MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Дівчина любить клуби
Дівчина любить клуби
OlenochkaДата: Пятниця, 08.09.2017, 12:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Привіт, я Ігор. Мені 29 років, середнього достатку, живу один в орендованій квартирі. З дівчатами проблем немає в плані спокушання, але хочеться вже закохатися і створити відносини.



В цю суботу тусив на дискотеці в нічному клубі. Зависав там з різними дівчатами, правда вони мені не особливо подобалися. Ближче до кінця побачив красуню, яка поруч зі мною танцювала. Я почав з нею танцювати в обнімку, і мало сексом не займатись під час танцю. Я був п'яний, вона взагалі ледве пересувала ноги. Пішли курити на вулицю, вона одразу до мене погодилася їхати. А як дотяг її до таксі, притягнув до квартири і відразу секс.

Прокинувшись на ранок, вже не в п'яному вигляді поспілкувалися, і навіть дізналися, як звуть одне одного. Їй 25 років, за зовнішністю дуже красива дівчина. Батьки у неї померли, їй як сироті держава дала квартиру, де вона живе одна.

З хлопцями їй не щастило, хоча хоче відносин. Вона мені реально сподобалася, хоча зазвичай після таких знімань мені лінь дзвонити навить дівчині. Ми домовилися, що наступного дня я до неї прийду, і я викликав їй таксі до будинку. Але на наступний день вона передумала, щоб я в гості до неї прийшов, і запропонувала погуляти на озері.

Я погодився, погуляли, поспілкувалися. Від неї хороша кінестетика, засоси, але додому до мене або до неї вона не погодилася. Домовилися, сьогодні зателефонує. У підсумку, вона мені прислала СМС, що їй треба посидіти з племінником, зустрітися не зможе. Я відповідати нічого не став.

Загалом, мета у мене стосунки з цією дівчиною, бо вона мені у всіх сенсах підходить і реально зачепила. Та набридли вже знімні дівчата, яким навіть дзвонити потім не хочеться. Я так розумію, її дії — це звичайне Далі. Я планую поки віддалитися від неї, пивко попити, а потім у мене купа робочих днів поспіль. Або вона сама зі мною на зв'язок вийде, або я потім сам подзвоню. Загалом треба б, щоб був секс на наступній зустрічі. Дівчина мене зачепила, не хочеться випускати, але вона дуже любить нічні клуби.

Отже, давай розбиратися в цій ситуації.

Що можна сказати про нашого хлопця?

А наш хлопчик клює тільки на дівчат легкої поведінки і тусить виключно тільки з ними.

Чому він так робить?

Та тому що з такими дівчатами особливо заморочуватися не потрібно, побачив пьяньчушку в клубі чи в гостях у друзів, або в загальній компанії, напився сам, як треба і в путь.

Така дівчина (легкої поведінки) навіть пручатися не буде, так як вона зовсім не розуміє, що з нею взагалі відбувається. Дівчина перебуває в такому стані, що її може спокусити абсолютно будь-який, навіть неадекватний хлопчина, тому що під градусом у дівчини відкриваються основні інстинкти, плюс вона сто раз вже так робила, а досвід не проп'єш. І ось уже хлопчина в ліжку з дівчиною.

З нормальними дівчатами наш хлопчина не спілкується, так як будь-яка жіночна дівчина розкусить нашого хлопця за 2 секунди і зрозуміє, що він звичайне бидло, який і пару слів зв'язати не зможе, а всі його розповіді про те, як він осушив в одну харю 30 літрів пива за вечір. При цьому він буде розповідати це з надзвичайним задоволенням і гордістю за себе. В результаті, дівчина відразу його злиє...

Саме тому наш хлопчина знайомитися тільки з дівчатами найнижчого гатунку, тому що для них, його розвиток ще більш менш підходить, так як у цієї дівчини теж вата в голові. В результаті, дівчина і хлопець добре розуміють один одного, і в них складається хоч якесь безглузде спілкування про алкоголь, секс, клубах, сигарети, хренову роботі і нещастя на особистому фронті.

Саме ці теми і зближують їх, плюс, випитий потім алкоголь і справа в капелюсі, наш хлопець спокусив ще одну прошмандовку, і знову починає пишатися цим і хвалитися своїм друзям, якою він офігенний донжуан.

Що можна сказати про дівчину?

Дівчина сирота, а значить, про стосунки абсолютно нічого не знає і не розуміє, у неї було дуже важке життя, у результаті їй довелося все самій домагатися, вирішувати питання, проблеми, що призвели до ще більшої деградації її жіночих якостей.

Вона почала курити, пити, спати з усіма підряд, причому вона почала пити так, що навіть на ногах не могла стояти, настільки вона була нещасна і вбита горем, єдине її порятунок це алкоголь і секс, і сигарети.

Саме тому на особистому фронті у дівчини нічого не виходило, так як нормальні мужики розуміли, що вона легкої поведінки, і користі від неї не буде. А такі хлопці, як наш, з радістю тягли її в ліжко, а потім зливали і хвалилися своїм друзям, що у нього плюс один, в його списку.

Що потрібно робити?

Нічого з цією дівчиною у тебе не вийде, так як ти вибирав не ту дівчину, вона не підходить для відносин, але якщо ти не змінишся, нормальні дівчата (з якими можна створити довгоочікувані відносини) навіть дивитися на тебе не будуть, так як ти будеш викликати у них тільки огиду і негатив.
Прикріплення: 2409054.png (204.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Дівчина любить клуби
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом