Olenochka | Дата: Четвер, 30.11.2017, 20:12 | Повідомлення # 1 |
| Помилка полягає в тому, що багато людей по дурості переходять на наступний етап відносин, коли на попередньому повний піпец. Ось тут корінь всіх бід - величезна людська дурість. Таким чином вони думають, що виправлять ситуацію, але по факту вони тупо акумулюють проблеми. Наприклад, настає повна жопа, люди розходяться і для збереження стосунків (як їм здається) намагаються вирулити за рахунок левелапа переходять на новий етап - весілля. Звичайно ж піпец нікуди не йде, і зовсім скоро все стає ще гірше - тоді приймається рішення завести дитину. Далі стосунки розвалюються або стають ніякими - і залишки мозку все ж підказують розбігатися, або продовжувати робити дітей та жити в криках, скандалах та боях. Тут потрібно розуміти, що якщо твоя значимість падає, то ні в якому разі не можна робити левелап. На новий етап можна переходити ТІЛЬКИ якщо на попередньому все відмінно, і ви з ним впоралися. Зрозумійте - шлюб, діти та інші дорослі радості - повинні бути наслідком повноцінних, міцних відносин. Тобто ось ви разом, вам комфортно, ви навчилися будувати міцні партнерські стосунки розписалися ітд.
Що стосується загальних тенденцій розвитку відносин, то я б розділив на 2 напрямки - позитивна трансформація та деградація.
Позитивна трансформація - це коли сексу стає менше або зникають якісь прояви квітково-цукеркового періоду, але на заміну їм приходять нові джерела підвищеного комфорту, довіри, загальних цілей інтересів і скажімо так "кайфу" зрілих відносин. Тобто відносини з часом трансформуються, втрачаючи в чомусь, але добирають значно більше, із загальним підвищенням комфорту і якості цих самих відносин.
Деградація - це коли просто взагалі скрізь і у всьому все стає погано. Менше сексу, менше ресурсу, більше скандалів. І нічого доброго не з'являється. Починається "звичка" і "співжиття".
Ще часто, малозначущий партнер просто "копіює" точку зору ведучого партнера: "весілля не вирішує нічого", "діти не потрібні" або "зрада - це нормально". А чому він так робить? Та тому що варіантів у нього немає - або погодься з тим, що говорить і робить ведучий, або страждай, або йди нафіг. Тому мозок захищає такого слабкого партнера і придумує, що "а я теж так вважаю". Правда на виході виходять нещасні відносини.
Тому категорично не можна будувати стосунки з позиції хто кому що винен. Повинна бути свобода, при якій кожен намагається віддавати партнеру (виходячи зі своїх ресурсів).
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 27.07.2023, 15:05 | Повідомлення # 2 |
| Цитата ахахаха «виростити» божечкі-картошечкі, агроном-любитель... воно в 6 років тобі скаже папа чому в мене айфон не останній мене назвали лохом побили обісцяли... то може ти лох а не я? у 8 скаже папа ти задрот дебіл невдаха, і спробуй тільки що зроби як мамочка одразу до тьощенькі з дітьом «повернеться», а у нормальній країні ще й ювенальні хлопці тебе назавжди залишать без батьківських прав у 10 буде папа ти лох та чмо а я хочу бути тіктокером ютюбером і взагалі я може гей? а у 13 соль понюхає перший раз у житті і всьо готовий тобі спеціаліст спортсмен та науковець, не купиш йому камаро піде із дому шукати щастя вулиць... І що ти йому зробиш на кожному із цих етапів? скажеш я твій батько я старше я розумний сильний? він скаже що ти лошара та чмо, а мати ще й підтвердить, щоб ти багато не пи...ів, ще й нагадає тобі як її звав заміж перший хуліган району після побачення за гаражами, а після ще й пацан на бентлі депутат, а вона он бачиш на тебе чмоню витратила кращі роки...курва, айтівці дійно ineducable у всьому у житті окрім айті Сергій Мацюпа
|
|
| |