MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Стосунки 5 років! Не було Левел-ап і вона пішла! (Розрив після 5 років.)
Стосунки 5 років! Не було Левел-ап і вона пішла!
OlenochkaДата: Четвер, 14.09.2017, 22:00 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Нехай у твоїй пам'яті залишиться все хороше що було, а весь бруд відпусти і живи далі, тільки без неї. Колишня подруга залишилася бовтатися як квітка в прорубі з туманними перспективами. Може через рік захоче повернути все. Але воно тобі треба? У неї був шанс пов'язати своє життя з тобою. Вона просрала відмінний варіант батька для своїх дітей. 



Відносини, хоч поволі, але повинні розвиватися. Піднімаючись по сходинках. У вас тривалий застій. Ваші стосунки по-суті труп, який вже майже весь згнив, догниває, якщо точніше. Тебе було багато, ти став буденним і вже нецікавим. Все одноманітно Але оскільки ти істота логічна. Ти не втратив цінність всього, що відбувається. Прагнеш. Намагаєшся. Вона істота емоційна - набридло все. Емоцій немає. Пішла. Імхо, вона дурна. Можливо, мізки з часом стануть рівніші. Зараз в її очах усю свою повагу ти вже розгубив. Немає поваги - немає любові. Ти її піднімеш, тільки тоді коли відправиш її в довгий ігнор. І підеш в тінь. Все погане забудеться. Залишиться в її пам'яті - добре. Даю багато очок наперед - прибіжить, зовсім скоро. Можна робити висновки, коли ви будете чоловік і дружина. Я дуже сумніваюсь що вона буде зберігати вірність.

Пішла раз, піде і другий, можеш не сумніватися. Поки не переспиш з десятьма дівчатами вищих неї, холодної голови не буде. Краща методика повернення - пройди повз колишньої з дівкою на два бали вище її, так щоб вона на тебе дивилась закоханими очима.

1) МІНЯЙ ВЕСЬ (внутрішній стан) Ти повинен був написати: Зібралася йти. Давай рідна. Успіхів!

2) Для тебе це +. Не будеш її бачити; не будеш трахати собі в мозок! Займешся собою. Це зараз потрібно. Просто Повір!

3) ТОБІ ПАРАЛЕЛЬНО! можеш налаштуватися на таке!?

4) Займися цікавими для себе справами. Розважайся, Відпочивай, спілкуйся (тільки не на теми "що мені робити?" "Як бути з нею?") Займися Спортом на худий кінець. З подругами своїми зустрінься, поговоріть. Що мало чи що занять? Досить вже думати про неї. У тебе зараз мозок не працює, йому потрібен відпочинок!

Будь собою. І не забивай собі голову дурними питанями.

Побачивши твій охолод, вона неодмінно проявить ініціативу. Тільки не ведися на неї як щеня. Веди себе достойно, твоя фізіономія повинна посилати метаповідомлення "я тебе зневажаю".  Вона ще довго буде водити хороводи навколо тебе. Така у них суча порода. По іншому не можуть.

Я раніше не розумів, але сталася зі мною ситуація, яка перевернула мій світогляд. Я зрозумів що жінок не можна підносити на п'єдестал, інакше перетворишся на тряпку, так само в жодному разі не можна прив'язуватися до баби. На жінок завжди повинно бути пофіг, є добре, а ні то й ще краще. Я не так давно розлучився, і зрозумів що одному мені чудово живеться. Я спокійний не хто мені нерви не псує, я вчуся читаю корисну літературу, займаюся спортом. Загалом живу для себе, люблю себе. А раніше на всі мої захоплення або часу не було або взагалі забивав, а час їй приділяв.

На закінчення, якщо дівчина так вчинила вона не варта вашої любові, ласки і турботи. Навіть якщо її повернути, як мінімум, довіри ніколи вже не буде, а навіщо жити з такою людиною? Забудьте її, подаруйте свою любов іншій жінці.
Прикріплення: 6308701.jpg (17.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.10.2017, 16:35 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
У відносинах чим більше любиш, тим менше твоя значимість для дівчинки. Висновок? Зробити так щоб вона любила більше. В інших випадках ваші відносини рано чи пізно розваляться. Що зробити? Зрозуміти хто тобі потрібен? Якщо колишня. Прийди і трахни якісно та з душею. Домінуй під час сексу. А після диктуй нові правила спілкування. Типу в наступний раз будеш робити так і так. У мене таке б спрацювало у автора - сумніваюся..... Тому більш реалістичний варіант. Забити болт на колишню, разом з напарником пікапером трахати інших дівчаток, в групповухах теж. І запам'ятай: Ніколи не завищуй значимість дівчини - після цього ти завжди будеш тряпкою.
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.06.2019, 09:23 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Вона каже: "Давай залишимося друзями 

Вона каже: "Давай залишимося друзями (ДОД)»напевно, в тому чи іншому варіанті цю фразу говорили всім чоловікам. Але чому нам взагалі це пропонують? Причин може бути кілька. Перша, найбільш ймовірна — ти ідеш на «запасний аеродром», ти цікавий їй не як сексуальний партнер, а як джерело ресурсів (грошей, безкоштовного інтернету, душевного тепла і чого завгодно).

Риба шукає, де глибше, а людина — де краще. Сам факт створення «запасного аеродрому» свідчить про те, що у жінки на прикметі є куди більш вигідний, цікавий (з якихось її внутрішнім критеріям) партнер, ніж ти. Але, з іншого боку, вона не впевнена ще (чи задовольняє вона критеріям чоловіка, як жінка), і в якості запасного варіанту, залишає тебе. Такого зрозумілого і рідного, який освідчився в коханні багато разів поспіль. Зрозуміло, що в разі облому з гіпотетичним чоловіком ти будеш «ощасливлений» знову. Ознаки запасного аеродрому: ваші відносини постійно погіршуються, ти часто чуєш: «Я повинна подумати пару місяців, адже я... я ніяк не можу відійти від раптової смерті мого улюбленого кухонного таргана».

Цей стиль поведінки застосовується в основному «домашніми» дівчатками. Ця поведінка полягає в тому, що тебе банально динамлять під прикриттям ДОД. Тобто, ти її водиш по ресторанах, а платиш все тек же за інерцією. Це цілком співвідноситься з методом «запасного аеродрому», тобто з тобою будуть спілкуватися, одночасно даючи натяки на можливий розвиток ваших відносин у бік сексу (можливо, навіть видаючи аванси в стилі петтінга або поцілунків).

ATTENTION!!!

Цю інформацію краще прочитати ДО того, як ти почуєш від дівчини формулу ДОД. Чому? Вона тобі ПРОПОНУЄ залишитися друзями, але готова вислухати і твої пропозиції. Всі твої пропозиції розписані нижче, і краще діяти відразу, а не через півроку. Інакше буде, як в старому анекдоті: «Йду по вулиці, дивлюся — бандюки. Ну, я втікав у відеосалон, швиденько переглянув пару бойовиків, повертаюся, а їх немає. Злякалися, напевно».

— О! Класно! Тепер я можу тебе при зустрічі цілувати в щічку, ось так ось (демонстрація) так? І обіймати за талію? (демонстрація) І запрошувати тебе потанцювати і ти не відмовиш? І спати у тебе головою на колінах? І...?

Гра на ревнощі. Методологія складніше, ніж все перераховане вище. І ця тактика вимагає трохи більшого часу, ніж інші варіанти розвитку подій. Для успішного застосування цієї методики варто зрозуміти, що хоча ви і ДОД, але ти ніби як її власність. Працюючи над створенням внутрішнього дисбалансу у цієї жінки, можна багато чого досягти. Починаємо працювати, грунтуючись на її словах, і будь-які прояви ревнощів осаджувати здивованим питанням «Ти ревнуєш? Ну ми ж просто друзі!". Як варіанти розвитку подій нехай допоможе спокусити тобі її кращу подругу, познайомить тебе з парою смачних дівчаток, навчить тебе розбиратися в жіночій білизні і правильно розстібати джинси (на прикладі чисто по-дружньому). Якщо ти не клінічне гальмо, то утилізувати цей стан зможеш.

МММ. Розшифровується як Метод Мудака Манкубуса.

Обов'язкові умови: непрохана впевненість, спокій і точне усвідомлення ситуації і наслідків.

Методологія: секс. Відразу.

Тобто, на фразу типу " ДОД " ти відразу мовчки займаєшся з нею сексом. Потім так само спокійно повертаєшся у вихідну позицію (до сексу) і продовжуєш те, що було перервано (наприклад кави). Остаточно її протверезить фраза "спасибі, мені це було необхідно".

Ця методологія — початок ломки жінки. Увага!!! ЗАСТОСУВАННЯ НЕВПЕВНЕНИМ В СОБІ ЛЮДИНОЮ МОЖЕ МАТИ ВЕЛЬМИ НЕПЕРЕДБАЧУВАНІ НАСЛІДКИ!!! Автор не несе відповідальності за наслідки ваших дій за цією методикою.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Стосунки 5 років! Не було Левел-ап і вона пішла! (Розрив після 5 років.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом