MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як уникати сварок з хлопцем?
Як уникати сварок з хлопцем?
OlenochkaДата: Понеділок, 24.06.2019, 19:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Як створити успішні відносини і не сваритися? Скористайтеся нашими порадами!

Ви ненавидите сваритися і хочете, щоб у ваших стосунках весь час панувала блаженна атмосфера? У цьому пості ви знайдете кілька порад, які допоможуть Вам жити в злагоді хлопцем.




Як створити злагоджений союз?
Взаємна повага
Щоб жити в гармонії з хлопцем, перш за все, ви повинні навчитися поважати одне одного. Звичайно, кожен день у вас немає багато проблем, але під час сварки, іноді важко зберігати спокій і бути приємним для іншої людини. Коли емоції ідуть вгору, іноді робимо помилки і забуваємо про хороше. Ми часто цілеспрямовано прагнемо нашкодити партнеру, але це не вірно. Сварки трапляються в будь-яких відносинах, але навіть тоді ми повинні пам'ятати, що граємо в одній команді і хочемо для себе кращого.

Спільні інтереси
Спільне хобі дуже зближує закоханих. Відкриття та вивчення нових речей може дати велике задоволення, особливо, коли є з ким цим поділитися. Якщо ні в кого з вас немає інтересів, які могли б зацікавити іншу сторону, тоді шукайте собі нову пристрасть. Це може бути спільне тренування, кулінарія, фотографування, і навіть перегляд фільмів з Вашим улюбленим актором. Важливо, щоб спільні заняття приносили Вам задоволення.

Час тільки для себе
У відносинах, як і в житті, повинна бути збережена гармонія. Якщо ви проводите багато часу разом, важливо, щоб ви час від часу відпочивали від партнера. У цьому немає нічого поганого, і дозволяє трохи по скучати.

Бути поблажливим
Кожен з нас робить помилки. Головне, не зосереджуватися тільки на сварках. Іноді краще притримайте язик і просто махніть рукою, ніж лаятися через розкиданих шкарпеток. Не завжди вдається змінити погані звички в іншої людини, і їх потрібно просто прийняти.

Сила компліментів
Компліменти мають величезну силу. Люди, які часто чують приємні речі про себе, більш впевнені в собі і просто щасливі. Це нічого нам не коштує, а може зробити іншій людині багато радості, тому постарайтеся якомога частіше говорити собі щось хороше.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 3632551.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.08.2019, 22:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Їх не уникнути але можна навчитися поводитися
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як уникати сварок з хлопцем?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом