MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » ваш перший поцілунок ...
ваш перший поцілунок ...
girlorgДата: Пятниця, 26.07.2013, 17:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ваш перший поцілунок ...
 
girlorgДата: Пятниця, 26.07.2013, 18:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Треба памятати до дрібниць...
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 12:30 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 63
В 13,майже 14 років))
а зараз в 14-15 вже родять...( печаль....
 
girlorgДата: Понеділок, 22.12.2014, 15:26 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Це було в однокласниці на дні народження на її 12 років.
В підсумку виявилося, що я один запрошений хлопець.
і після "всього" в мене набрався такий досвід
Іменинниця, дві її сестри, дві сусідки та 5 однокласниць.
потім ще 2 роки я не мав права розказати це своїм однокласникам, ну щоб не заздрили і не ображалися на іменинницю.
 
girlorgДата: Вівторок, 13.01.2015, 20:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717




Valeriya Panevnik

16 Dec at 2:18 pm

Яким повинен бути перший поцілунок
Перед першим поцілунком треба запам’ятати головне, – емоції, які ми випробуємо в дивовижні миті дотиків губ, можуть створити деякі проблеми. Задоволення, яке доставляють ці миті, настільки велике, що змушує забути про все на світі. Воно кружляє голову, викликає тремтіння і сприяє повної втрати контролю над собою. Боятися цього і напружуватися під час поцілунку можна ні в якому разі! За правилами першого поцілунку, така реакція на нього абсолютно нормальна, і прагнення її контролювати створить велику емоційну проблему. Проблема ж, у свою чергу, утворює психологічний бар’єр, подолати який потім буде дуже нелегко. Для того, щоб згодом не з’явилася боязнь поцілунків, першого поцілунку потрібно віддаватися з повною свободою, нічого не лякаючись і ні про що не думаючи.

При цьому в правила першого поцілунку входить і обов’язкова умова не захоплюватися надто власними враженнями і не забувати про почуття свого партнера. Торкаючись вперше до губ свого коханого, дівчина повинна відчувати не тільки саму себе, але і його, і спробувати дати йому відчути, наскільки їй добре. Не варто в ці миті думати про те, наскільки вміло вона цілується, – хлопцю передасться її напруга, і задоволення від поцілунку буде зіпсовано. Необхідно постаратися, щоб все відбувалося рефлекторно.

У багатьох юнаків та дівчат присутній страх перед першим поцілунком, який заважає їм повністю розслабитися. Зазвичай подібна боязнь проявляється у людей, здатних рахуватися з бажаннями інших. Для того, щоб позбутися страху перед першим поцілунком, потрібно постаратися створити для вирішального кроку відповідну обстановку: включити романтичну музику, приглушити світло, знайти красиве затишне містечко десь у парку і так далі. Крім того, треба запам’ятати, що ніхто вперше не цілується ідеально. І це навіть добре, оскільки вчитися потім правильним поцілунків разом з коханою людиною дуже цікаво і приємно.

Багато міркують про те, як зважитися на перший поцілунок при першому ж побаченні. А чи варто? Відчуття від першого поцілунку не повторяться більше ніколи. Це чарівництво, миті якого повернути неможливо. Якщо стосунки з хлопцем триватимуть досить довго, поцілунки можуть стати менш хвилюючими. Перший же поцілунок викликає невимовне хвилювання, впоратися з яким іноді дуже важко. Всі описи першого поцілунку свідчать про таке хвилюванні, тому не слід вважати його чимось незвичайним. Навпаки, якщо ми перед першим поцілунком не хвилюємося, – це погано. Це говорить або про черствість душі, або про відсутність справжнього почуття по відношенню до партнера. А на першому побаченні говорити про справжні почуття ще рано. І тоді як вирішуватимуться на перший поцілунок, якщо ми не впевнені ні в собі, ні в хлопцеві? Краще буде, якщо пройде деякий час, і ми зрозуміємо, наскільки нам необхідний цей чоловік. І тільки тоді визначимо, чи хочемо ми його поцілувати.
 
OlenkaДата: Неділя, 15.03.2015, 16:09 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
У мене ніколи не було першого поцілунку, і я незаймана. Мені 20 
Прикріплення: 9545442.jpg (150.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » ваш перший поцілунок ...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом