Olenochka | Дата: Субота, 04.08.2018, 23:10 | Повідомлення # 1 |
| Буває, що під час спілкування з дівчиною вона раптом ні з того ні з сього морозиться (робить скривджене обличчя, мовчить ітд.) через те , що я якось не так себе повів або щось не те сказав. Часто я сам не розумію з чого. Як грамотно реагувати на образи дівчини? Тому що я часто починаю злитися від того, коли бачу її ображене личко.
Кожна ситуація своєбразна, це прийде з досвідом, де треба посміхнутися і забити, десь навіть купити дрібничку їй. Так само залежить від характеру дівчини, одні люблять, щоб хлопцям було похер, інші люблять маніпулювати, тому що думають що вони це класно вміють, і не треба їх засмучувати...а то потім соплі і сльози))))
1. Якщо просто з нічого образилася - ну ніяк не реагувати. Чи можна підняти настрій. 2. Якщо накосячив - то вибачився, і далі пофігу. 3. Якщо серйозно натворив - то як правило тебе відразу не пробачать, просто чекаєш не спілкуючись, Через деякий час тебе як правило пробачать.
Що робити - зрозуміти, що жінки вони такі ж як чоловіки. Немає принципової різниці.
1. Ти не відповідаєш за настрій інших людей. 2. Вони самі вирішують який настрій відчувати. 3. Якщо ти відчуваєш, що настрій поганий через тебе - значить це в 99% маніпуляція. 4. Не можна так робити, тільки щоб зробити когось щасливим.
|
|
| |