MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » що тебе бісить в цьому житті,і чого і ти не розумієш?
що тебе бісить в цьому житті,і чого і ти не розумієш?
girlorgДата: Субота, 31.08.2013, 16:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Мене бісить тупість,Бісять істерики через зломаний ноготь,чи шось в цьому стилі, Бісить коли носять юбку,але вона така коротка,шо під курткою її навіть не видно, Бісять люди,які не доглядають за собою і від них штиняє за кілометр, Бісять люди які фоткають себе в зеркало айфоном,хоча хз,може те того шо в мене його нема)), Бісять люди,які спілкують з тобою заради вигоди,тіпа "я сьодні посварилась з своїм хлопцем,підтримай мене бла бла,ми найкращі друзі",а через два дні "сорі майкл,ти мені не нужна". Не розумію нашо святкувати річницю 3х днів,як ви разом і орати потім як ненормальна "ООО БОЖЕ,ТИ ЗАБУВ??!!ЯКТИ МІГ?? МИ РОЗСТАЄМСЯ", Не розумію як можна відкрито обсуждати,обсирати свою найкращу подругу за спиною, Не розумію тупУ тєму "секс дружбі не помеха",ПОМЕХА!!!ше й яка, Не розумію людей,як дівчат так і хлопців,які трахають зі всіма підряд,це ж ваше тіло,вам не гидко??, Не розумію стереотип "жінка завжди маєбути на каблуках,і з тонною косметики,даже якшо зараз 6 ранку і їй всього 8", Не розумію як можна відкрито виставляти всім на показ своє особисте життя, Не розумію як можна терпіти ужасне ставляння свого хлопця ,шоб тупо не бути фореверелоном..де логіка??? "НЕХАЙ ВІН КРАЩЕ КИНЕ МЕНЕ ПІД КАМАЗ,ЗАТО Я НЕ БУДУ ОДНА"так краще??!, Не розумію як можна слухати половину нашої попси, Не розумію нашо вдіватись в універ,чи ше кудась,як на парад, Не розумію нашо бути гопніком, Не розумію як можна всім признатись в коханні,зустрічаючись не більше тижня,а ці статуси "ВІН МОЄ ЖИТТЯ,КОГОТИМУ ЙОГО ЗАВЖДИ!!" і через 2 дні казати "ТА ВІН ГАНДОН,ПЕДІК,НЕ НІХУЯ,Я ЙОГО НЕ ЛЮБИЛА" Не розумію ниття,і бездії,ТИ ХОЧЕШ ЧОГОСЬ??ТО ПІДИ БЛЯ І ЗРОБИ ЦЕ!!!!
 
OlenochkaДата: Субота, 26.08.2017, 21:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Список речей, які мене дратують: 



- Кхм.. І так.. Перше це тупість. Їбать як мене бісить коли люди туплять, хотя я і сам люблю потупити, але за це тупість мене і бісить.
- Два. Коли мене намагаються пошити у дурні. Тут коментарів не потрібно, і так все ясно, думаю нема людей, яких би це не бісило... Цікаво яке тут обмеження по символах у відповіді???
- Три. Мене бісить базар. От бля не переношу базару: всі шось ходять, вічно за тобою дядька з тєлєжкою їде і кричить обережно, там взагалі пахне хворобами якимісь, всі кашляють, мацають ті товари... Жах.. А ше бісять базари прямо на дорозі, коли в 7 ранку на "тропу війни" виходять міліція (пардон - поліція) і бабульки з сиром, молоком, кропом, помідорами і взагалі зі всім шо можна продати, або використати, наприклад, тоооочні ваааги за 1 грн, кожен ранок важуся, от сьогодні заважив десь в районі 70-80 кг. Досить таки точно, як на мене:)
- Чотири (далі рахувати не буду, самі рахуйте). Кось чекати навіть хвилини 3. Притому ти не прийшов раніше. Ти прийшов вчасно. Але ж нііі, то блять треба на 15 хвилин запізнитися, а потім ше ржати, чого не можна одразу перенести на 15 хв, чому я стрімголов біжу на зустріч, а комусь похуй і він обирає яку ж сьогодні одягнути шкарпетку, чи може взагалі шось поміняти в житті і надягнути ліву шкарпетку на праву ногу, а праву шкарпетку на ліву.. Ну тут все ясно, це просто виводить з себе.
- Раз вже почали за тему шкарпеток. Мене бісять білі шкарпетки, ні це все чудово, вони круті, але бляяяяяять схуялі вони мастяться від абсолютно всього шо є на цьому світі??? Навіть опусти ту шкарпетку в криштально чисту джерельну воду і всьо.. ти її втратив. Вона вже ніколи не буде такою як спершу. 
А шкарпетки під сандаліки? А? Крутяк нє?) А натянуті до пупця штани?) Звичайно є джинси, які цуть не до шиї треба натягувати, але то таке, зараз мова саме про штани до пупця) То навіть не стільки дратує, скільки забавляє:D
- Продовжимо тему шкарпеток.. Мокрі ноги.. Як мене бісить коли через необережність станеш в калюжу, або шось трошки мілкіше від Маріанської впадини і вуаля крєйсєр "Рібок" затопило.. І ти йдеш і ногою чуєш (єдини випадок, в якому людина починає чути ногами, я серйозно) як воно там *хлюп-хлюп-хлюп*. 
- Так-с далі теж про шкарпетку, то напевно буде стосуватися всіх хлопців, правда ні один з них до цього моменту не дочитає, але зараз буде тру сторі... Одягаєш ти чисту ЦІЛУ шкарпетку і йдеш кудись в гості. Приходиш значить, знімаєш "мешти" і тут чуєш шо шось підозріло холодно в п’ятку. Дивишся на ногу, а там п’ятка, блять, а мав бути носок.
- Хамство. Хами бісять всіх. Причому бісять дуже. Цікаво, а хамів бісять хами?
- Грязні нігті. Це дуже кидається в очі. Народ бачите шо у вас грязні нігті - краще запізніться на 15 хвилин дійсно, ніж іти з грязними нігтями. Ну це бісить. Хоча може і не так бісить, скільки просто неприємно, а якшо неприємно значить? Правильно - бісить.
Прикріплення: 2787197.jpg (33.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » що тебе бісить в цьому житті,і чого і ти не розумієш?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом