MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Стосунки за розрахунком
knopaДата: Вівторок, 29.07.2025, 20:15 | Повідомлення # 1
Стосунки без любові
Прикріплення: 8233677.jpg (127.4 Kb) · 4567171.jpg (123.7 Kb) · 2805027.jpg (129.5 Kb) · 3414082.jpg (120.7 Kb) · 4517661.jpg (127.0 Kb) · 3137654.jpg (112.7 Kb)

OlenochkaДата: Вівторок, 29.07.2025, 22:34 | Повідомлення # 2
Про шлюб за розрахунком.
Я свого колишнього чоловіка не любила жодної секунди нашого недовгого сімейного життя. Він був типовим "хорошим хлопцем" і я вирішила, що у нас щось може вийти. Один в один як в статті: "якщо побудувати такий союз на повазі, дружбі, взаємній підтримці"… І ось що я вам скажу: всього цього вистачило приблизно на рік. А потім з'явилося глухе роздратування. Мерзенне таке відчуття, від якого неможливо позбутися, мене дратувало абсолютно все, будь-які його вчинки, рішення, ідеї, думки, мрії. Зараз, після кількох років, я щиро йому співчуваю: нестерпно жити поруч з людиною, яку ти дратуєш, для кого ти завжди без провини винен. Але тоді я нічого не могла з собою вдіяти. Якщо поглянути на мій невдалий шлюб неупереджено, то факти так ти: чоловік мій м'який, добрий і безхарактерний, без цілей і амбіцій, але непогана людина. І я теж хороша по-своєму. І ось двоє хороших по суті людей так і не зуміли побудувати надійний союз, хоча і цілі збігалися, і бажання, і навіть спільна дитина народилася. Можна скільки завгодно тверезо міркувати про відносини, але істина проста: без щирих емоцій все приречене на невдачу рано чи пізно. Неможливо терпіти недоліки людини, якщо він тобі не дорогий
по-справжньому. Неможливо проходити через життєві випробування разом тільки тому, що це зручніше і простіше, ніж одному.
До речі, в тіктоку кумедний експеримент на тему пошуку пари "визначати критерії". Суть в тому, що хлопець і дівчина озвучували свої вимоги до потенційного партнера перед аудиторією зі 100 людей. Ті, хто не підходили під умови - вставали і йшли. Здавалося б, 100 людей це дуже навіть непогана вибірка, серед сотні людина точно повинен знайтися той, хто впишеться в задані параметри, але ні, в кінці експерименту в обох випадках аудиторія порожня повністю. Хоча критерії вибору були з розряду" не курить"," зріст вище 180 см" ІТП., тобто нічого нездійсненного (Автор : Таня)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом