Olenochka | Дата: Субота, 30.03.2019, 15:00 | Повідомлення # 1 |
| Рік тому розбігся з дівчиною, кілька місяців піднімав себе на ноги, відкрив офіс, підняв самооцінку загалом все по вищому розряду. Знайшов дівчину (Ну у всіх планах краще навіть зачепила почуття трохи, тепер обережний не повторюю косяків як минулого разу). Тут від куди не візьмись з'явилася в р...т єби..сь колишня, привіт як справи ітд. все на позитиві, ну я зайнятий і особливо побалакати з нею не виходило. Тут днями заявляє:- "кидай цю дуру, у вас з нею не чого не вийде, просто я знаю, я відчуваю що вона погана людина" (діалог можна і так представити все логічно), я питаю, з чого ти взяла? Добре засирати мою дівчину, вона почала вооот, а ти пам'ятаєш ось тоді то тоді ти так то так.... Відчуваю що якась хрень... 1) цікаво чого б в один (хоча думаю зачепило її Бабське самолюбство) 2) Чую що твона може щось зробити, що може колишній бабі в голову прийти?
1) У тебе все добре, як же так. Це її дратує. Адже вона кидала невдаху, а тут виявляється такий самець.
2) Посилай її прямим текстом. Я б її послав відразу ж, як вона мені почала парити про мою даму. Заодно і по нахабній морді можна заїхати. Так що дивись, що б до твоєї дівчини не приставала, якщо що, за волосся і пояснювати правила поведінки.
3)Секс з колишньою? Тебе прогнуть, обіллють гівном і зруйнують поточні відносини. Так що моя тобі порада-ігноруй цю телицю. Добра від неї не буде.
Моя думка така: Йшли свою колишню в жорсткій формі. Вона офігіла, не поважає твою дівчину - не поважає тебе.
|
|
| |