MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Що означає "не хочу ні з ким зустрічатися"
Що означає "не хочу ні з ким зустрічатися"
OlenochkaДата: Понеділок, 17.12.2018, 23:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Зустрічався з дівчиною рівно місяць, потім вона раптом сказала що не хоче більше зустрічатися, точніше вона сказала, що зараз не хоче ні з ким зустрічатися взагалі. Спробував зрозуміти чому, питав, дізнавався, вона каже що не може пояснити чому. Головне каже що "вперто" не хоче. Каже що не знає, що можливо в майбутньому знову захоче зі мною і тому не хоче повністю рвати спілкування. 

Власне питання: яка причина цього "не хочу зараз ні з ким зустрічатися"?



Коротко: слова "не хочу ні з ким зустрічатися" = не хочу з тобою зустрічатися. А каже що ні з ким щоб тебе не ображати, знає що почнеш відразу з'ясовувати, в чому справа. Навряд чи зможеш повернути все в колишнє русло, краще забий.

Я зараз не готова для відносин взагалі! Мені потрібно подумати, розібратися в собі кілька місяців! А через тиждень-два вже хлопець з'явився! 
Ти їй набрид, вона хоче відпочити від тебе. Їй потрібно нові емоції. 

Як же все таки здатні вразити жінки своїми висловлюваннями. Ось недавно одна дівчина мені заявила, що не хоче зараз будувати ніякі відносини не тільки зі мною, а взагалі з хлопцями, її бачите влаштовують "дружні відносини" і вона хоче зі мною просто дружити. Як я зрозумів це просто дружба полягає в тому, що їй просто лінь когось одного вибирати і вона хоче гуляти з усіма, що б її кликали у всякі там кафе, на заходи, платили за неї, але нічого не давати взамін.

Коли дівчина каже, що справа не в тобі, то як раз справа 100% саме в тобі) Що конкретно ти їй не дав, невідомо. Це може бути недолік емоцій, відсутність сексу, зрештою просто вивчила тебе краще і ти не сподобався. Можливо, вона натякала на секс, а ти не зрозумів цього і тебе записали до тупих. Твої варіанти, чому тебе злили - це нісенітниця малодосвідченого дитини. Сказати точно чому тебе злили не можна, так як мало інфи. Описуй докладно ситуацію, якщо хочеш розбору. Дівчина тебе кинула, так що забий. Наступний. Ах, так. І фраза: "не хочу ні з ким зустрічатися" мовою жінок означає: "ти довбойоб, відвали", а зовсім не те, що вони дійсно не хочуть зустрічатися. А те, що ти ще намагався у неї причину з'ясувати, та ще й сам їй варіанти пропонував, це взагалі абзац, ти сам себе принизив. Будь мужиком і почни вже поважати себе і дивитися правді в очі.
Прикріплення: 0813361.jpg (32.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Що означає "не хочу ні з ким зустрічатися"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом