MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Холодні стосунки
Холодні стосунки
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 23:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Я зустрічаюсь з своїм однокласником уже 4 місяці. Коли в нас у відносинах все добре,то я відчуваю себе найщасливішою у світі.Однак він мені приділяє дуже мало уваги,часто ображає,думає лише про себе, ставить мене нижче себе. В нас дуже холодні відносини. Я боюсь йому щось дуже особисте розповісти,адже потім він мене підкалує.

Часто мені погано, лише від його одного слова,постійно нервую.Я сильна характером і сувора до інших хлопців,але біля нього я відчуває себе слабкою(навіть приниженою) Я не знаю,що мені робити. Так,можливо,без нього буде легше.Але я його так сильно люблю,готова на все для нього,але ніякої відданості не отримую.Боюсь,що якщо розійдемось,то не зможу без нього,буде дуже погано,але і зараз більш страждаю,аніж отримую задоволення від стосунків.



Часто буває так, що ми плутаємо ролі у відносинах. Тобто дівчина закохавшись починає робити все для хлопця і навіть більше того завойовує його увагу. Це призводить до того, що з часом у дівчини починає падати самооцінка, самоцінність, зникає радість, а вся, як то кажуть, життєва енергія кудись пропадає. Хлопець з часом починає то все сильно підтримувати, бо хоча насправді то все дуже дивно, та так зручно, адже не потрібно більше розвиватись, знову ж таки завойовувати та і взагалі щось робити.

Можна дівчину просто ще більше принизити і вона погодиться і буде готова майже на все для того, щоб він просто був поряд. І от що ми маємо: дівчина не щаслива і принижена з самооцінкою нуль і хлопець, який був таким чудовим спочатку, а тепер перетворився мало не на тирана і нічого не хоче змінювати. Перший крок який можна зробити—це крок назад. Я зараз тебе не закликаю до розірвання відносин—цей крок може бути наступним, але тільки в тому разі, якщо ти його захочеш зробити. Отже, збільш дистанцію, навіть якщо для тебе це буде не просто зробити. Дай йому можливість першому дзвонити, шукати зустрічі з тобою. Стань при цьому спостерігачем і подивись що зміниться. Якщо нічого, то тоді дай собі відповідь на запитання про те, чого тобі хочеться насправді. Разом з цим починай шукати для себе те, що подобається, підвищує самооцінку і приносить радість.
Прикріплення: 9501805.jpg (73.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Холодні стосунки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом