Olenochka | Дата: Субота, 15.06.2019, 11:28 | Повідомлення # 1 |
| У твого хлопця проблеми з ревнощами? Ось 5 способів, які можуть допомогти Вам вирішити цю проблему.
Хоча трохи ревнощів у відносинах не зашкодить, іноді вона може зіпсувати і зруйнувати навіть найгарячіші почуття. Легко перетнути межу і замість того, щоб показати другій половині, що ми любимо її, почати загрожувати її життю і контролювати кожен крок. Якщо поведінка вашого хлопця змушує вас почувати себе в пастці, то цей запис для вас.
Що робити, якщо хлопець ревнує? 5 ефективних способів! 1. Поговоріть з ним Його ревнощі можуть бути викликані безліччю причин, тому говорити про це-хороша ідея. Спробуйте пояснити хлопцю, що ви його любите і немає причин для ревнощів. Ви можете також сказати йому, що його поведінка має руйнівні наслідки. Може зрозуміє, що його поведінка безглузда.
2. Не давай хлопцю приводів для ревнощів У тебе багато друзів або ти спілкуєшся з колишнім хлопцем? Тоді не дивуйся, що твій коханий божеволіє від ревнощів. Може, варто трохи обмежити частоту розмов з людьми, які змушують вашого хлопця ревнувати? Постав себе на місце своєї другої половинки і подумай, чи хотіла щоб він дружив зі своєю колишньою.
3. Покажи йому, що немає причин для ревнощів Хлопець ревнує до друга? Уяви собі. Ви можете організувати зустріч у великій групі, щоб не було ніяково, але варто організувати це таким чином, щоб вони мали можливість поговорити. Ваша кохана людина зможе показати другові, що немаєш до нього нічого", а заодно хлопець зрозуміє, що не повинен відчувати себе в небезпеці.
4. Будь терпляча Зроби глибокий вдих, а потім видих. Закрий очі і дорахуй до 10. Ваша кохана людина, безумовно має багато переваг і один недолік – ревнощі. Ніхто не досконалий, навіть Ти. Терпляче розповідай і не давай йому приводів, а може він, нарешті прозріє.
5. Відповідай йому тим же Можливо, таким чином трохи по-дитячому, але якщо всі інші методи не спрацювали, то варто спробувати. Почни вести себе точно так само, як він. Нехай побачить, яке це а може дасть йому думки для роздумів.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 03.02.2020, 10:56 | Повідомлення # 2 |
| Невпевненість в собі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 16.12.2020, 15:52 | Повідомлення # 3 |
| Я дуже і дуже ревнива, я ревную свого хлопця до всього!! Я ревную його до його знайомих подруг, я ревную його до незнайомої дівчини в транспорті, я ревную його до своїх подруг і особливо до своїх подруг. Однак, парадоксально, але коли я мастурбую, то уявляю, як він трахає моїх подруг, стогне, отримує оргазм, робить їм куні, говорить їм, які вони ох@єнні, а я сиджу і спостерігаю за цим. Можу кінчити за 5 хв від такої фантазії.
|
|
| |