Olenochka | Дата: Субота, 02.12.2017, 19:39 | Повідомлення # 1 |
| Активний флірт - за визначенням не може позитивно впливати на стосунки. Можна, звісно придумати, що це не такий вже відкритий флірт, всього пара коментарів і лайків, але суті це не змінює. Можна навіть вигадати про якусь дружбу дівчини і хлопців, але дружбою там і не пахне та відомо для чого все це спілкування. Що правда буває сама дівчина по дурості думає, що ці хлопці дійсно її друзі, легко лікується пропозицією зустрітися "утрьох". Я б не рекомендував будувати стосунки з дівчиною, яка добирає чоловічу увагу на стороні. І не треба думати, що "ну це ж інтернет" - в наш час між мережею і реальністю розмита межа. Сьогодні лайкає і коментує в мережі - завтра за чашкою кави після роботи.
Якщо ти наїжджаєш на дівчину за брехню, флірт і іншу неприпустиму у відносинах поведінку, то треба відразу розуміти що тобі потрібно від цієї розмови, наїзду. Якщо така розмова закінчується "ти робиш з мухи слона", то немає взагалі сенсу в такій розмові. Або ти їй пояснюєш, і якщо косяк повторюється посилаєш подальше. Або не починаєш такі розмови зовсім. Інакше ти виглядаєш як "ображений ниючий". І ціна твоїх слів падає до нуля.
Коли ти їй єбеш мозок через вк, то ти презентуєш свою невпевненість у собі, свою незрілість, ти їй як би заявляєш "я ревнивий довбойоб і вк-дрочер". Після цього твоя значимість падає ще сильніше, дівчина відчуває потребу в спілкуванні з нормальними хлопцями (а не тобою) і починається піздєц.
Аби заявляти про такі вимоги і вказувати з ким дружити, а з ким ні. Потрібно бути дуже впевненим у собі і готовим розлучитися. Але Упевнені в собі чоловіки не пред'являють за лайки в соц мережах ітд. Так що потрібно приймати свою поразку та фокусуватися на собі, і припиняти ревнувати свою дівчину до коментарів в соц мережі, і всьому іншому. Ти для неї приз, а не вона для тебе - тоді чого ти повинен переживати? Нехай вона хвилюється, а не ти. "Великі плани на неї" зміни на готовність у будь-який момент розлучитися. Як не парадоксально, але так більше шансів на міцні Long Term Relationship.
Якщо ти все ж зміг проявити твердість і розлучитися з нею через її косяки - ні в якому разі не приймай її назад на наступний день після "вибач мене дуру я люблю тебе". Це класична помилка, коли хлопець думає який він кльовий самець, що вона до нього прибігла. А за фактом дівчині стає насрати на свого хлопця, і вона буде робити все, що завгодно. Адже вона знає, що чарівне "вибач" змусить її оленя знову радісно бігати за нею.
|
|
| |