Olenochka | Дата: Понеділок, 27.11.2017, 21:06 | Повідомлення # 1 |
| Найперше, з чим треба розібратися.
Проблема більшості відносин через - недосвідченість. Чи невміння думати, робити висновки, знаходити і застосовувати той самий досвід у поточних відносинах. Для деяких людей є тільки один спосіб зафіксувати досвід - це перейти в наступні відносини.
Іншими словами - ти сказав дівчині що тебе не влаштовує, вона забила болт, ви посварилися, потім ти знову прибіг. Які у неї висновки? Думаю, що вона подумає "я все роблю вірно, продовжу воювати з ним, адже він все одно прибіжить до мене". А повинно бути так - вона робить фігню, ти спокійно з нею обговорюєш, кажеш, що вважаєш це неприпустимим, що це приносить тобі сильний дискомфорт у відносинах. Хуйня повторюється - ти її шлеш лісом. І в наступних відносинах вона вже не робить такої фігні (це називається досвід).
Потрібно вчитися будувати спілкування. Щоб кожен не гріб під себе. Приклад: ти її винуватиш, думаючи тільки про себе. Вона тупо віддзеркалює, захищаючи свої інтереси. Щоб був діалог, щоб вона тебе слухала - потрібно як мінімум навчитися думати і вести діалог з урахуванням її позиції, а не тільки своєї. Тобто у вашому діалозі все має бути навпаки:
Ти - давай обговоримо спочатку те, що хвилює тебе Вона - а може спочатку обговоримо те, що хвилює все таки тебе?
Ви у відносинах по недосвідченості ведете війну за позиції і зеркалите все неприємне, що отримуєте одне від одного, мстячи одне одному. Так роблять недосвідчені/дурні молоді люди. Вчіться думати одне про одного, ставити комфорт партнера вище свого. Зрозумійте - ви повинні бути "один за одного" у всьому і допомагати один одному, а не виносити мозок.
|
|
| |