MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Що пари не повинні робити на публіці?
Що пари не повинні робити на публіці?
OlenochkaДата: Неділя, 17.05.2020, 12:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У цьому пості ми покажемо вам поведінку, якої краще остерігатися, перебуваючи зі своєю другою половинкою в громадському місці.

Незалежно від того, як сильно ви любите одне одного і як сильно ви хочете це показати, але є деякі правила, які потрібно дотримуватися, перебуваючи на вулиці або в офісі. Така поведінка не тільки свідчить про погане виховання, але також може відштовхнути інших людей від вас. Так чого ж Ви повинні остерігатися, перебуваючи разом в громадському місці?


Що пари не повинні робити на публіці?
1. Не називайте себе милими прізвиськами
Йдеться про такі терміни, як, наприклад, ведмежа, цукерка, кошеня та інших подібних. Не кожен на вулиці або в офісі повинен знати, як ви називаєте свого коханого. Такі солодкі слова краще залишити для особистих бесід, коли ви будете одні. Звичайно, дорога або мила більш нейтральні, проте в формальних ситуаціях найкраще називати себе по імені.

2. Не цілуйтеся пристрасно
Не всім, хто бачить пару, що цілується, подобається це видовище. Багато людей обурюються або відвертаються від цього. На вулиці через поцілунки ви можете втратити пильність, а в офісі вас можуть навіть вигнати. Поцілунок-досить інтимне і особиста справа, тому краще не цілуватися на людях. Залиште це задоволення собі на потім і зробіть це в якомусь самотному місці, де ви нікому не будете заважати, і ви зможете краще зосередитися і прожити цей момент.

3. Не торкайтеся до інтимних місць
Ну, що люди можуть подумати, бачачи, як по вулиці йде пара, де хлопчик тримає дівчину, наприклад, за попу? Навряд чи це свідчить про них добре і при цьому може вважатися неповагою. Крім того, така поведінка-теж приватна сфера. Найкраща ідея-триматися за руки, що не тільки романтично, але і мило.

4. Не кажіть про постільні справи
Перебуваючи в натовпі, навряд чи починайте розмови про те, що будете робити ввечері, як і т.багато людей можуть відчувати огиду, до того ж навіщо їм знати про ваші плани. Це повинні бути теми, порушені віч-на-віч, без участі "аудиторії".

5. Не сваріться
Сварки іноді неминучі, проте утримайтеся в громадському місці. Крім того, що ви будете порушувати спокій інших, всі будуть свідками вашого непорозуміння, будуть знати, в чому ваша проблема, а іноді це не дуже приємно. Не змушуйте інших нервувати.

6. Не займайтеся сексом
Це також справа, яку слід швидше переживати в затишному куточку, ніж, наприклад, на лавці в парку. Врахуйте, що на вулиці можна зустріти не тільки дорослих, але і дітей, і що людям не сподобається вид оголених тіл. Через таку поведінку дуже легко когось образити, і крім того, вас можуть оштрафувати.

Пам'ятайте речі вище, тому що в наші дні вони забуті багатьма. Вони свідчать про нашу культуру і хороше виховання. Краще прожити свої відносини в спокійному і відокремленому місці, ніж серед натовпу незнайомих людей.


Автор : KateHop
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Що пари не повинні робити на публіці?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом