MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Кращі ідеї для відпочинку на природі!
Кращі ідеї для відпочинку на природі!
OlenochkaДата: Неділя, 22.03.2020, 14:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
У цьому пості я познайомлю вас з кращими ідеями для відпочинку на природі і цінними порадами про те, як добре її організувати!

Погода на вулиці стає все приємнішою, а вам набридло сидіти вдома? Як щодо побачення на свіжому повітрі? Ви можете не тільки насолодитися самотою, але і зробити багато цікавого разом!


Кращі ідеї для знайомства на природі!

1. Пікнік
Це романтичний і творчий спосіб провести час зі своєю другою половиною. Все, що вам потрібно, це відповідне місце, ковдра і хороша їжа, яку Ви можете приготувати заздалегідь. Ви можете насолоджуватися одне одним, тому що ніхто не буде вам заважати. Ви можете разом милуватися заходом, спостерігати за хмарами і зірками. Хіба це не звучить казково?

2. Прогулянка
Звичайна прогулянка - це також дуже крута форма провести час разом. У вас не тільки буде можливість поговорити, але і ви будете насичуватися киснем, що позитивно позначиться на вашому здоров'ї.

3. Пішохідна екскурсія
Ви хочете поїхати в гори? Немає проблем! Ви можете разом бродити по горах, гуляти по пляжу або гуляти по лісі. Ви обов'язково переживете багато пригод і дізнаєтеся щось нове. Просто пам'ятайте зручне взуття.

4. Велосипедний тур
Якщо тільки ви обидва любите кататися на велосипеді, то обов'язково вирушайте в спільну поїздку! Вибирайте маршрут, збирайте рюкзаки і не втрачайте ні хвилини!

5. Фотосесія
Виберіть якесь мальовниче місце і робіть знімки одне одного або спільні фотографії. Це не тільки дуже весело, але і сувенір, який залишиться на довгі роки.

6. Польові ігри
Ви можете разом грати в різні ігри, такі як: тепло-холодно або підлабузники. Ви знайдете багато натхнення в Інтернеті, і ви теж можете щось придумати.

7. Спільні заняття спортом
Якщо тільки погода і ви сповнені енергії, грайте разом в свою улюблену командну гру, наприклад, в футбол, йдіть купатися або бігати підтюпцем. Удвох завжди краще! Крім того, що ви відмінно витратили час, ви будете робити щось для здоров'я.
 
OlenochkaДата: Субота, 23.05.2020, 14:26 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Коли в людині багатий внутрішній світ, їй складно жити в містах мільйонниках , не комфортно коли сторонні люди дихають в потилицю, і порушують особистий простір. Такій людині потрібен місцевість в якій можна дихати!
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Кращі ідеї для відпочинку на природі!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом