MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 5 способів справити враження на хлопця
5 способів справити враження на хлопця
OlenochkaДата: Неділя, 22.09.2019, 10:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
У цьому пості я представлю вам 5 кращих способів як справити враження на хлопця.

Ви хочете звабити свій об'єкт або просто добре показати себе на побаченні? Спробуйте ці прості трюки, і, можливо вони допоможуть сподобатися хлопцю.


Ось 5 кращих способів справити враження на хлопця:



1. Майте свій власний стиль
В даний час в моді стає вже нудно те, що багато підлітків ходить, одягнених майже так само. Немає нічого поганого в тому, що ви прямуєте за тенденціями, але якщо у вас немає певного стилю, просто скопіювали його від інших, то звичайно, не будете виділятися з натовпу. Хлопців дуже часто дратує те, що всі дівчата так одягнені. Щоб справити враження на хлопця, не бійтеся поекспериментувати зі своїми нарядами. Спробуйте знайти свій власний стиль, який хоч трохи виділить Вас серед інших.


2. Майте багато інтересів
Хлопців, швидше рідко цікавить те, що ви любите робити макіяж або фарбувати нігті. Пробуйте нові речі, і досліджуйте свої таланти. Хлопців вражають дівчата універсальні, які вміють знаходити щось в багатьох речах. Ви можете звернути на себе більше уваги, якщо ви поділяєте інтерес спортом (наприклад, футболом), чи знаєте ви клуби або хоча б правила гри. Не обмежуйте себе тільки одним хобі, будьте відкриті спробувати щось нове.

3. Тренуйтеся, тренуйтеся, живіть активно
Чоловікам більшою мірою подобаються дівчата, які займаються багато спортом і не бояться руху. Крім спортивної фігури, наше тіло може бути більш здоровим і стійким. Мова не йде про те, щоб ти була відразу культуристка, але щоб не скаржилася, що знову потрібно рухатися, або що макіяж тобі розмаже. Все для людей, а спорт несе за собою багато задоволення, якщо використвувати його з головою. Втім, і ми жінки, радше воліємо атлетичного, сильного чоловіка, ніж такого слабака, який швидко ловить задишку.

4. Жартуйте
Хлопчики в основному приколісти і пранкстери, які люблять забавних дівчат. Не будь жорсткою, будь весела і тримай не велику дистанцію до себе і до світу. Звичайно, тоді будуть більш глибокі відносини з хлопцем, і він буде частіше хотіти перебувати у вашому суспільстві. Відправка мемів теж хороша ідея. Дайте волю творчості. Сміх-це здоров'я!

5. Багато посміхайтеся
Кажуть, що посмішка-найкрасивіший макіяж, і хлопчики люблять, коли дівчата посміхаються їм. Вони вважають тебе милою і відкритою. Якщо ви будете багато посміхатися, хлопець швидше посміє підійти до Тебе, тому що ви справляєте враження людини, дружньо налаштованої до світу.
Прикріплення: 2299429.jpg (51.2 Kb) · 8300620.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.09.2019, 22:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Найважливіше бути собою
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 5 способів справити враження на хлопця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом