Хочу поділитися з вами своєю найбажанішою фантазією (завчасн
|
|
girlorg | Дата: Середа, 14.01.2015, 20:38 | Повідомлення # 1 |
| Хочу поділитися з вами своєю найбажанішою фантазією (завчасно прошу вибачееня за помилки та інше) В пориві страсного поцілунку ми з дівчиною входимо до напівтемної кімнати з великим ліжком, наякому шовкове червоне одіяло. кімната освітлюється тільки за допомогою свічок. я лягаю і спотерігаю як вона повільно роздягається і йде допомагати роздягнутись мені. коли ми оголені повністю, я ложу її під себе і ніжно пристібаю наручниками да ліжка, після чого одягаю на неї кляп. вона цього не очікує, їй страшно але цікаво, вона не пручається. я дістаю холодний ніж і повільно проводжу лезом по тілу від обличчя до ніг, не залишаючи порізів. коли доходжу ножем майже до кінця, трохи додаю сили, роблячи легенький поріз. потрохи виступає кров. я її цілую і проводжу язиком по тілу до порізу. злизую кров, проте не ковтаю. у мене губи та язик в крові, їй страшно і трохи боляче але вона не кричить і не пручається, навіть не намагається, швитше тихенько стогне від певного задоволення. далі я їй роблю куні з кровю у роті. коли вона кінчає, я жорстко їй вставляю та повільно але з жорстокістю та постійним прискоренням доводжу діло до кінця. за мить до того як я кінчаю, витягую і спускаю на обличчя п.с. хлопець 18 років п.с.с. як вам така фантазія?
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 06.05.2017, 21:19 | Повідомлення # 2 |
| Сексу не було тиждень. І сьогодні я вирішила, що мій улюблений просто зобов'язаний мене трахнути. Увечері ми зустрілися і пішли гуляти. Вирішили вийти за межі міста. Ми йшли повз поля з картоплею і гречкою. Пристрасні поцілунки і усвідомлення того, що він тебе хоче зробили свою справу. Ми не втрималися і вирішили зайнятися цим посеред поля. Він повалив мене, почав цілувати, роздів мене і трахнув. Це офігенно відчуття, коли твій улюблений в тобі, а в 5 метрах від вас ходять люди і нічого не підозрюють, але нас це збуджує ще більше і ми кінчаємо разом. Потім піднімаємося, одягаємося і йдемо далі гуляти, щасливі і люблячі один одного)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.10.2017, 11:04 | Повідомлення # 3 |
| Летіла сьогодні в літаку, і там була стюардеса молоденька полячка ... Красива, але така боязка. Нещодавно, мабуть, працює. Так от поки вона жестами показувала інструктаж, я уявляла, як я її заманила, почала чіплятися, стягнула зубами трусики і вилизувала її всю! А потім гралася б з нею своїм вібратором ... Вона спочатку боялася б, а потім стогнала голосно! Це при тому що в мене ще ніколи не було досвіду з дівчиною, поки тільки мрію. Оселилася в готелі, буду всі ці свої фантазії згадувати і теребонькати ...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 15.01.2018, 10:16 | Повідомлення # 4 |
| В залі, в який я ходжу, дівчина тренер дівчат вагітна. І кожного разу, коли я її бачу, у мене виникає якесь нав'язливе бажання зайнятись з нею сексом. Прям до стояка, аж займатись незручно У неї гарне, підтягнуте тіло і просто шикарна попа. Ловлю себе на думці, що вже починаю мріяти про секс з нею у тому ж залі.. Це дивно? Я збочинець?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 05.07.2018, 18:11 | Повідомлення # 5 |
| Обожнюю гру з коханим, типу "я не дам і не проси!" Перший час він не розумів моїх ігор і здавався.За рік зрозумів, що мене це заводить. А як може не завести, коли він готовий рвати на тобі одяг від пристрасті?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 23.12.2018, 13:35 | Повідомлення # 6 |
| Був одружений майже 3 роки,потім з дружиною розійшовся.Завжди подобалась теща.Мій тесть багато вживав алкоголю,і я розумів що тещі не хватало уваги.Якось я добряче випив,та помітив, що колишня теща була у мережі у вайбері,написав доброго вечора,як ваші справи?Як робота?Вона відписала все нормально,і вийшла з мережі.Я подумав що ворогназавжди...через декілька днів,моя колишня теща написала мені:а ти як?Що нового?Я відписав що все нормально,працюю.Потім ми ще декілька днів спілкувались,я був випивший,та запитав як чоловік?(колишній тесть)Вона відписала що як завжди бухає,не приділяє мені уваги.Напевно на тверезу голову я б не написав таке:Мені вас дуже шкода,не розумію вашого чоловіка,як такій красивій жінці не приділяти увагу?Вона почала соромитись,відписувати що я перебільшую..але я стояв на своєму.Після того ми домовились зусрітись,та просто поспілкуватись.Я замовим кабінку в кафе,спочатку ми пили каву,говорили по душам,потім я запропонував,випити щось з алкоголю,колишня теща була не проти.Потім я вийшов покурити,теща вийшла зі мною,я не очікував що вона також курить,я угостив цигаркою,та ми зайшли знову в кафе.Потім вона добре випила і запросила мене на танець.Коли я обійняв свою колишню тещу,я зрозумів або сьогодні або ніколи.Спочатку я однією рукою тримав свою тещу за руку,а друга рука була чуть вище попи.Я запитав чи можна понагліти,і опустити руку нижче?Вона відповіла що тобі все можна.Я взяв тещу за попу і запропонував відійти в туалет не включивши світло.Вона відразу запитала чи в мене все є з собою?Я сказав все є!Після танцю ми пішли в туалет,в мене стояв як ніколи,я почав тещу роздягати,це була моя мрія.Спочатку ми цілувались,я почав трогати тещу за груди,відразу був розчарований,вони були меньші чим я думав,та взагалі не пружні.Але теща так стогнала від того що я цілував груди та шию,що мені було пофіг на ті груди,я хотів кончити.Я нагнув тещу,і почав робити те що вона хотіла.Все було шикарно,потім я визвав таксі,і тещу відправив додому.Наступного дня мені стало дуже соромно.Вона мені інколи пише,але я включаю мороз що не пам,ятаю більше ніж пів вечора.Розумію що теща хоче ще,але якось вже нема натхнення.... ЦЕ правда життя. У когось з вас була симпатія до тещі?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 19.10.2019, 00:27 | Повідомлення # 7 |
| Цитата "ти так себе з усіма ведеш або тільки зі мною?"А це залежить від того куди веду, мила:)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 14:23 | Повідомлення # 8 |
| ))
|
|
| |