MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 7 кращих способів як справити приємне враження на дівчину
7 кращих способів як справити приємне враження на дівчину
OlenochkaДата: Понеділок, 11.11.2019, 20:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
У цьому пості я представлю 7 кращих способів як справити враження на дівчину. Він особливо присвячений хлопцям.

Тобі важко підтримувати знайомство з симпатичною дівчина або будь-яка з якою знайомишся, тобі відмовляє? Прочитай цей пост, і можливо знайдеш спосіб справити враження на багатьох красивих дівчат



Цитата
7 кращих способів як справити враження на дівчину

1. Будь джентльменом
Дівчата люблять хлопців такого типу! Будь культурним і дотримуйся правил хорошого виховання. Пропускай дівчат у двері, поступайся місцем в автобусі, а під час побачень плати за обох. Але пам'ятай, щоб не бути жорстким і не піддаватися. Де б не знаходився, проявляй високу культуру, не використовуй ненормативну лексику, не говори надто голосно і терпляче стій в чергах. Таким чином, будеш виглядати спокійним і вихованим.

2. Май свій стиль
Правда, важливіше характер, ніж зовнішність, але якщо будеш мати свій власний, оригінальний стиль, то швидше зверне на себе увагу. Крім того, дівчата люблять акуратних і стильних хлопців. Будеш видаватися ретельним,тим хто піклується про себе, чим звичайно сподобаєшся представниці прекрасної статі.

3. Будь відкритим і сміливим
Не бійся звертатися, або знайомитися з новими людьми, будучи тверезим! Або посміхайся і завжди будь готовий на пригоди. Навіть якщо хтось відмовиться від знайомства, не переживай і намагайся далі. Дівчатам дуже подобаються хлопці, в яких вистачає сміливості заговорити першими (таких у світі так мало!).

4. Будь рішучим
Ти повинен бути рішучим, тому не знайомся з кількома за раз. Подумай, хто тобі дійсно подобається, і показажи їй, що вона єдина і неповторна. Не стрибай з квітки на квітку і не знайомся з ким попало. Визнач собі чітку мету і прагни до неї. Будь впевнений в своїх почуттях і роби чіткі кроки. Безумовно, це одна з найбільш важливих характеристик у чоловіків.

5. Дивись серцем, а не очима
І не чимось ще... просто намагайся бачити в дівчатах важливих людей, не тільки ляльки, щоб грати. Відомо, що чоловіки дуже зосереджені на зовнішніх характеристиках у протилежної статі, проте варто пам'ятати, щоб важливий не тільки зовнішній вигляд дівчат, але і їх характер. Завдяки цьому дівчина буде знати, що вам подобається не тільки фізично, але і розумово. Для багатьох з них комплімент типу: „а ти розумна!"може бути дуже мотивуючим. Щоб справити враження на дівчину треба в ній також бачити внутрішню красу, і станеш в її очах більш цікавою людиною.

6. Май гарне почуття гумору
Дівчата люблять хлопців, з якими можна непогано посміятися, так як ті вважаються більш цікавими. Якщо будеш багато посміхатися, то звичайно, люди захочуть бути з Тобою і проводити час. Показажи дівчині, що з тобою не буде ні сумувати, ні нудьгувати!

7. Завжди слухай її уважно
Не від сьогодні відомо, що дівчата багато говорять (іноді-занадто багато). Намагайся, однак завжди уважно слухати, тому що для жінок це важливо. Зробіть дівчину важливою в очах. З терпінням слухай її скарги або проблеми і постарайся її підтримати. Нехай відчуває, що є в Тобі підтримка. Завдяки тому, більш тебе оцінить і буде довіряти.

Якщо ви знаєте інші способи як справити враження на дівчину, то обов'язково дайте знати в коментарі!


Джерело dlanastolatek.pl
Прикріплення: 7073204.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 11.12.2019, 00:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
А що вам подобається?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » 7 кращих способів як справити приємне враження на дівчину
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом