MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 10 критичних помилок при знайомстві
10 критичних помилок при знайомстві
OlenochkaДата: Неділя, 24.06.2018, 12:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Критична помилка №1. Фальш

Дівчата дуже і дуже чутливі істоти. Вони легко розпізнають true чи false. А якщо дівчина розпізнає брехню, мої вітання! Ти в її очах вже пішов на...

Критична помилка №2. Стан млявого .

Від темноти біжать, тягнуться до світла. Ця поширена помилка переслідує багатьох чоловіків. Дівчата самі по собі схожі на сонце. Навіть у всіх мультиках сонечко — це жіноча стать. Ну принаймні я не бачив, щоб сонце говорило низьким басом =) Отже вони хочуть бачити поруч із собою такого ж веселого і радісного високого Соняшника, а не млявого чувака який просить номер телефону

Критична помилка №3. Банальність

Ти красива! Я знаю іди на...! ну це приблизна відповідь дівчини, яка знає собі ціну. Стільки соц. опитувань було зроблено... таку роботу здійснили люди , по темах знайомств з дівчатами. І майже всі вони в один голос відповіли : «ЧОЛОВІКИ, НАМ ПОДОБАЮТЬСЯ ОРИГІНАЛЬНІ»

Критична помилка №4. Зовнішній вид бомжа.

Зустрічають по одягу проводжають по розуму. У нашому випадку це дуже, дуже важливий фактор. У 21 столітті користуються популярністю у жінок ті чоловіки, у яких є відчуття стилю. Пояснюю чому. Раніше в Україні речей не було і пари утворювалися методом наукового тику або іншими словами методом красивого фейса. Зараз же все навпаки, спочатку стиль, а вже потім голова!

Критична помилка №5. А раптом я йому не сподобаюся!

Думати за дівчину шкідливо!
Підійди і запитай»чи Зможу я тобі сподобатися?» No comments.

Критична помилка №5. 00-99 Вона дуже модна, Гарна, Страшна, Висока, Широка, Глибока!

ХЛОПЦІ — ТІЛЬКИ ВИ ВІШАЄТЕ ЇМ ЯРЛИКИ! Використовуйте своїх тарганів, щоб з'їсти дівчину, а не для того, щоб з'їсти собі мозок! Красива! боїшся! підійди, запитай «А скільки років ти стала такою красивою?» Модна » Де щось купила?» ВИКОРИСТОВУЙТЕ ТАРГАНІВ СОБІ НА БЛАГО!

Критична помилка №6 Мета. А точніше відсутність її розуміння!

Якщо ви йдете КУДИСЬ! ви і прийдете КУДИСЬ! Якщо ви йдете в туалет ви прийдете в туалет, але якщо ви йдете попісяти ви йдете і пісяєте! Так от більшість не правильно формулюють своє знайомство, я хочу познайомитися, а далі то що? Поставте мету попити з нею чай, і просто мило поспілкуватися і попросити поради....Ставте реальні цілі і вони будуть збуватися зараз, а у мене вони збуваються вчора, тому що я ставлю їх заздалегідь!

Критична помилка №7 Розмова про гідропідсилювачі рульового механізму

Познайомилися. Завели розмову. І тут починається розмова про трансдиверсійний пошук, про силу магнітного поля....Розмовляйте в перші п'ять хвилин питаннями, а після її відповідей вставляйте фрази, спочатку потрібно дізнатися про що їй цікаво, а потім відводити розмову в її поле! 

Критична помилка №8. Я не знаю, що сказати! 

Ось самі подивіться на цей процес! Саме слово підказує вам,"ЗНАЙОМИТИСЯ" ЩО РОБИТИ? запитуйте спочатку запитуйте і розповідайте про себе!

Задавайте питання, і вставляйте свою думку на її відповіді! Знову ж таки повертаємося до постановки цілей, яка мета від неї і танцюйте! туди хилите! Є мета попити чай. Значить запитаєте, а як ти ставишся до чайної церемонії в Китаї? А ти знала, що у людей, які п'ють чай IQ в 100 мільйонів вище! ітд..... все і від її відповідей йдете до мети. 

Критична помилка №9. Занадто серйозне ставлення до знайомства!

Так так! Ні ні! йдемо далі! 

Критична помилка №10. Читання

Ти вже все знаєш, простудіював купу інформації, і тому перетворюйся на самця, а не в ботана!


Прикріплення: 7849764.jpg (38.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 10 критичних помилок при знайомстві
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом