MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Хлопці, не робіть так у відносинах!
Хлопці, не робіть так у відносинах!
OlenochkaДата: Субота, 01.09.2018, 13:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
У тебе є дівчина, ти ніби щасливий, але... вона занадто часто на тебе бісить? Не думай, що дівчата вже такі є. Подумай краще, чи не поводиш себе так, що змушуєш кожного вийти з рівноваги. Якщо так – варто це змінити.



Всупереч розхожій думці, таких речей не дуже багато. Але, коли вже з'являються, то можуть знищити дійсно хороший союз. Дізнайся, що це таке.

"Я вдаю, що слухаю!"
Не відомо чому, але деякі хлопці вважають, що дійсно, не видно, коли вони взагалі не слухають своїх дівчат. Говорить про це, 17-річна Кароліна:

– Напевно, нічого не дратує мене сильніше, як коли мій хлопець Владислав робить вигляд, що слухає мене. Це страшенно дратує. Я розповідаю йому у мене, наприклад, минув день, а він, нібито, муркає  своє "ага", але насправді дивиться щось в телефоні або, що ще гірше, відповідає комусь на смс. Це жахливо, і іноді я відчуваю себе абсолютно нікчемною. А адже раніше так не було, – додає Кароліна.

Якщо тобі подібна поведінка не чужа, пам'ятай, що... це дійсно дратує! І якщо ти ведеш себе так по відношенню до своєї дівчини, то це не її сварки, а твоя байдужість. Ти обов'язково повинен це змінити.

"Гаряча штучка!"
Чи для закоханої дівчини може бути щось більш неприємного,  а ніж  як хлопець, який дивиться на інших? Як пояснює 16-річна Іванка, така поведінка відноситься до числа найбільш дратівливих:

– Я, звичайно, розумію, що на світі є й інші дівчата і що вони хороші. Але тепер, коли мій хлопець Артур саме зі мною, то з поваги до мене міг би просто не дивитися, так на інших дівчат. А він не може втриматися. І коли ми на побаченні, а він водить очима та спостерагіє за іншими дівчатами, це дійсно неприємна річ, – підкреслює Іванка.

Ніхто не забороняє вам, дорогі хлопці, спостерігати за іншими дівчатами і оцінювати їх "достоїнство". Але коли ви зі своїми дівчатами, то дійсно варто утриматися від такої поведінки. Для себе і для неї. Бо напевне сам би не хотів щоб з вами так обійшлися, чи не так?

"Але мене свербить!"
Чесатися крок за кроком, плювання, гучні відрижки або інші такі ж "красиві речі", з поведінки, дуже дратують кожну дівчину. Про це каже 15-річна Галя:

– У мене немає хлопця, але насправді не схоже, що скоро це зміниться. Всі хлопці в моїй присутності ведуть себе як якісь свині, драпаються, плюються, яка гидота! Я знаю, що це люблять чоловіки, але невже так важко здогадатися, що не всіх дівчат це приваблює? – запитує Галинка.

Якщо ти відразу подумав, що ти ведеш себе так само, – змінити це, серйозно. Така поведінка в компанії дівчат не є вираженням сили духу, але... показує бидлоту. На жаль.

Виступи
– Коли мій хлопець зі мною, все круто. Але як тільки з'являються його друзі, все змінюється до невпізнання. Раптом він, як божевільний, сміється з абсолютно дурних речей, курить сигарети, хоча я знаю, що не любить – для мене це просто ідіотизм. Він стверджує, що я не люблю його друзів, але це неправда – я не люблю його, коли він такий біля своїх товаришів. І тому ми сваримося.

Так, про вихватки свого хлопця, - каже одна з дівчат-підлітків на форумі. Дуже часто погоджуються з нею інші дівчата, описуючи зміни своїх хлопців. Якщо і ти раптом стаєш "іншим", тому що з'являються твої друзі, подумай, навіщо ти це робиш. Якщо це для того аби прикидатися тим, ким ти не є – не варто. Але якщо тому, що так виходить, просто така компанія, то просто зустрічайся з друзями сам. Нікого не буде це так сильно дратувати.

Розмова – це не боляче
Незалежно від того, чи є ви дратівливою  дівчиною чи хлопцем, якого дратують "капризи", пам'ятайте, що завжди варто просто поговорити. Пояснити другій половині, що її поведінка, втомлює. Тільки тоді ви знайдете можливість для вирішення вашого конфлікту.
Прикріплення: 8308216.jpg (62.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 19.10.2018, 09:35 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Так вийшло,що я заміжня-але я не щаслива в шлюбі...кохаю досі свого колишнього,пройшло вже багато років (знаю,що і він мене кохаю,але на зло йому я вийшла заміж там і діти народилося.Все добре,але всередині мене пустота.Не робіть моїх помилок!Я всім спортила життя

Ну, і кому ти цим зробила гірше? Колишньому? Не думаю. Ось трошки помучиться (якщо ще взагалі його це вразить) і буде жити далі, знайде собі когось, одружиться. А от собі життя ти спаскудила нормально. Та й не тільки собі, а й чоловікові. Та й дитині якимось чином теж: як їй буде жити з батьками, які одружилися на зло комусь?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Хлопці, не робіть так у відносинах!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом