MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Який ідеал дівчини, на думку хлопців?
Який ідеал дівчини, на думку хлопців?
OlenochkaДата: Пятниця, 24.05.2019, 21:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Цікаво дізнатися, які дівчата на думку хлопців хороші? Відповідь ви знайдете в цьому пості!

Ніхто з нас не ідеальний, тому сліпе слідування за якимось еталоном, і намаганням за всяку ціну бути схожими на нього безглуздо. Те, що подобається одному хлопцю, не обов'язково повинно подобатися іншому. Деякі особливості, подобаються більшості, і саме про них ми хочемо написати в цьому записі.

Який ідеал дівчини, на думку хлопців?

Ідеальна дівчина, яка має успіх у хлопців, має деякі з таких характеристик:

Весела Ніхто не любить ниття дівчат, тому найбільшим успіхом користуються ті, хто позитивно ставиться до світу. Намагайтеся завжди шукати позитив, і люди будуть до Вас самі тягнути.

Почуття гумору Ідеальна дівчина часто сміється, особливо тоді, коли хлопець розповість який-небудь анекдот. Це дійсно діє на них як приманка, а, в першу чергу, підвищує його его.

Чесність У сучасному світі, коли часто навіть власній родині не можна довіряти, чесність і вірність-дуже бажані якості.

Доглянутий зовнішній вигляд Чисте волосся, доглянуті нігті і свіже дихання-це мінімум турботи про себе. Щоб мати успіх у хлопців і, перш за все, відчувати себе привабливо, також обов'язково надягайте випрасуваний, підібраний по фігурі одяг і чисте взуття. Впевненість в собі також додасть вам ніжний макіяж.

Наявність інтересів Хоча красиве личко і струнка фігура може звабити хлопця, це тільки красивий початок на довше зупинити його зможе цікавий внутрішній світ. Якщо ти хочеш зацікавити хлопця собою, у тебе має бути хобі.

Приймати його близьких Ви не повинні любити їх, але дайте їм шанс, і постарайтеся їх прийняти. Ніколи не змушуйте його вибирати між сім'єю або друзями, а Вами, тому що ви можете дуже пошкодувати.

Самостійність Ідеальна дівчина використовує хлопця, але, коли потрібно, вміє впоратися сама. Він може також дати хлопцеві вільний простір , що бути разом-не означає проводити з ним 24

Прикріплення: 3858846.jpg (35.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Який ідеал дівчини, на думку хлопців?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом