knopa | Дата: Вівторок, 29.07.2025, 20:15 | Повідомлення # 1 |
| Стосунки без любові
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 29.07.2025, 22:34 | Повідомлення # 2 |
| Про шлюб за розрахунком. Я свого колишнього чоловіка не любила жодної секунди нашого недовгого сімейного життя. Він був типовим "хорошим хлопцем" і я вирішила, що у нас щось може вийти. Один в один як в статті: "якщо побудувати такий союз на повазі, дружбі, взаємній підтримці"… І ось що я вам скажу: всього цього вистачило приблизно на рік. А потім з'явилося глухе роздратування. Мерзенне таке відчуття, від якого неможливо позбутися, мене дратувало абсолютно все, будь-які його вчинки, рішення, ідеї, думки, мрії. Зараз, після кількох років, я щиро йому співчуваю: нестерпно жити поруч з людиною, яку ти дратуєш, для кого ти завжди без провини винен. Але тоді я нічого не могла з собою вдіяти. Якщо поглянути на мій невдалий шлюб неупереджено, то факти так ти: чоловік мій м'який, добрий і безхарактерний, без цілей і амбіцій, але непогана людина. І я теж хороша по-своєму. І ось двоє хороших по суті людей так і не зуміли побудувати надійний союз, хоча і цілі збігалися, і бажання, і навіть спільна дитина народилася. Можна скільки завгодно тверезо міркувати про відносини, але істина проста: без щирих емоцій все приречене на невдачу рано чи пізно. Неможливо терпіти недоліки людини, якщо він тобі не дорогий по-справжньому. Неможливо проходити через життєві випробування разом тільки тому, що це зручніше і простіше, ніж одному. До речі, в тіктоку кумедний експеримент на тему пошуку пари "визначати критерії". Суть в тому, що хлопець і дівчина озвучували свої вимоги до потенційного партнера перед аудиторією зі 100 людей. Ті, хто не підходили під умови - вставали і йшли. Здавалося б, 100 людей це дуже навіть непогана вибірка, серед сотні людина точно повинен знайтися той, хто впишеться в задані параметри, але ні, в кінці експерименту в обох випадках аудиторія порожня повністю. Хоча критерії вибору були з розряду" не курить"," зріст вище 180 см" ІТП., тобто нічого нездійсненного (Автор : Таня)
|
|
| |