Olenochka | Дата: Неділя, 24.06.2018, 12:32 | Повідомлення # 1 |
| Критична помилка №1. Фальш
Дівчата дуже і дуже чутливі істоти. Вони легко розпізнають true чи false. А якщо дівчина розпізнає брехню, мої вітання! Ти в її очах вже пішов на...
Критична помилка №2. Стан млявого .
Від темноти біжать, тягнуться до світла. Ця поширена помилка переслідує багатьох чоловіків. Дівчата самі по собі схожі на сонце. Навіть у всіх мультиках сонечко — це жіноча стать. Ну принаймні я не бачив, щоб сонце говорило низьким басом =) Отже вони хочуть бачити поруч із собою такого ж веселого і радісного високого Соняшника, а не млявого чувака який просить номер телефону
Критична помилка №3. Банальність
Ти красива! Я знаю іди на...! ну це приблизна відповідь дівчини, яка знає собі ціну. Стільки соц. опитувань було зроблено... таку роботу здійснили люди , по темах знайомств з дівчатами. І майже всі вони в один голос відповіли : «ЧОЛОВІКИ, НАМ ПОДОБАЮТЬСЯ ОРИГІНАЛЬНІ»
Критична помилка №4. Зовнішній вид бомжа.
Зустрічають по одягу проводжають по розуму. У нашому випадку це дуже, дуже важливий фактор. У 21 столітті користуються популярністю у жінок ті чоловіки, у яких є відчуття стилю. Пояснюю чому. Раніше в Україні речей не було і пари утворювалися методом наукового тику або іншими словами методом красивого фейса. Зараз же все навпаки, спочатку стиль, а вже потім голова!
Критична помилка №5. А раптом я йому не сподобаюся!
Думати за дівчину шкідливо! Підійди і запитай»чи Зможу я тобі сподобатися?» No comments.
Критична помилка №5. 00-99 Вона дуже модна, Гарна, Страшна, Висока, Широка, Глибока!
ХЛОПЦІ — ТІЛЬКИ ВИ ВІШАЄТЕ ЇМ ЯРЛИКИ! Використовуйте своїх тарганів, щоб з'їсти дівчину, а не для того, щоб з'їсти собі мозок! Красива! боїшся! підійди, запитай «А скільки років ти стала такою красивою?» Модна » Де щось купила?» ВИКОРИСТОВУЙТЕ ТАРГАНІВ СОБІ НА БЛАГО!
Критична помилка №6 Мета. А точніше відсутність її розуміння!
Якщо ви йдете КУДИСЬ! ви і прийдете КУДИСЬ! Якщо ви йдете в туалет ви прийдете в туалет, але якщо ви йдете попісяти ви йдете і пісяєте! Так от більшість не правильно формулюють своє знайомство, я хочу познайомитися, а далі то що? Поставте мету попити з нею чай, і просто мило поспілкуватися і попросити поради....Ставте реальні цілі і вони будуть збуватися зараз, а у мене вони збуваються вчора, тому що я ставлю їх заздалегідь!
Критична помилка №7 Розмова про гідропідсилювачі рульового механізму
Познайомилися. Завели розмову. І тут починається розмова про трансдиверсійний пошук, про силу магнітного поля....Розмовляйте в перші п'ять хвилин питаннями, а після її відповідей вставляйте фрази, спочатку потрібно дізнатися про що їй цікаво, а потім відводити розмову в її поле!
Критична помилка №8. Я не знаю, що сказати!
Ось самі подивіться на цей процес! Саме слово підказує вам,"ЗНАЙОМИТИСЯ" ЩО РОБИТИ? запитуйте спочатку запитуйте і розповідайте про себе!
Задавайте питання, і вставляйте свою думку на її відповіді! Знову ж таки повертаємося до постановки цілей, яка мета від неї і танцюйте! туди хилите! Є мета попити чай. Значить запитаєте, а як ти ставишся до чайної церемонії в Китаї? А ти знала, що у людей, які п'ють чай IQ в 100 мільйонів вище! ітд..... все і від її відповідей йдете до мети.
Критична помилка №9. Занадто серйозне ставлення до знайомства!
Так так! Ні ні! йдемо далі!
Критична помилка №10. Читання
Ти вже все знаєш, простудіював купу інформації, і тому перетворюйся на самця, а не в ботана!
|
|
| |