Стосунки мають приносити щастя...
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 05.03.2015, 17:35 | Повідомлення # 1 |
| Цитата просто хтось мусить командувати колись а хтось погоджуватис,,,хтось мусить інколи бути аутсайдером,..ну він не ревнує тебе до когось? Ти спокійна?
Ахаха.....це якраз не стосунки якщо хтось командує, а хтось підчиняється.....в мене попередні такі були.....жах....нікому не побажаю, хоча всі такі стосунки майже, в усіх кого я знаю....жаль їх)) В глибині душі ревнує, але довіряє....тому ніяких власницьких претензій не виставляє. як це роблять всі) Як тобі сказати.......якщо мене не чіпати, то можна зробити висновок, що спокійна, тому що я просто мовчки роблю висновки ....а як хтось мене вчіпить......то вмре....ахаха)))
Як ти взагалі можеш так казати.....це ж жах....ціле життя мучитися для цього люди сходяться? Бути приниженим? Стосунки мають бути легкими, приносити щастя....ось для чого люди сходяться, щоб бути щасливими!! Я дивуюся, як більш людей так і мучаться вже життя...
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 08.03.2015, 19:36 | Повідомлення # 2 |
| в стосунках є точка неповернення, одного разу ти заходиш занадто далеко і простір між тобою і людиною, від якої йдеш, розтягується. ти робиш крок ще крок ще і ось ти вже за горизонтом між вами безодня жодні слова не будуть почуті. і що б там не звучало - покаяння, прохання, гнів все осипається в безодню
вона більшає з часом. найщиріші слова раптом перестають долітати і, падаючи на дно безодні – довго віддаються в тобі луною.
час - найбільший руйнівник і найміцніший чинник - він стирає зайве, поверхневе, неважливе, а те, що близьке серцю збільшує і робить непорушним ніби скала дружбу, віру, любов
Олеся Венгринович, ЛІРИКА ТА ІСТЕРИКА ©
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 13.07.2015, 00:15 | Повідомлення # 3 |
| Я слухаю чоловічі сонні голоси і течу, ніколи не думала, що сонні чоловіки так сексуально говорять
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 06.11.2015, 19:37 | Повідомлення # 4 |
| Я чекатиму тебе на тому місці, де ти перший раз мене поцілувала.:)))
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 02.10.2016, 16:40 | Повідомлення # 5 |
| Я думаю що якщо вона побачить мене серйознішим...то я зможу її приручити до якихось буденни речах як "жити разом" буду готувати навить для неї...Але спершу я маю пожити не для "нас" а сам для себе...бути ціласним та незалежним від її настрою та від неї. ЇЇ потрібен емоційно та розумово сильний хлопець який братиме відповідальність за все на себе і прийматиме рішення. Так що я маю реалізувати спершу себе для себе..свого майбутнього. так що шукати роботу...бути незалежним..сильним..самостіним..це те що потрібно мені і нашим стосункам на даному етапі. Їй не потрібний залежний від неї хлопець....
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 21.02.2017, 17:33 | Повідомлення # 6 |
| Я вважаю, що щасливі стосунки залежать на 80% від дівчини!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 05.05.2017, 11:44 | Повідомлення # 7 |
| Ти заслуговуєш людину, яка любить кожну клітинку твоєї душі, яка думає про тебе постійно, кожну хвилину кожного дня проводить з думкою про те, що ти зараз робиш, де ти, з ким ти і чи все у тебе добре. Тобі потрібна людина, здатна допомогти тобі здійснити твої мрії і захистити тебе від твоїх страхів. Людина, яка поважає тебе, любить тебе всю, цілком, і особливо - твої недоліки. Тобі потрібна людина, яка може зробити тебе щасливою по-справжньому, такою щасливою, коли ти не ходиш, а літаєш по повітрю.
© Сесілія Ахерн, "Там, де закінчується веселка"
|
|
| |