MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як зробити коханим приємно.
Як зробити коханим приємно.
girlorgДата: Понеділок, 04.11.2013, 02:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Поради та несподіванки
 
girlorgДата: Середа, 04.12.2013, 17:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Ти дзвониш йому на роботу, загадковим тоном питаєш, коли він зможе бути вдома і просиш по дорозі купити шампанського...

Ввечері, вже підходячи до під’їзду, просиш поставити приготований тобою диск і влаштуватися зручно на дивані. Через кілька хвилин вступає твоя улюблена пісня. Відкриваються вхідні двері, ти плавно заходиш до кімнати і зі звабливою посмішкою починаєш знімати першу деталь одягу…

Влаштувавши такий несподіваний сюрприз для коханого чоловіка, ти страшенно його здивуєш. Для того, щоб цей подив був виключно приємним – дотримуйся 10 правил «домашнього» стриптизу. 

Руками не чіпати. Ти можеш торкатися його, він торкатися тебе не має права. Доки ти танцюєш, він – тільки дивиться.

Дивись мені в очі. Під час всього танцю не втрачай зорового контакту із коханим. Якщо повертаєшся до нього спиною – дивися у півоберта через плече.

Більше світла. Не вимикай і не приглушуй світла, не соромся показати своє тіло. Навіть якщо твої параметри далекі від модельних – головне - твоя впевненість у собі та сексуальність.

Більше блиску. Автозасмага, блиск та олійка для тіла допоможуть тобі виглядати яскравіше. Твоя шкіра має бути звабливою та сяяти!

Спланована спонтанність. Сплануй свій танок заздалегідь і проведи кілька репетицій. Якщо шоу починатиметься прямо від вхідних дверей – ти навряд чи встигнеш нарядитися у стриптизерські ботфорти та шкіряний корсет. Але заздалегідь вдягнути під офісний костюм гарну білизну, панчохи на поясі та взути туфлі на шпильці – цілком тобі до снаги.

Повний бардак. На час танку забудь про порядок. Сміливо знімай чи зривай з себе одяг і кидай його, як доведеться. Боязнь зім’яти улюблену спідницю навряд чи додасть тобі впевненості та сексуальності.

Правило трьох «з». Будь зухвалою, зваблюй і зводи з розуму. Стриптиз – це не просто танок, це твоя гра з коханим і роль звабниці, в яку ти маєш вжитися, навіть якщо у звичайному житті такою себе не вважаєш. А родзинка такої гри – у твоїй неприступності.

Твої руки – мої руки. Уяви, що його руки стали твоїми. Торкайся себе так, як має торкатися він.

Танцювальна хитрість. Став ноги одну перед іншою, тягнися на носках якомога вище. Це додасть твоїм рухам елегантності.

Музика. Для танку обери найбільш підходящу композицію. Вона має подобатися тобі, і при цьому бути романтичною.
 
girlorgДата: Понеділок, 22.12.2014, 15:23 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Хочете приготувати сюрприз улюбленій людині, але як це зробити не знаєте? Можливо, наші ідеї сюрпризів для коханого і вам допоможуть, і вашому чоловікові такий «подаруночок» сподобається.

Який сюрприз влаштувати улюбленій людині?

Як складно зробити коханому сюрприз, коли є тільки велике бажання порадувати чоловіка, а ось як це зробити, абсолютно не представляєш. З цією проблемою варто розібратися детально.

Спершу давайте визначимося, які сюрпризи взагалі подобаються чоловікам. Напевно, ті, що тішать око, потішають смак, ну і звичайно ті, що підкреслюють любов і інтерес його жінки до нього самого.

Тепер згадуйте, що подобається вашому чоловікові найбільше, і дійте в цьому напрямі. Любить смачну їжу — готуйте романтичну вечерю, мріє про популярність, замовте статтю в місцевій газеті або журналі, з ентузіазмом відносьтеся до сексуальних експериментів — терміново думайте, чим ви його ще не дивували.

Що, знову ніяких ідей або усе це вже було? Тоді ще декілька варіантів того, як можна зробити сюрприз коханому.

Як влаштувати сюрприз коханому?

- Хочете влаштувати незвичайний сюрприз для улюбленого чоловіка? Запросіть його на спільну прогулянку по парку (краще увечері), яке закінчиться фейєрверком. Організацію салюту краще залишити компанії, що спеціалізується на цьому. Також непоганий варіант спільний запуск китайських небесних ліхтариків. Ось їх можна зробити і своїми руками.
- Можна зробити для коханого маленький, але приємний сюрприз, помінявши шпалери на робочому столі його комп’ютера на вашу загальну фотографію. Чи можна змінити екранну заставку, написавши там яку-небудь милу або забавну дурість. Тільки виставіть час, після якого повинна з’явитися ця заставка, не дуже великим. Наприклад, 2-5 хвилин після простою комп’ютера, інакше коханий може і не побачити ваш сюрприз. Зате, якщо усе вийде, йому буде приємно побачити в робочу перерву таке послання від вас.

- Оригінальним сюрпризом для коханого може стати і сайт або блог, створений в його честь. Там можна розмістити забавні, романтичні історії з вашого спільного життя, фотографії коханого. А заздалегідь посилання на ресурс можна дати усім рідним і знайомим, щоб і вони там відзначилися. Ну а потім і вашого коханого можна запускати туди, нехай дивується і радіє, скільки людей старалися, щоб його ощасливити.

- Якщо ви ніколи не розділяли його захоплень якимсь видом спорту або музичним напрямом, здивуєте його квитками на концерт улюбленої групи або гру улюбленої команди. Ще більшим сюрпризом для вашого коханого буде, якщо ви зберетеся піти на цей захід разом з ним.

- Сексуальний сюрприз коханому. У американських фільмах, як тільки мова заходить про сюрприз для свого хлопця, так відразу ж на горизонті починає маячити величезний торт з дівчиною, що вилазить з нього. Ми, звичайно, не в Америці, але нічим не гірше. Замовте собі такий тортик, можна попросити зробитичастину його їстівною, ну а начинкою торта, природно, найсолодшою, будете ви.

- Сексуальним сюрпризом для коханого може бути стриптиз, виконаний вами. Головне відкинути свою сором’язливість чимдалі, знайти красиву білизну і створити інтимну обстановку. У цьому вам допоможе красива музика, приглушене світло, яке легко створити за допомогою нічників або свічок і аромати ефірних олій. Своєму одіянню теж варто приділити особливу увагу, пам’ятаєте, що чоловікові подобається не лише дивитися, можливо, він захоче взяти участь у вашому викритті. Дозвольте йому поставити фінальний штрих, а щоб все не сталося занадто швидко, вибирайте корсети на
маленьких гачках і складному шнуруванні, але не на блискавці.
 
OlenkaДата: Середа, 09.11.2016, 14:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Хлопці, цікава ваша думка. Якщо б вам танцювала стриптиз сексуальна довговолоса дівчина, ви б дуже звертали увагу на сам танець, чи вам головне, щоб роздягалася?
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 16:38 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Одні кажуть, що протилежності притягуються, інші, що людям набагато зручніше і краще спілкуватися, коли у них багато спільних інтересів. Як Ви думаєте, який з варіантів є вірним? Обгрунтуйте свою думку.
коли сходяться протилежні люди,то їм цікаво,бо кожен з них пізнає в іншому щось нове.черпає щось цікаве для себе.
а коли сходяться люди з однаковими інтересами,то з часом стає нудно і не цікаво,бо розмови про спільні інтереси вичерпуються.
я думаю,що вірний варіант про протилежності.
 
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 10:31 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
хлопці кажуть: одружуся з незайманою ... А я вийду заміж тільки за незайманого, я страшенно ревнива! У мого колишнього і єдиного хлопця вся спина була в шрамах від його першої дівчини, до мене їх було 5, і мені було ужасно бачити ці шрами, щоразу гладити його по спині і відчувати їх ... Тільки незайманий, чистий і невинний
 
OlenkaДата: Середа, 26.04.2017, 09:15 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Коли моя дівчина у мене вдома готувалася до іспитів, я, з турботи до неї, не став її відволікати і в туалеті подрочиd на її фотку в телефоні.
 
OlenkaДата: Середа, 17.05.2017, 15:33 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Значить понаблюдай за своєю поведінкою, говори їй гарні слова, вечеря,романтика....зацікав її знову собою, а на ліво сходити це само легше, якщо любиш подумай що їй від тебе нехватає
 
OlenochkaДата: Понеділок, 06.11.2017, 14:45 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4505
Прикріплення: 2300501.jpg (14.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 23.02.2019, 15:40 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4505
Прикріплення: 7188821.jpg (33.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як зробити коханим приємно.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом