Ласкаві слова для дівчат
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:37 | Повідомлення # 1 |
| 1.Сонце 2 Мила 3.Кохана 4......
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 09.06.2014, 15:37 | Повідомлення # 2 |
| БазявкаПустункаБарбіБархатистаОксамитоваБедняшенькаНезрівняннаБездонні очіШалено хорошаБеленочекБілочкаБілкаБерізкаБерізкаБесеночекЗапашнаБлискучаБогиняДіамантоваБубликБебіВедьмочкаПрекраснаВерблюдВеснянаГілочкаВишняПовіт ряКоханаХвилюючаЧарівнаВоськліцательнаяЧудоваВразливаЗапаморочливаГолубкаГолубокГолубонькаГраціознаДівчинкаДевчончикДевчонишДевчонишекДевчон ишкаДельфінчикЧудасіяДовгожданаДорогаДорогоціннаДушевнаДушкаЗапашнаДияволДюдюкаЄдинаЇжачокБажанаПерлинаПерлиннаЖиттєрадіснаЖиття мояЖ.пкаЗабавникЗайченяЗайчикЗайченяЗайчикПринаднаЗайченяЗіркаЗірочкаЗвездуленокЗвездуленькаЗвездулечкаЗвірЗверенокЗвереночекЗверулечкаЗверу лькаЗверушенькаЗверушечкаЗвіряткоЗолотаЗолоткоЗіронькаЗоречкаГрайливаІгруленокІгруленочекІгрулечкаІгрулькаІгрушаІграшкаДивовижнаРодзинкаВито нченаЩо інтригуєЩираКрапелькаКарапузКицяКисикКицькаКисулечкаКицькаКисуленочекПолуничкаКнопочкаКозочкаКозюлечкаЦукерочкаКоролеваКотеняКошеняткоКотикК отопусикКішечкаКрасуняКрасиваКрокодилКрихітнаКрохотулькаКришившиКрихточкаКрихтаЛялечкаЛапкаЛапонькаЛапочкаЛапуленокЛапулечкаЛапунечкаЛапусен ишЛапусяЛапочкаЛаскаваЛастенаЛастівкаПелюсткаЛипкаЛіпонькаЛіпочкаЛисеняЛісеночекЛисичкаЛісонькаАркушикЛісулечкаЛісулькаПроменистаПромінецьПр оменистаЛевеняКоханаЛюбов мояЖовтецьМальокМаленькаМаляткоМалишоночекМалюськаМаляткоЩо вабитьМартишонокМріяКрасунькаМилаМилаМонстрікМоргальчикМетеликМудраМуреночкаМурзікМурзілкаМуркаВоркітМурочкаМишенокМишеночекНеймовірнаНіжнаН енагляднаНенаситнаЧарівнаНеповторнаНосикНессиЧарівливаХмарка пухнастаОбожненаСпокусливаОзера очей твоїхПустотливаОленяОлененочекСліпучаОчаровашкаОчаровулечкаОчаровунчикОчаровушаПриголомшуючаПандочкаПельмешкаПерсикСобачкаПривабливаЩо полонитьПоночкаПопочкаЧудоваПрекраснаСпокусникКрасаПривабливаПринцесаПустункаПташкаПташкаПташеняПтицяПташкаПупокПусикПухнастаПушокПушочекБдж ілкаЩо п"янитьРадость душі моїйРідкаРезвуньяРіднаРіднаРідненькаТрояндочкаРозуленькаРомантичнаРосаРосинкаРозкішнаРусалкаРусалочкаРибенокРибкаРибкаРибочкаРижокРижулькаРи сьРисеночекРиськаРисюленокРисюльчикСамочкаСвітло душі моїйСвітлаСвітлякСексуальнаСердечкоСерце моєСимпатичнаСимпомпомчикСяянняКазкаКазковаСладенькаяСолодкаСолодкаСолодкістьСмішинкаСмешуляСмешулькаСнігуронькаСніжинкаСніжкуСнежоночекСнеж улькаКарколомнаСовеняСонечкоСосочкаСоковитаСтеблинкаПристраснаСтрункаЩастя моєТаємничаТалановитаТеплаТепленькаТигрТигрТігруленькаТігрульчикТігруляТігрушаТихаТрепетнаЗворушливаТростинкаТростіночкаПрацелюбнаУвлекатель наяДивнаУмілаРозумнаРозумнаРозумникЧарівнаКаченяВитонченаУтяФантастичнаФеєричнаФеноменальнаФеяХорошаКрихкаХрюнделечекЦарицяЦарственаКвіточка КвіткаКвіточкаЦветулечкаЦипленочекКурчаЧародійкаЧарівливаБісикЧистаПлотськаЧутливаДивнаДиво карооке (блакитнооке, четирехглазоє)ШалунішкаПустухаЩо шокуєЖартівливаЩедраЕкзотичнаЕлегантнаЕротичнаЮморенокЮморнаяЯгідкаЯскраваЯсна
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 17.06.2014, 01:22 | Повідомлення # 3 |
| Давай забудемо, що нас було двоє. ❤
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 03.11.2014, 19:30 | Повідомлення # 4 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 19.05.2015, 18:45 | Повідомлення # 5 |
| Як же приємно, коли вже приходиш додому, а від тебе все ще досі пахне коханою людиною
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 09.11.2015, 12:49 | Повідомлення # 6 |
| Perdona si te llamo amor
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 13.11.2015, 12:08 | Повідомлення # 7 |
| Приїжджай до мене. Я зроблю тобі чай.
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 15.11.2015, 16:12 | Повідомлення # 8 |
| Тобі терміново треба мої обійми
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 23.12.2015, 10:26 | Повідомлення # 9 |
| Тааа...я знаю ти любиш бути сама)). Але є плюси... Буду допомагати одягатись коли ти сонна....виключати ноут та світло коли ти "відрубаєшся". Заставлятм тебе їсти вночі... читати наніч тобі книги...) Витягатиму гуляти....фільми,театр,квести.,піццу, А ще я би розплутував твої навушники.... Ще би підказував що одягнути....та випрамлював тобі кудряшки. І ще багато багато дрібниць))) Мені б хотілось б тебе відвести в караоке бар і щоб ти там співала:)) Я геній зла;)))
|
|
| |
knopa | Дата: Субота, 06.02.2016, 07:20 | Повідомлення # 10 |
| Я просто хочу тебе поруч, проводити з тобою вечори, цілувати в щічку, губи, шию, просто обіймати так, як ніколи, відчувати стук сердечка на своїй рукі, просто бути разом, мені добре з тобою, ти наче той, мій художник, який додав краски в моє життя, я закохалася у тебе, я люблю тебе❤
|
|
| |