MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чого не робити на першому побаченні?
Чого не робити на першому побаченні?
OlenochkaДата: Неділя, 16.06.2019, 09:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Приготовуєшся до першого побачення? Подивися, що тобі не варто робити на зустрічі.

Перше побачення - велика подія, тим більше що від нього часто залежить подальший хід відносин. Мало хто отримує другий шанс у разі можливого провалу, тому так багато людей відчувають страх перед цією зустріччю. Однак необхідно взяти себе в руки і не нервувати, тому що, як відомо нерви можуть зіпсувати навіть саме круте побачення. Постарайся мислити позитивно, насолоджуватися моментом і, перш за все бути самим собою, а інше само владнається. У цьому пості ви знайдете 6 речей, які не варто робити, якщо сподіваєтеся що це не ваша остання зустріч.



Чого не робити на першому побаченні?
1. Не запізнюйся. Постарайся прийти вчасно. 10-15 хвилин знаходиться в рамках пунктуальності (хоча і так повинна дати йому знати), але більш тривале запізнення буде для хлопця сигналом, що не важлива сама зустріч, і він також.

2. Не залишай включені звуки на телефоні. Особливо якщо ти весь час он-лайн. Напевно, немає нічого гіршого під час знайомства, ніж телефон, що дзвонить кожні кілька хвилин. Якщо не чекаєш ніяких дзвінків, ні повідомлень, залиш включені звуки, але сховай його в сумочку.

3. Не говори про інших хлопців. Якщо це не хтось із сім'ї, але про красивого кузена також краще промовчати. Звичайно найбільшим табу-це твій колишній. Напевно, здогадуєшся, що хлопець з яким ти на побаченні, не хочеться про нього слухати. Навіть, якщо ви хотіли розповісти йому веселу історію, то той факт, що вона стосується колишнього, не зробить її такою смішною, як ти думаєш.

4. Не нервуй! Замість того, щоб бути напруженою, покажи йому Яка ти супер-дівчина! Легше сказати, важче зробити? Ну, так дійсно, це тільки зустріч. Звичайно, потрібно показати себе з хорошого боку, але перш за все, мова йде про те, щоб приємно провести час. Якщо ти весь час напружуєшся і думаєш тільки про те, щоб не збрехати, то він це відчує, і йому теж не сподобається. Ти боїшся, що говориш якусь дурість? Навіть якщо, це просто повернути в жарт! Якщо він через таку дрібницю образиться, то напевно тобі навіть краще.

5. Не кажи, що ти на дієті. Мова йде про ситуації, коли ви йдете поїсти, і ти замовляєш салат і склянку води, щоб він іноді не думав, що ти хочеш багато  це може налякати його і змусити його відчувати себе ніяково, що він замовив піцу з подвійним сиром. Звичайно, справа не в тому, що ти брешеш про себе. Якщо ви йдете поїсти, і ти насправді втрачаєте вагу, тоді просто візьми щось легко засвоюване.

6. Не розмовляй, як мавпа. Це часта ознака нервозності. Просто ми говоримо і не можемо зупинитися. Але постарайся не робити цього і дай хлопцеві бути ведучим так проявиш до нього інтерес і не втомишся від розмови.

Що ще, по-твоєму, не слід робити на першому побаченні? З нетерпінням чекаємо твій коментар.
Прикріплення: 2050875.jpg (43.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чого не робити на першому побаченні?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом