MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Риси характеру, завдяки яким ви матимете хлопця
Риси характеру, завдяки яким ви матимете хлопця
OlenochkaДата: Субота, 26.10.2019, 12:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Хочеш спокусити хлопця? У цьому записі знайдеш риси характеру, завдяки яким його отримаєш!

Ти, напевно, вже це знаєш, але не кожен хлопець звертає увагу тільки на зовнішність. Є й ті, для яких найважливіше характер дівчини. Дізнайся, яка поведінка є бажаною, коли в гру вступає зваблювання.


Цитата
Риси характеру, завдяки яким матимеш хлопця

1. Почуття гумору
Хлопці люблять дівчат, які мають почуття гумору, а та яка сміється над їхніми жартами, у нього матиме більше шансів, ніж така яка сидить з серйозним обличчям або з нудьою.

2. Відкритість
Якщо ти душа компанії, любиш зустрічатися з новими людьми і ніколи не стоїш в кутку, тоді  автоматично більш привабливою для хлопців. Однак у всьому потрібно мати помірність-якщо у тебе дуже багато колег, хлопці можуть злякатися, що ти фліртуєш.

3. Вірність
Всупереч розхожій думці, ввічливі дівчата більше подобаються хлопцям. Чим більше ти недоступна, тим краще. Хлопці люблять домагатися дівчину і її добиватися. Якщо занадто легко зможе Тебе спокусити, тоді він може почати турбуватися, що ти любиш стрибати з квітки на квітку. Крім того, коли для нього не є проблемою, може швидко втратити тебе інтерес.

4. Щирість
Це для хлопців одна з найважливіших речей у відносинах. Для нас чесність теж повинна бути важлива — зрештою, хто б хотів, щоб наша друга половина, що деякий час казаал не правду?

5. Дистанцію і почуття гумору
Жоден хлопець не хоче бути з принцесою, яка ображається на кожен жарт, і приймає все всерйоз. Відомо, що хлопці люблять тих дівчат, які сміються з їхніх жартів, краще до сліз!

6. Інтелект
Дівчина, з якою він хоче створити серйозні стосунки, повинна бути перш за все хорошим партнером для розмови. Визнай, ти б не хотіла бути у відносинах з симпатичним, але дурним хлопцем, чи не так? Пам'ятай, що інтелект-це сексуально!

Креативність
Нудьга це одна з найгірших речей, яка може виникнути у зв'язку. Хлопцеві не завжди хочеться брати все в свої руки, тому і ти повинна проявляти творчий підхід до ваших зустрічей.

Емоційна стабільність
Якщо не обраєжаєшся на хлопця без причини і не починаєш суперечок, а дрібниця не виводить тебе з рівноваги, то ти навпаки, кращий претендент на дівчину .


Вміння слухати і уважність
Хлопці мають іноді досить того, що вони повинні весь час бути мужніми, а самі при цьому також мають свої проблеми. Ідеальний партнер вислухає і запропонує свою допомогу, коли це необхідно.

Оригінальність
Уміння висловлювати свою думку, навіть тоді, коли інші мають різні погляди і виділення на фоні інших, - це якості, які хлопці дуже цінують в дівчатах. Отже, спробуйте виділитися з натовпу!



Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1130419.jpg (32.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.11.2019, 23:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Цитата
Я б додала би ще доглянуті нігті
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Риси характеру, завдяки яким ви матимете хлопця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом