданості не отримую.Боюсь,що якщо розійдемось,то не зможу без нього,буде дуже погано,але і зараз більш страждаю,аніж отримую задоволення від стосунків.
Часто буває так, що ми плутаємо ролі у відносинах. Тобто дівчина закохавшись починає робити все для хлопця і навіть більше того завойовує його увагу. Це призводить до того, що з часом у дівчини починає падати самооцінка, самоцінність, зникає радість, а вся, як то кажуть, життєва енергія кудись пропадає. Хлопець з часом починає то все сильно підтримувати, бо хоча насправді то все дуже дивно, та так зручно, адже не потрібно більше розвиватись, знову ж таки завойовувати та і взагалі щось робити.
Можна дівчину просто ще більше принизити і вона погодиться і буде готова майже на все для того, щоб він просто був поряд. І от що ми маємо: дівчина не щаслива і принижена з самооцінкою нуль і хлопець, який був таким чудовим спочатку, а тепер перетворився мало не на тирана і нічого не хоче змінювати. Перший крок який можна зробити—це крок назад. Я зараз тебе не закликаю до розірвання відносин—цей крок може бути наступним, але тільки в тому разі, якщо ти його захочеш зробити. Отже, збільш дистанцію, навіть якщо для тебе це буде не просто зробити. Дай йому можливість першому дзвонити, шукати зустрічі з тобою. Стань при цьому спостерігачем і подивись що зміниться. Якщо нічого, то тоді дай собі відповідь на запитання про те, чого тобі хочеться насправді. Разом з цим починай шукати для себе те, що подобається, підвищує самооцінку і приносить радість.
|
|
| |