MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як спокусити хлопця через FB або Instagram?
Як спокусити хлопця через FB або Instagram?
OlenochkaДата: Понеділок, 30.09.2019, 21:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Хочеш спокусити хлопця через FB або Instagram? У цьому записі ми Вам підкажемо, як це зробити!

Інтернет дає нам величезні можливості познайомитися з новими людьми. У нас на вибір тематичні форуми, чати, веб-сторінки, що об'єднують великих спільнот (наприклад, сайти знайомств) і групи і профілі в соціальних мережах. Нікого більш не дивують відносини, розпочаті в інтернеті, тому що, оскільки більшість людей мають доступ до нього на своєму телефоні, знайомство з людьми в інтернеті стало звичайним явищем. Цим користуються і боязкі люди, які в реальному світі не наважилися б когось підчепити. Якщо ви шукаєте поради, як це зробити, то читайте далі.




Як спокусити хлопця через FB або Instagram?
Не так вже й складно підчепити хлопця через інтернет. Досить набратися сміливості і зробити перший крок, а потім піде вже з гірки. Як це все взяти? Нижче ви знайдете наші поради!


1. Полюби його фотографію
Щоб підчепити хлопця, потрібно спочатку привернути його увагу. Дайте йому знати про себе, полюбивши його фотографію, відео або статус. Однак уникайте спаму його може навіть налякати. Зрештою, ніхто не любить мати психо-фанів.


2. Запросіть його в друзі / підпишися на його профіль
Якщо ж оцінка фото не принесла ніяких ефектів (бо є шанс на те, що він, бачачи інтерес, з Твого боку, сам зробить контакт), ви повинні піти на крок далі. Запросіть його в друзі або підпишіться на його профіль. Може, завдяки цьому, він помітить і зробить перший крок.

3. Спробуйте дізнатися про нього якомога більше
Перевірте, що помістив в описі або в примітках, в яких місцях він був і які профілі любить. Чим більше Вам вдасться дізнатися про нього, тим легше буде потім налагодити з ним контакт, тому що ти будеш знати про що з ним говорити.


4. Напишіть йому
Якщо ти вважала, що без цього обійдеться, то ми повинні вас розчарувати. Немає іншого способу фізики-забрати хлопця з ФБ або Інста, ніж встановлення з ним контакту. Написання повідомлення є найефективнішим способом, тому дійсно можете пропустити два попередні підпункти і почати прямо з цього.


Що написати хлопцю на FB або Instagram?

Напевно, найбільшою проблемою вибуху через Інтернет ж почати розмову. Не знаєте, як почати? Скористайтеся нашими ідеями, що можна написати хлопцю.

Запитаєте, чим він займається або як у нього справи – іноді не потрібно багато комбінувати і вигадувати. Прості рішення бувають кращі.
Розповіж про спільних знайомих, якщо такі у вас є.
Задайте йому питання-робіть те, що знайдете в його профілі. Може кинув фотографію якоїсь страви, і ви хочете дізнатися рецепт, а може він був у якомусь місці, і Вас цікавить думка?
Запитайте, чи знайомі звідкись-найкраще використовувати цей спосіб, якщо ви дійсно могли зустрітися в якомусь місці (наприклад, на концерті або вечірці).
Використовуйте трюк-напишіть йому під будь-яким приводом і просто спробуйте продовжити розмову.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 7559587.jpg (47.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 01.11.2019, 15:27 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Цитата
Гарний макіяж допоможе в цьому
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як спокусити хлопця через FB або Instagram?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом