Olenochka | Дата: Неділя, 03.09.2017, 09:29 | Повідомлення # 1 |
| Як почати зустрічатися з хлопцем який мені подобається? І він знає що я його люблю)) Але він мене не любить)) Що робити?
Скажи будь ласка, а як ти знаєш про те, що він тебе не любить? Чи він про це говорив? Одою з над важливих речей у відносинах для дівчини є її самооцінка. Від неї залежить те, як до дівчини будуть відноситись оточуючі, а також коханий. Отже перше, що варто зробити—підняти самооцінку.
Питання як? Самооцінка будується з одного боку на наших внутрішні відчуттях та стані. І з цим пов’язано питання: на скільки часто ти відчуваєш радість, щастя? Що тобі подобається робити? Чим займатись? Твої хобі? Чи подобається тобі те, як проходить твій день? Якщо так, чудово. Якщо ні, подумай, що б ти могла додати чи змінити. А! Ось! Щоб не забути. Напиши, будь ласка, список тих своїх якостей, які вважаєш позитивними, які тобі подобаються і подумай про те, за що ти можеш себе похвалити. Чим пишаєшся? Іншим важливим аспектом самооцінки є зовнішнє сприйняття нас оточуючими. Тепер подивись в дзеркало і поспостерігай за тим, що відчуваєш? Чи подобається тобі, як ти виглядаєш? Сфокусуйся на тому, що подобається. Якщо є щось таке, що хотілось би змінити, подумай, як то можна зробити. У самому спілкуванні з хлопцем є теж певні я би сказала правила.
Перше з них: спілкування з тобою має бути легким і приємним, не переобтяженим. Друге: радісні та щасливі дівчата подобаються хлопцям. Третє: завжди перша завершуй розмови та зустрічі та не підлаштовуй своє життя під його плани. І останнє на сьогодні: давай йому можливість проявляти ініціативу. Все це може викликати інтерес хлопця, а якщо ні, то в твоєму оточенні з’явиться той, хто закохається і з ким тобі буде справді добре.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 25.08.2018, 11:50 | Повідомлення # 2 |
| Мені подобаються великі і накачані хлопці. Але одне я зрозуміла, то що у них маленька піська і завищена самооцінка. У ліжку нічого особливого. Зате ходять як павліни. Тепер шукаю хлопця самого звичайного, аби мене любив і з головою на плечах.
|
|
| |