MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Потрібно будувати стосунки з рівними.
Потрібно будувати стосунки з рівними.
OlenochkaДата: Четвер, 30.11.2017, 00:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Зрозумій, всі партнери приблизно завжди рівні один одному. Ти практично ніколи не побачиш, щоб заможна супермодель тягне відносини з бомжем. Можна навіть рівняти за балами:



Якщо, ти опускаєшся до дівчини яка на 1-2 бали нижче тебе, то спочатку ще є якийсь азарт "спокусити" дівчину. Але як тільки ти її спокусиш, то жага нового/незвіданого відступає, ти починаєш порівнювати і згадуєш колишніх/кращих, і тобі ця дівчина стає не цікава. Тому і потрібно вибирати нових дівчат, кращих від колишніх. Щоб, спокусивши чергову класну 6-тку, в ті хвилини аналізу/порівняння ти розумів наскільки вона краще колишньої та розумів, що є ще краще, і всі вони доступні. 

Ще дуже важливо розуміти, що якщо партнер вище тебе на 2 бали, він буде незадоволений своїм низкобальним супутником. Отже у відносинах буде фігня, яку часто приймають за поганий характер". Але це не характер, це просто відносини погані. От уявіть у вас буде дівчина на 2 бали нижче (3-4 крокодил). Як будете до неї ставитися? Правильно, погано і на відчепись (нехай навіть вона дуже хороша людина). А чому, тому що у вас поганий характер? Ні, тому що дівчина вам не потрібна, стосунки погані, от ви і ставитеся до неї погано. А відбувається це тому, що успіх - це закономірний наслідок нерозвиненості розуму. 

Якщо 1 партнер розвивається і набирає 1-2 бали, а другий сидить на попі без розвитку, то очевидно, що відносини будуть розвалюватися. І я тебе запевняю, той хто розвивається і розуміє свою ліквідність на ринку відносин робить некс абсолютно нормально, змінюючи партнера. 
Вік, який передбачає сильні зміни в житті, завжди в зоні ризику. Ось конкретно якщо дівчина іде на роботу, здобуває незалежність, за нею починають бігати хлопці набагато кращі тебе, то вона розуміє, що отримала левелап і дуже ймовірно, що вона кине свого хлопця який нижче рівнем її.

Тому потрібно будувати стосунки з рівними, щоб не було такої фігні, тоді шансів на успішні стосунки будуть вищі. 
Потрібно критично вміти оцінювати себе. Інвестувати весь свій ресурс в себе з метою набрати пару балів і мати більше шансів на хороші стосунки з гарною дівчиною, які переходять у сім'ю.
 

Висновок: не йти на компроміси, усвідомити від якого типажу дівчат тебе реально пре, будувати постійні відносини тільки з такими дівчатками. У відносинах ніколи не стояти на місці, розвиватися самому, тим самий підтримувати мотивацію розвиватися свої дівчині (як фізично, так і соціально). Якщо щось з цього порушено, усвідомив, що дівчина "не твоє", що вона стоїть на місці, то краще зробити некст зараз, ніж запустити все і бути заручником аргументів про "ну вона мені 8 років добре готує". 

Кращий спосіб перевиховати партнера - стати самому краще. Найкраща мотивація - пряма, тобто ось я став офігенний - ставай і ти кращою.
Прикріплення: 6398691.jpg (85.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Потрібно будувати стосунки з рівними.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом