MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що робити, якщо хлопець ревнує? 5 ефективних способів!
OlenochkaДата: Субота, 15.06.2019, 11:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4519
У твого хлопця проблеми з ревнощами? Ось 5 способів, які можуть допомогти Вам вирішити цю проблему.

Хоча трохи ревнощів у відносинах не зашкодить, іноді вона може зіпсувати і зруйнувати навіть найгарячіші почуття. Легко перетнути межу і замість того, щоб показати другій половині, що ми любимо її, почати загрожувати її життю і контролювати кожен крок. Якщо поведінка вашого хлопця змушує вас почувати себе в пастці, то цей запис для вас.



Що робити, якщо хлопець ревнує? 5 ефективних способів!
1. Поговоріть з ним
Його ревнощі можуть бути викликані безліччю причин, тому говорити про це-хороша ідея. Спробуйте пояснити хлопцю, що ви його любите і немає причин для ревнощів. Ви можете також сказати йому, що його поведінка має руйнівні наслідки. Може зрозуміє, що його поведінка безглузда.


2. Не давай хлопцю приводів для ревнощів
У тебе багато друзів або ти спілкуєшся з колишнім хлопцем? Тоді не дивуйся, що твій коханий божеволіє від ревнощів. Може, варто трохи обмежити частоту розмов з людьми, які змушують вашого хлопця ревнувати? Постав себе на місце своєї другої половинки і подумай, чи хотіла щоб він дружив зі своєю колишньою.

3. Покажи йому, що немає причин для ревнощів
Хлопець ревнує до друга? Уяви собі. Ви можете організувати зустріч у великій групі, щоб не було ніяково, але варто організувати це таким чином, щоб вони мали можливість поговорити. Ваша кохана людина зможе показати другові, що немаєш до нього нічого", а заодно хлопець зрозуміє, що не повинен відчувати себе в небезпеці.

4. Будь терпляча
Зроби глибокий вдих, а потім видих. Закрий очі і дорахуй до 10. Ваша кохана людина, безумовно має багато переваг і один недолік – ревнощі. Ніхто не досконалий, навіть Ти. Терпляче розповідай і не давай йому приводів, а може він, нарешті прозріє.


5. Відповідай йому тим же
Можливо, таким чином трохи по-дитячому, але якщо всі інші методи не спрацювали, то варто спробувати. Почни вести себе точно так само, як він. Нехай побачить, яке це а може дасть йому думки для роздумів.
Прикріплення: 1127587.jpg (42.2 Kb) · 7547948.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 03.02.2020, 10:56 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4519
Невпевненість в собі
 
OlenochkaДата: Середа, 16.12.2020, 15:52 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4519
Я дуже і дуже ревнива, я ревную свого хлопця до всього!! Я ревную його до його знайомих подруг, я ревную його до незнайомої дівчини в транспорті, я ревную його до своїх подруг і особливо до своїх подруг. Однак, парадоксально, але коли я мастурбую, то уявляю, як він трахає моїх подруг, стогне, отримує оргазм, робить їм куні, говорить їм, які вони ох@єнні, а я сиджу і спостерігаю за цим. Можу кінчити за 5 хв від такої фантазії.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом