Olenochka | Дата: Понеділок, 30.07.2018, 20:39 | Повідомлення # 1 |
| Власне в заголовку все написано. Що значить, коли колишня дівчина, через якийсь час, починає дзвонити, пропонувати зустрітися і в той же час говорить, що не хоче повертати відносини. Мовляв, просто так проявляє ініціативу, вірити їй, що вона хоче насправді і як бути в такій ситуації? Я людина не досвідчена, тому заздалегідь прошу вибачення, панове.
Ігноруй її. Це такий ритуал при розставанні. Через пару місяців після розриву деяким дівчатам необхідно зустрітися з колишнім і винести йому мозок. ХЗ навіщо, причин може бути безліч: - новий роман не задовільняє; - хоче переконатися, що правильно зробила, що розлучилася з тобою; - бажає самоствердитися лапавши тебе в розпачі і горі; - у неї ПМС і їй не було на кого покричати. У будь-якому випадку такого спілкування нічого доброго не вийде.
Підняти самооцінку. Ця така незамінна річ у нашому житті, яка надихає на подвиги і дурості і змушує людину рости.
Щоб утвердитися в своєму рішенні, що ти весь в дупі. НІЧОГО ХОРОШОГО НЕ ЧЕКАЙ
Якщо потрібно передати щось із забутих речей - то я б на таке побачення прийшов би під ручку з новою дівчинкою. Попередь свою нинішню, що будете зустрічатися з колишньою. Ох, дівчата, вони такі мстиві видумщиці. Весело час проведеш. Дивись, як вони будуть обмінюватися поглядами і знищувати одна одну, як внутрішньо будуть кипіти і плюватися отрутою
Якщо тобі на неї пофіг - погодься на зустріч. Якщо ні - ігноруй. Що означають її рухи - відомо тільки їй, та й це не факт. Вірись їй - вирішуй сам. Я б не повірив, принаймні до тих пір, поки вона не довела б справою, що хоче повернутися. Наприклад, непогано вклалася, або хоча б тиждень пожила у твоєму під'їзді =) Але хорошого з таких ось камбеків найчастіше нічого не виходить. З часом все повертається на круги своя, і закінчується так само жалюгідно.
Ще один з варіантів, що у неї зараз стосунки з новим васею не дуже і тому тримає тебе на повідку, а коли зіллє то прибіжить до тебе...
P.S Якщо колишня дзвонить, значить вона чогось хоче )))
|
|
| |
Ігор | Дата: Субота, 01.09.2018, 14:06 | Повідомлення # 2 |
| Розлучився з дівчиною залишились "друзьями" но вона постоянно звонить ідеколи каже що случайно.Що мені робити
Повідомлення відредагував Olenochka - Субота, 01.09.2018, 14:26 |
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 01.09.2018, 14:29 | Повідомлення # 3 |
| Помилка в тому що ти погодився бути "друзями". Ти запасний аеродром. Можливо з новим хлопцем не склалося от і смикає за повідок.
Подивися це відео. Та схожі на його канаді
|
|
| |