Olenochka | Дата: Понеділок, 06.08.2018, 01:15 | Повідомлення # 1 |
| «Пішла дівчина», «розлучився з дівчиною», «кинула кохана», «що тепер робити?»
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВІДКИНУТИМ ЗАКОХАНИМ.
Тут не буде порад про те, як повернути її (про це є окрема стаття). Тут будуть поради про те, як її забути і навчитися жити без неї. Але, до слова скажу, якщо ви це зробите, то потім повертати її буде значно легше (якщо все-таки надумаєте, а то може так статися, що вона вам вже не знадобиться). А ще цілком можливо, що повертати вам нікого не доведеться, просто тому, що після цього вона сама прибіжить. Бували такі випадки...
Отже, що робити і чого не робити?
Категорично забороняється: - підносити на п'єдестал, вважати її самою кращою, самого себе переконувати в тому, що такої дівчини у тебе ніколи більше не буде. Пам'ятай – якою б не була дівчина, завжди є дівчина краща! - сумувати, нити, діставати її, розповідати про те, як тобі погано без неї, і як багато вона для тебе означає; - зберігати речі які нагадують про неї, перечитувати повідомлення, переглядати фотографії, слухати пісні «про вас» і дивитися ті фільми. Якщо не вистачає духу все це викинути, то – віддай комусь на зберігання, попередньо взявши з нього тверду обіцянку, що він поверне все це вам лише тоді, коли ви станете кращим. - спілкуватися із спільними друзями, обговорювати ваші стосунки, копатися в собі, картати себе, негативно казати про себе або своїй поведінці ітд.; - мстити їй у будь-якій формі. Тільки собі зробите гірше, і взагалі – не чоловічий це вчинок. Дорослішайте; - ненавидіти її; - скандалити з нею або з іншими; - робити їй подарунки, надавати їй допомогу, послуги (навіть дрібні) - ні з власної ініціативи, ні на її прохання;
Поясню: тут є одна цікава деталь – чим більше ви показуєте зацікавленість в дівчині, тим менше вона хоче вас повернути. Вона, можливо, і буде добре ставитися, навіть буде вдячна за те, що ти такий добрий і хороший, але – раз у неї і так все це є, навіщо їй напрягатися? Максимум на що ти можеш розраховувати – що тебе пожаліють. Але жалість – руйнує любов та почуття. Я маю на увазі, звичайно, жалість до чоловіка. Після цього просто перестають поважати! Причому нерідко дівчина сама цього добиватися, просить, благає, говорить: «Ну що ж ти який поганий, мене зовсім не любиш, невже я нічого не значу для тебе!» ітд. Робить всякі активні кроки, щоб схилити до того, аби почали прогинатися під неї. І якщо схилить, якщо ти «зламаєшся» - вона зрадіє і... одразу ж перестане поважати. Можливо, сама того не усвідомлюючи, на рівні підсвідомості. Вловлюєте сюжет? Тому ще раз: ніяких подарунків, послуг, допомоги ітд., після того, як вона вас кинула.
Так само забороняється: - бігати за нею, лестити, робити компліменти, жаліти її; - думати про неї, намагатися повернути, влаштовувати якісь випадкові зустрічі, придумувати якісь хитрі плани, дізнаватися через спільних знайомих – як вона там ітд. - випивати. Це вже взагалі шлях саморуйнування. Чого ти таким чином доб'єшся? Щоб вона ще й зневажала? Краще взагалі відмовитися від алкоголю на весь цей час. - водити машину на підвищеній швидкості, або у нетверезому вигляді; - самому ремонтувати електроприлади, годинник, складну техніку або якісь тонкі і крихкі речі; - слухати трансову, інструментальну і ліричну музику; - контактувати з нею. Ідеальний варіант – взагалі не спілкуватися, хоча б якийсь час. Бажано – тривалий.
Можна і потрібно: - знайти в собі сили сказати нарешті: «Коли-небудь ти зрозумієш, що в твоєму житті я був найкращим (як варіант: ніхто не любив тебе так само сильно), але буде вже занадто пізно, тому що поруч зі мною буде інша!» І піти, не слухаючи її пояснень і не вдаючись у дискусію. Причому піти – назовсім! Ах, так! Зовсім забув! І – самому повірити в це! - завжди пам'ятати, що унікальності в ситуації немає, таке було з багатьма. Всі або майже всі через це пройшли, і нічого – живі-здорові і навіть дівчат спокушають; - почати активно працювати над собою: зайнятися спортом, дорого і елегантно одягатися, ретельно стежити за своєю зовнішністю, взагалі прокачати в собі все, що тільки можна; - весело і приємно проводити час в хороших компаніях (так як М і Ж); - знайти не менше 10 речей, які раніше робити не виходило, бо ти був цілком поглинений цією дівчиною: запишись на які-небудь курси, приділяй більше часу друзям, купи собі що-небудь з того, що давно хотілося, про що мріялося, але ти як дурень витрачав усі гроші на цю... ітд.; - лаятися вголос, коли Вас ніхто не чує; - добре висипатися; - робити подарунки близьким людям; - кожен раз подумки хвалити себе за будь-яке (навіть дрібне) успішне справу; - робити компліменти співробітникам і знайомим - обов'язково щодня, не менше 108 разів повторювати (вголос, про себе або наспівувати) фразу: "та й фіг з нею, знайду кращу! (красивішу, молодшу, без тарганів, не таку дуру іт.д.)". Просто повторюйте, поки сам не повіриш в це. Техніка дуже дієва, з арсеналу сибірських шаманів.
Якщо вже зовсім не виходить позбутися від депресії, то рекомендую діяти за методом, описаним Дейлом Карнегі: «Буває так, що у мене ніяк не виходить подолати поганий настрій. І тоді я просто уявляю, що я його вже поборов. Уявляю собі, як би я поводився, які почуття відчував би, якби у мене зараз було чудове настрій, чим би займався, з ким і як би спілкувався... А потім просто починаю все це робити! Я прикидаюся і граю роль, намагаючись дуже добре в неї вжитися. І коли це виходить, я сам з подивом помічаю, що настрій і правда поліпшується і дуже скоро стає саме таким, як я хотів! Ось такий парадокс...Самообман, звичайно, але працює. Спробуйте!»
І останнє. Нещасні закохані й відкинуті! Я сам колись закохувався і страждав, і робив купу дурниць, щоб її повернути. І не розумів багатьох простих речей. І було дуже погано без неї, от просто фізично погано! І не хотів забувати, і вважав найкращою, і взагалі нічого не хотілося, окрім як бути з нею. І далі за списком... не нове все це... Просто повірте: якщо зробити як написано тут - все пройде дуже швидко!
|
|
| |