MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Жіночі відмазки їх розшифровка.
Жіночі відмазки їх розшифровка.
OlenochkaДата: Понеділок, 25.06.2018, 19:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Хочемо ми того чи ні, але абсолютна більшість жінок впевнені, що чоловіки — істоти з самого початку брехливі та перевиховати їх складно. І навіть той факт, що чоловіків серед святих все-таки більше, ніж жінок, жодним чином цю впевненість похитнути не в силах.

Послухаєш деяких феміністок, і сам переймаєшся думкою про те, що основне призначення чоловіка — 24-годинне винахідництво нових способів надути ніжне. А потім грубо і цинічно його розтоптати.



10 головних жіночих відмазок і їх розшифровка.


1. "Краса — не головне. Головне — душа", або "Гроші — не головне. Головне — душа"

Поговорити на ці теми дамочки не проти, які як раз і виступають за гарненьким красенями і багатенькими буратіно. Коли ви чуєте одну з таких сентенцій, знайте: судячи з всього, дівчину недавно кинув черговий бандерас або білл гейтс. І вона, природно, з цієї причини тимчасово віддалася філософським міркуванням на актуальну тему. Але не спокушайтеся. Як любив казати один мій приятель, "жінка, раз відчувши тепло переднього крісла автомобіля, ні за що не буде їздити з вами в тролейбусі".Так що, зализавши рани, така подруга знову почне полювання за своїм грошово-естетичним ідеалом.

Переклад:
"Чоловік повинен бути багатим, красивим і — по можливості — розуміючим".

2. "Подзвони мені коли-небудь"

Класична телефонна відмазка. Якщо жінка не хоче прямо дати вам поворот від воріт, то говорить саме цю фразу. Ви телефонуєте, і кожного разу виявляється, що вона або в душі, або ви зловили її на порозі, або вона засинає, або ж тільки прокинулася. А, може , просто "трохи зайнята зараз".

Переклад:
"У мене є більш важливі справи, ніж базікати з тобою".

3. "Ти мені подобаєшся як друг", або "Ти мені як брат"

Напевно, кожен чоловік коли-небудь потрапляв у подібну халепу. Запрошував симпатичну дівчину повечеряти, дарував квіти і всіляко її задовольняв. А потім намагався просунутися далі на шляху до головної мети. І розбивав ніс об неприступну стіну. "У чому ж проблема?" — запитує він. "Ні, — відповідають йому. — Ти хороший друг і подобаєшся таким, який є". Ні більше, ні менше. "І саме на цій відстані, на якій ми зараз знаходимося", — читається між рядків. Просто вашій подрузі було нудно чи хотілося, щоб хтось залицявся. Якщо вас це влаштовує, можете і далі доглядати за цим чудовим садом. Але його плодами буде ласувати хтось інший, так і знайте!

Переклад:
"Ти недостатньо хороший для мене".

4. "Я не готова зараз до серйозних стосунків"

Ця відмазка може прозвучати невдовзі після першої. У тому випадку, якщо ви купитесь на її міркування про красу душі і спробуєте підсунути свій багатий внутрішній світ, не подбавши про багатство внутрішнього світу своїх кишень. Все, на що ви можете розраховувати після цієї фрази — статус "друга" (відмазка номер три) або ж "подружки". В цьому випадку вам ще й розкажуть "як складно знайти хорошого мужика" і ви остаточно відчуєте себе повним ідіотом.

Переклад:
"Ти не красень і не грошовий мішок, так навіщо ж нам зближуватися?".

5. "У мене критичні дні"

Видно, ні одна підходяща відмазка не прийшла в цей момент в прекрасну жіночу голівку. Довелося використовувати залізний варіант, натякаючи на те, що "зі мною краще зараз не зв'язуватися". Якщо ви в ладах з арифметикою і дружите з пам'яттю, то без проблем порахуйте, чи не брехня це. Звісно, якщо відмазка використовується не в перший раз.

Переклад:
"Не знайшла нічого кращого в своє виправдання".

6. "Не сьогодні. У мене болить голова/ я дуже втомилася/ не в настрої"

Традиційна відмазка одружених жінок. Поки вони без обручки, вони самки спраглі до сексу. Після — дозовано видають секс повелительки. Що ж, зрештою, їх можна зрозуміти: сексом можна зайнятися і потім, а ось серіал не повторюють. У вас, втім, теж є вибір: мастурбація, лялька з секс-шопу або героїчне утримання.

Переклад: "Тихо — діти почують" і "Сьогодні по телевізору — мій улюблений серіал" до "Після цього ж митися треба...".

7. "Не важливо, якого він розміру. Важливо, як ти ним користуєшся"

Якщо ваш приятель не здатний проткнути її наскрізь, завжди залишається ймовірність того, що він менше попередника. Тоді при нагоді вас потішать такою невтішною фрази. Адже насправді розповіді про членів-гігантів жінки передають з вуст у вуста як легенди.

Переклад:
"Рости йому у тебе ще і рости!".

8. "Все, що належить мені — твоє"

Ця відмазка звучить, коли жінка не проти запустити свою ручку в ваш гаманець. Але будьте впевнені, що все нажите нею та її батьками майно все одно залишиться її майном. Так що якщо ви задумали одружитися на дівчині з приданим у вигляді будинку або квартири, краще купіть житло самі.

А ні то на все життя залишитеся "хлопцем, який до неї переїхав". Що ж стосується грошей та інших матеріальних цінностей, не зароблених вами особисто, витратьте їх на благо своєї судженої. Повірте, вона прийме це як належне. І, можливо, тимчасово видасть вам індульгенцію. Потім же все одно доведеться взяти до відома переклад цієї фразочки...

Переклад:
"А все, що належить тобі, відповідно, — моє!".

9. "Я хочу зробити тебе щасливим"

Жіноче щастя — був би милий поруч, на думку Тетяни Овсієнко (бр-р-р!). Не договорює вона, не договорює — поруч на повідку! Милого непогано вигуляти по магазинах жіночого одягу або до власної мами на обід. Ось воно, щастя! А ви хіба не знали? Мабуть, думали, що щастя — це ` розвалитися перед телевізором з ящиком пива і дивитися весь вечір кубкові матчі? Наївні!

Переклад: "Роби, що я кажу, і тоді все буде в порядку".


10. "Кожен має право на приватне життя"

Це Мати всіх відмазок. Головний постулат, яким можна прикрити все. Право на приватне життя при цьому, ясна річ, надається виключно жінкам. Тому що жінка з приватним життям — лише таємниче і загадкове створіння. А чоловік — неуважний і жорстокий потенційний обманщик. Судячи по віковому досвіду, після того, як сказана ця фраза, на відносинах з вашою дамою можете поставити хрест. Якщо ви не самоїд-мазохіст, звичайно.

Текст: Анджей Гашинський (b-52)


Так, ці фрази можуть бути відмовками.

Але слід пам'ятати, що іноді банан-це просто банан.
Прикріплення: 7653523.jpg (25.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Жіночі відмазки їх розшифровка.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом