MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Сигнали, що ти для нього тільки подруга
Сигнали, що ти для нього тільки подруга
OlenochkaДата: Неділя, 25.08.2019, 10:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
У цьому пості ви знайдете сигнали,які свідчать про те, що ви просто друг для нього.

Коли ми захоплені якимось хлопцем, ми намагаємося наблизитися до нього, пізнати його краще і зробити все можливе, щоб він звернув на нас увагу. Ми також часто знаходимо в його поведінці жести, які свідчать про те, що він відповідає взаємністю. Варто звернути також увагу на сигнали, які свідчать про те, що він сприймає Тебе тільки як подругу. Ви не повинні приймати їх як належне (зрештою, може, хлопець дуже сором'язливий), але якщо кілька з них збігається, швидше не варто занадто великих надій.



Сигнали, що ти для нього тільки подруга

Цитата
1. Підкреслює, що тебе любить, але говорить Це не тільки тобі. Якщо він говорить, що любить, то, швидше за все, так воно і є. Можливо, що ти не єдина дівчина, до якої є такі почуття, і чим їх більше тим менше шансів, що саме до тебе їх більше.

2. Фліртує, але нічого крім цього. Багато дівчат знаходять якісь ознаки того, що хлопець розмовляє з ними. На жаль, розмова з дівчиною-це для багатьох хлопців це просто... розмова з дівчиною. Не має сенсу шукати в цьому другого дна.

3. Не зменшує відстань між Вами. Ви часто зустрічаєтеся (у більш широкому колу або на одинці), але ви не спостерігали в його поведінці ніяких жестів, які могли б свідчити про те, що він хоче бути як можна ближче до вас. Такими жестами є, наприклад, обіймати, лоскотати або боязкі дотики, які повинні виглядати випадковим.

4. Розповідає Вам про інших дівчат. Друг, який розповідає вам про інших дівчат, навряд чи робить це, щоб викликати вашу ревність, тому вам краще не надто сподіватися, щоб не розчаруватися пізніше.

5. Не прагне до того, щоб ви були наодинці. Закоханий хлопчик захоче провести з вами як можна більше часу, бажано без присутності третіх осіб. Якщо він з задоволенням у Вашому колі, але не залежить, на проведення часу удвох, то певно ти для нього тільки подруга.

6. Він не робить тобі компліментів. Це не означає, що йому не подобаєшся, тому що не кожен хлопець закидає свою кохану компліментами, але більшість час від часу каже дівчині щось приємне. Відсутність будь-яких приємних коментарів може означати, що він сприймає вас як звичайного "друга".
Прикріплення: 2756521.jpg (34.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 31.08.2019, 12:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Останнім часом, якось не дуже вірю в дружбу
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Сигнали, що ти для нього тільки подруга
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом