MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Кинув хлопець.Історії
Кинув хлопець.Історії
girlorgДата: Вівторок, 02.12.2014, 20:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Бабоньки, мене кинув походу паца.. і ща я вам розкажу чого а ви розсудіть чи правильно він зробив.
Я пришла до нього додому. Жерти у нього ніхуя не було, то я понила, він зібрався і побіг у магаз по вкусніньке. Ну я така тіпа хазяйка зашла на кухню шоб там чайник поставить, врубала музончик на магнітофошці, хлопнула дверима і тут чую "клац"..... повільно обертаюся, дьоргаю ручку дверей од кухні - ніхуя!! заклинило двері намертво!!! Неможу открити! Блять затремтіли коліна і сцять сразу захотілось. Блять а пацу як по смерть послала - нема уже минут з півчаса!! Мій мочовик готовий був розірватись ну блять шо робити? От шо б ви зробили в мому случаї? От і я блять рішила посцять в умивальнік((( ну не під себе же ж!! Зняла все, залізла і тут краєм ока бачу, як откриваються двері кухні і заходе паца з пакєтами. Наші отношенія сразу перешли на новий рівень довіри як він побачив шо я голою жопой сижу в умивальці(( Я прибрала звідти тарілки атвічаю!!!!!
Мовчав він дето минути 3. Потом сів задумчиво і такий "добре шо в каструлю з борщом не зробила, бо я б подумав шо чимось уже тобі в жизні насолив добре".. а я блять красна шо жопа бабуїнші в період сношенія(( Ну кароче якось ми тіпа забули то діло но через 2 дні від нього пішов ігнор.. перший ігнор за весь час стосунків...
 
knopaДата: Середа, 15.07.2015, 10:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
У мене була дівчина, ми "зустрічалися", але на ділі я просто зрідка приїжджав до неї за сексом. Я ніколи не дзвонив просто так, міг не приїжджати більше місяця, один раз завалився в дупу бухий і тут же заснув, а вона все це терпіла. Це тривало близько року, вона навіть з кимось зустрічалася в цей час, але мені ніколи не відмовляла. У підсумку, я подумав - чому б не завести з нею серйозні стосунки, раз для мене вона на все готова? Я став до неї уважніше, ніжніше. Кожен день, хоча б на пару годинок, заїжджав, почав дарувати їй квіти, дорогого великого ведмедя, коротше кажучи у нас почалися нормальні стосунки. І ви вже здогадуєтеся, що сталося через тиждень? Вона мене кинула ...
 
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 20:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Що робити коли тебе кинув хлопець?

 На жаль, такі історії трапляються дуже часто. Отже, твій коханий і єдиний хлопець іде, не гаючи часу на пояснення. Або говорить про те, що зустрів іншу дівчину? А може, розповідає, що ви можете залишитися добрими друзями? І тобі, звісно, здається, що твій світ зненацька зруйнований? Випий валер'янки й дослухайся до наших порад! 

Порада 1. 
Забудь про нього! 
Звісно, ти впевнена, що це неможливо. Та й не можна так прямо відразу взяти й забути його. Адже стільки пов'язано з ним переживань, так багато було радості й усього-всього... І ти починаєш обривати його телефон, писати SMS-ки, робити вигляд, що згодна на запропоновану ніжну дружбу. Зупинись! Дай йому можливість розслабитися й подумати про те, що сталося. 
Видали його телефон із мобілки, зітри всі повідомлення у пошті й не відповідай на його дзвінки. А при зустрічі будь холодна й байдужа. Повір, це діє на чоловіків значно сильніше, ніж благання: «Повернися, мій єдиний». Дати йому надію можна, але не одразу... Можливо, він іще повернеться! Але ти й лише ти повинна вирішити в цій ситуації, за яким сценарієм розвиватимуться ваші стосунки. 

Порада 2. 
Не говори йому про свої переживання 
Не варто постійно переконувати його, що він кретин повний, тому що кинув тебе. Його нова обраниця - повна дурепа й потвора, а ти змучена і накладеш на себе руки. Запам'ятай: усе це лише підтвердить йому, що він прийняв найправильніше рішення. І ще більше відштовхне його від тебе. 
Запам'ятай: ти розумна, красива й самодостатня леді. Навколо безліч прекрасних чоловіків, а на ньому не «зійшовся клином білий світ». А свої емоції бери в залізний кулак! 

Порада 3.
Займися собою 
Його зрада - не привід махнути на себе рукою. Терміново йди до салону краси. Роби щодня бездоганний макіяж і зачіску. Півзарплати залиш на розпродажах одягу й купи найдорожчі парфуми. Стань королевою й топ-моделлю в одній особі. Повз таку жінку пройти неможливо. 
І навіть якщо ти проплакала всі попередні ночі, то твоя млосна блідість скоріше може викликати в чоловіків бажання володіти цим спокусливим і стомленим тілом. Тому в жодному разі не варто махати на себе як на жінку рукою. Його втеча - це ще й можливість змінитися самій. А ти, оновлена й прекрасна, значно швидше викличеш у колишнього напад захоплення. 

Порада 4. 
Спілкуйся з його друзями та родичами 
Розкажи їм про те, яка ти щаслива після розриву. Про свої успіхи в кар'єрі та особистому житті. Друзі й рідні обов'язково розкажуть йому про те, який скарб він утратив. Адже ніхто не є для нас більшим авторитетом, ніж близькі люди. 
Вони обов'язково розкажуть, яка ти в нього була красуня, розумниця, господиня, і як вони захоплюються тобою. І в тебе є всі шанси повернути благовірного! 

Порада 5. 
Будь щаслива! 
Дивна порада? А чому б і ні? Адже це так просто. Накупити собі гарних лахів, сходити в хороший ресторан із подругами. Пофліртувати з хлопцем, якому ти так давно подобаєшся. Створюй навколо себе свято й позитив. Якщо ти будеш усім своїм єством випромінювати радість, то до тебе обов'язково люди потягнуться. І навіть він захоче повернутися. А раптом? 

І нехай цей розрив стане для тебе початком нового щасливого життя!
 
OlenochkaДата: Середа, 23.08.2017, 22:01 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Інколи буває, що хлопець кидає дівчину після сексу, але як зрозуміти пацана, коли він 3 місяці настирливо намагався познайомитись і запросити
мене на побачення. Ну окей. Погуляли декілька разів. Цілувались,
обнімались, жартували на вульгарні теми. Все йшло до сексу на наступному
побаченні. І він просто кидає мене, пояснивши, що ми не сходимось
характерами?
Це блять як зрозуміти?
Не імпотент, не дєвствіннік
Та й я вроді не жируха
Мене мучить питання, ну що не так то???
Ще одне: я повнолітня, варіант, що мені 13 теж не підходить)

Прикріплення: 8571007.jpg (56.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 13.06.2018, 12:43 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Як же мене бісять зрадники!!!!
Я кохала хлопця і зустрічалась з ним 7 років..у нас все було добре до того часу,коли я не познайомила його з своєю подругою,яка з часом відбила його...мене розтоптали насрали в душу і як мені тепер бути???

Я так хочу помститися...але от незнаю як?

Спочатку будеш хотіти зробити щось , висказати щось, а потім ті слова і думки розсіються в часі і тобі уже буде пох... Треба бути сильною і відпустити. " Только слабие мстят, а сильние умеют прощать"
Шкода що ти просто витратила марно свій час і 7 років життя в порожнечу!Прикро,боляче,неприємно,важко на душі!Мститися не треба,не упускайся так низько,і від цього тобі краще і легше не буде,і можишь ще більше із-за такого дурня накоїти дурниць,так що воно того не варто!Відпусти це все і забудь,знайди собі нормального людини і будь счаслива і кохана!Удачі тобі)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 10.07.2018, 16:29 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Привіт усім, я дівчина і мені 20 років. Діло в тому, що хлопець мене покинув, причому покинув із-за фігні - із-за того, що я по національності циганка. Він сказав, що йому стало огидно і від циганів в нього тяне проблюватись, особливо після нашого сексу(( При тому всьому, батьки у мене нормальні, тато інженером працює, мати продавець... ніхто з них не ходить просити мелочь на вокзалі, не ходять брудними, ніхто не краде, наша родина порядна і ми нормально живемо у квартирі, де я єдина дочка... Я сама струнка, гарна дівчина, брюнеточка, тільки що від природи смаглява... Я звичайно все розумію, що асоціація з циганами викликає лише щось погане, але ж то не означає що я брудна обшарпана і прошу грощі у всіх... а хлопець мене покинув тільки із-за моєї національної приналежності... сумно, бо так же не можна...

Якби причина була в тому то він би напевно і сексом з тобою не займався,просто не зміг нічого кращого придумати як образити і все
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.10.2018, 12:17 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
я тут подумала і вирішила: якщо коли-небудь з якої-небудь причини я захочу кинути свого хлопця, то п запропоную ЖМЖ, щоб розставання було не таким сумним і важким.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 06.07.2020, 21:43 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Про свидания с другими - да, обязательно. Хобби+спорт тоже обязательно.
Насильно мила не будешь да и стыдно побитой собачкой бегать, заглядывать в глаза и умолять о любви. Вот ТУТ нужна гордость - встать на ноги и отделиться, а не "упросить его быть вместе". Упросить быть вместе стыдно. Стыднее только с чужих тарелок в макдаке еду доедать.
Не старайся вернуть то, чего уже нет. Лучше займись собой и у вас появятся новые отношения.

https://www.youtube.com/watch?v=EEzZEwP4ayw

https://www.youtube.com/watch?v=P0sko88XiOk
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Кинув хлопець.Історії
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом