MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Флірт у відносинах. Добре чи Зле?
Флірт у відносинах. Добре чи Зле?
OlenochkaДата: Субота, 02.12.2017, 19:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Активний флірт - за визначенням не може позитивно впливати на стосунки. Можна, звісно придумати, що це не такий вже відкритий флірт, всього пара коментарів і лайків, але суті це не змінює. Можна навіть вигадати про якусь дружбу дівчини і хлопців, але дружбою там і не пахне та відомо для чого все це спілкування. Що правда буває сама дівчина по дурості думає, що ці хлопці дійсно її друзі, легко лікується пропозицією зустрітися "утрьох". Я б не рекомендував будувати стосунки з дівчиною, яка добирає чоловічу увагу на стороні. І не треба думати, що "ну це ж інтернет" - в наш час між мережею і реальністю розмита межа. Сьогодні лайкає і коментує в мережі - завтра за чашкою кави після роботи.



Якщо ти наїжджаєш на дівчину за брехню, флірт і іншу неприпустиму у відносинах поведінку, то треба відразу розуміти що тобі потрібно від цієї розмови, наїзду. Якщо така розмова закінчується "ти робиш з мухи слона", то немає взагалі сенсу в такій розмові. Або ти їй пояснюєш, і якщо косяк повторюється посилаєш подальше. Або не починаєш такі розмови зовсім. Інакше ти виглядаєш як "ображений ниючий". І ціна твоїх слів падає до нуля.

Коли ти їй єбеш мозок через вк, то ти презентуєш свою невпевненість у собі, свою незрілість, ти їй як би заявляєш "я ревнивий довбойоб і вк-дрочер". Після цього твоя значимість падає ще сильніше, дівчина відчуває потребу в спілкуванні з нормальними хлопцями (а не тобою) і починається піздєц.


Аби заявляти про такі вимоги і вказувати з ким дружити, а з ким ні. Потрібно бути дуже впевненим у собі і готовим розлучитися. Але Упевнені в собі чоловіки не пред'являють за лайки в соц мережах ітд. Так що потрібно приймати свою поразку та фокусуватися на собі, і припиняти ревнувати свою дівчину до коментарів в соц мережі, і всьому іншому. Ти для неї приз, а не вона для тебе - тоді чого ти повинен переживати? Нехай вона хвилюється, а не ти. "Великі плани на неї" зміни на готовність у будь-який момент розлучитися. Як не парадоксально, але так більше шансів на міцні Long Term Relationship.

Якщо ти все ж зміг проявити твердість і розлучитися з нею через її косяки - ні в якому разі не приймай її назад на наступний день після "вибач мене дуру я люблю тебе". Це класична помилка, коли хлопець думає який він кльовий самець, що вона до нього прибігла. А за фактом дівчині стає насрати на свого хлопця, і вона буде робити все, що завгодно. Адже вона знає, що чарівне "вибач" змусить її оленя знову радісно бігати за нею.


Прикріплення: 1883726.jpg (137.9 Kb) · 5172662.jpg (36.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Флірт у відносинах. Добре чи Зле?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом