girlorg | Дата: Пятниця, 26.07.2013, 17:37 | Повідомлення # 1 |
| ваш перший поцілунок ...
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 26.07.2013, 18:38 | Повідомлення # 2 |
| Треба памятати до дрібниць...
|
|
| |
sofa | Дата: Середа, 31.07.2013, 12:30 | Повідомлення # 3 |
| В 13,майже 14 років)) а зараз в 14-15 вже родять...( печаль....
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 22.12.2014, 15:26 | Повідомлення # 4 |
| Це було в однокласниці на дні народження на її 12 років. В підсумку виявилося, що я один запрошений хлопець. і після "всього" в мене набрався такий досвід Іменинниця, дві її сестри, дві сусідки та 5 однокласниць. потім ще 2 роки я не мав права розказати це своїм однокласникам, ну щоб не заздрили і не ображалися на іменинницю.
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 20:57 | Повідомлення # 5 |
|
Valeriya Panevnik
16 Dec at 2:18 pm
Яким повинен бути перший поцілунок Перед першим поцілунком треба запам’ятати головне, – емоції, які ми випробуємо в дивовижні миті дотиків губ, можуть створити деякі проблеми. Задоволення, яке доставляють ці миті, настільки велике, що змушує забути про все на світі. Воно кружляє голову, викликає тремтіння і сприяє повної втрати контролю над собою. Боятися цього і напружуватися під час поцілунку можна ні в якому разі! За правилами першого поцілунку, така реакція на нього абсолютно нормальна, і прагнення її контролювати створить велику емоційну проблему. Проблема ж, у свою чергу, утворює психологічний бар’єр, подолати який потім буде дуже нелегко. Для того, щоб згодом не з’явилася боязнь поцілунків, першого поцілунку потрібно віддаватися з повною свободою, нічого не лякаючись і ні про що не думаючи.
При цьому в правила першого поцілунку входить і обов’язкова умова не захоплюватися надто власними враженнями і не забувати про почуття свого партнера. Торкаючись вперше до губ свого коханого, дівчина повинна відчувати не тільки саму себе, але і його, і спробувати дати йому відчути, наскільки їй добре. Не варто в ці миті думати про те, наскільки вміло вона цілується, – хлопцю передасться її напруга, і задоволення від поцілунку буде зіпсовано. Необхідно постаратися, щоб все відбувалося рефлекторно.
У багатьох юнаків та дівчат присутній страх перед першим поцілунком, який заважає їм повністю розслабитися. Зазвичай подібна боязнь проявляється у людей, здатних рахуватися з бажаннями інших. Для того, щоб позбутися страху перед першим поцілунком, потрібно постаратися створити для вирішального кроку відповідну обстановку: включити романтичну музику, приглушити світло, знайти красиве затишне містечко десь у парку і так далі. Крім того, треба запам’ятати, що ніхто вперше не цілується ідеально. І це навіть добре, оскільки вчитися потім правильним поцілунків разом з коханою людиною дуже цікаво і приємно.
Багато міркують про те, як зважитися на перший поцілунок при першому ж побаченні. А чи варто? Відчуття від першого поцілунку не повторяться більше ніколи. Це чарівництво, миті якого повернути неможливо. Якщо стосунки з хлопцем триватимуть досить довго, поцілунки можуть стати менш хвилюючими. Перший же поцілунок викликає невимовне хвилювання, впоратися з яким іноді дуже важко. Всі описи першого поцілунку свідчать про таке хвилюванні, тому не слід вважати його чимось незвичайним. Навпаки, якщо ми перед першим поцілунком не хвилюємося, – це погано. Це говорить або про черствість душі, або про відсутність справжнього почуття по відношенню до партнера. А на першому побаченні говорити про справжні почуття ще рано. І тоді як вирішуватимуться на перший поцілунок, якщо ми не впевнені ні в собі, ні в хлопцеві? Краще буде, якщо пройде деякий час, і ми зрозуміємо, наскільки нам необхідний цей чоловік. І тільки тоді визначимо, чи хочемо ми його поцілувати.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 15.03.2015, 16:09 | Повідомлення # 6 |
| У мене ніколи не було першого поцілунку, і я незаймана. Мені 20
|
|
| |