Olenochka | Дата: Неділя, 03.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 1 |
|
Якщо ви хочете знати, чому відносини розвалюються, то в цьому пості ви знайдете кілька причин, про які пишуть хлопці.
Хоча починаючи з кимось стосунки ми вважаємо, що вони будуть тривати якомога довше, на жаль, насправді це не завжди так відбувається. Рутина, сварки, зрада... причин для розставання може бути дуже багато, і нижче ми представляємо 6 думок хлопців, які наважилися розповісти нам, чому їм не вийшло у відносинах.
Чому відносини розпадаються?
"З моєї колишньої ми почали зустрічатися з 1 класу гімназії, і були разом майже 3 роки. Спочатку це було чудово, але потім ми все більше і більше віддалилися одне від одного. Я хотів тусуватися, вона постійно сиділа над книгами. Тепер вона в одному з кращих закладів , а я в спортивні школі. Як ми зустрілися пару місяців тому, то навіть не було про що говорити. Так виходить, коли швидко починаєш відносини. Просто кожен з нас пішов у свій бік". Василь, 18 років.
"Ми розлучилися з Оксаною, тому що вона була неврівноваженою божевільна і могла на мене образитися за те, що я сказав привіт, до моєї сусідки. Що я можу вдіяти, що дівчина приваблива? Я мав мовчати? Таких випадків було набагато більше. Дівчата, не ревнуйте, тому що жоден хлопець з вами не витримає". Матвій, 16 років.
,, Ймовірно, мене тут будуть ненавидіти, але у моєї колишньої почалися прищі на обличчі і спині, але вона нічого з цим не робила. Друзі сміялися з мене, і я її кинув. Тепер вона вилікувала прищі, схудла і в неї з'явився новий хлопець, а я все ще не можу нікого знайти, і я шкодую, що розлучився з нею". Дмитро, 15 років.
"Мої відносини перестали мати сенс, тому що віддалилися одне від одного, стало мега-нудно і просто вбила нас рутина. Я не кажу, що я св"ятий, але очікував більшої участі від моєї колишньої". Артур, 17 років.
,,Аня перестала піклуватися про себе. Найчастіше ми бачилися у неї, тому їй навіть не хотілося мити волосся, не кажучи вже про макіяж або одяг. Я відчував, що взагалі перестала намагатися, і, напевно, кожен хлопець хоче мати гарну, акуратну дівчину". Євгеній, 15 років.
"Двоє моїх друзів розлучилися, тому що у дівчат завжди були істерики. Я своїй я сказав, що теж так буде робити, то ми розлучимося, і поки, на щастя, допомагає". Андрій, 18 років.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 31.03.2019, 21:35 | Повідомлення # 2 |
| Все, що потрібно знати про тривалі відносини
Більшість підлітків мріють мати бойфренда, з яким вони створять довгі, щасливі відносини. Це, звичайно, можливо, але часто уявлення про такі стосунки сильно відрізняються від реальності. В цьому пості представлені найбільш важливі відомості і факти про тривалі відносини.
1. Сварки-це звичайна справа. Не думай, що у довготривалих відносинах не відбуваються сварки. Хоча найгірше завжди в перші місяці, коли пара підлаштовується одне під одного, це зовсім не означає, що, коли ми з кимось кілька років і знаємо його напам'ять, то не доходить до суперечок.
2. Інші люди як і раніше привабливі. Ви можете бути одне з одним багато років, але й так звертати увагу на інших людей. Це нормально, що ми дивимося на когось, і навіть кілька хвилин думаємо про людину. Зовсім не означає, що почуття завершуються – ми всього лише люди, а бути у стосунках зовсім не означає, що ми стаємо сліпі до краси інших.
3. Інша людина може нас дратувати. У відносинах, як в американських гірках – один раз з гірки, а один раз під гірку. Ніколи не буває так, що почуття на постійному, незмінному рівні. Любов полягає в тому, що ми в змозі зробити майже все для цієї людини, але це зовсім не означає, що ми ніколи не хочемо її прибити.
4. Можуть статися кризові моменти. Ти повинна бути готова – якщо він задовбує Тебе протягом тривалого часу (або Ти його), то один з Вас може почати сумніватися, що все це має сенс. В такі моменти важлива бесіда, нагадування собі найкрасивіших моментів, прожитих разом, а іноді і зміна навколишнього середовища (наприклад, спільний виїзд або вихід на якесь незвичне побачення).
5. Прийняття іншої людини не так просте. Чим довше ми з кимось, тим більше ми його знаємо. Ми дізнаємося не тільки переваги, але і недоліки іншої людини, деякі з яких нам важко прийняти. Часто ми намагаємося змінити партнера, але не завжди це вдається, тому прийняття другої половинки триває іноді довго.
6. Любов не дана раз і назавжди. Деяким може здатися, що у відносинах з великим стажем не потрібно старатися. Нічого більш неправильного! Любов не дана раз і назавжди, тому потрібно весь час намагатися і шукати іншу людину, і чим довше з нею ми знаходимося, тим складніше її здивувати.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 22.04.2019, 10:42 | Повідомлення # 3 |
|
|
|
| |