Olenochka | Дата: Субота, 08.12.2018, 14:08 | Повідомлення # 1 |
| Марта, має з цього приводу вже достатньо комплексів, її хлопець соромиться її при товаришах. У листі вона просить про консультацію, що слід зробити.
фото: Pinterest
Хлопці-підлітки часто поводяться по-дитячому. Кажуть і роблять дурні речі, а думка друзів для них важливіша, ніж думка дівчини. Не дарма кажуть, що чоловіки дозрівають пізніше жінок. Наша читачка, Марта, у відносинах з хлопцем, чия поведінка бажає залишати кращого. Прочитайте її лист.
, Привіт всім. Моя проблема може і не страшний, але мене це починає все потихеньку діставати. Справа в тому, що я зі своїм хлопцем вже півроку, а він весь час соромиться мене на своїх друзях! Як ми на одинці то все нормально, ми цілуємося, обіймаємося ітд., а при них він мене навіть за руку не візьме, так як ніби ми не знаємо одне одного, або тільки дружили!
Він взагалі не бачить в цьому проблеми, напевно, тому що, як наприклад, зустрічаємося і йдемо кудись всією компанією, то потім, вже ми самі, то відразу його бере на амури. А тоді мені навіть не хочеться дивитися на нього, а тоді він поводиться ніжно. І мене запитує, що відбувається, чому я не хочу його цілувати. Ну, цікаво, чому!
Що мені робити? Мені кинути його? Я боюся, що він ніколи не зміниться. Дійсно, з мене вистачить!" Мені в березні 15 років.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 08.12.2018, 14:09 | Повідомлення # 2 |
| Ти пробувала з ним поговорити? Розмова-це основа відносин, без неї нікуди. Поговори з ним і не кидай його за те, що не здогадався
|
|
| |