MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Романтична вечеря вдома ....
Романтична вечеря вдома ....
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ніщо не може так зміцнити взаємини двох люблячих сердець і надати емоційний настрій, як романтичну вечерю при свічках. В даний момент навіть невибагливий сувенір можливо стане значущим і символічним. Тільки не варто прив'язувати усамітнення з коханою людиною до свята або іншому урочистої нагоди. Також не принесе задоволення вечір романтики, влаштований для того, щоб загладити якусь провину. Романтична вечеря будинку повинен бути організований лише в честь якоїсь події, що стосується тільки двох, люблячих один одного людей. Це може бути день, коли познайомилися або перший раз поцілувалися, а також інші дати, які мають значення тільки закоханих людей.  Як влаштувати романтичну вечерю коханому?Перше, що треба зробити - це налаштувати себе на все позитивне. Потім вибрати місце для романтичної вечері для двох. Приказка "З милим рай і в курені", тут буде цілком доречна. Оригінальне рішення - усамітнення на даху в ясний зоряний вечір. Непогано прислухатися до порад людей, навчених досвідом, про те, як зробити романтичну вечерю на літній веранді або біля каміна. Безпрограшним варіантом залишається класика - накритий святковий стіл з ароматичними свічками в спеціально прикрашеної для цієї мети вітальні Щоб вечір пройшов ефектно, необхідно правильно організувати його. Спочатку, добре, до дрібниць, продумати весь сценарій. Уявити, як це буде виглядати в реальності. Потім придбати необхідні атрибути. Обміркувати, яка музика для романтичної вечері підійде найкраще. Вона додасть додаткову чарівність вечора.Як одягнутися для романтичної вечері? Одяг для романтичного вечора переважніше елегантна, трохи сексуальна, щоб відчувати себе в ній розкуто. А настрій на романтичний вечір і переповнює радість від майбутнього усамітнення з коханою людиною, додадуть додаткової чарівності.
Не треба забувати, що основними засобами зваблювання і раніше залишаються:
  • привітна посмішка,
  • хороший настрій,
  • вроджене чарівність і доброта.


Вибираючи напої, не забувайте, що краще взяти шампанське або легкі сухі і напівсолодкі вина. При високих свічках напої в келихах заграють веселими і красивими відблисками. До того ж вино розбурхає кров, змусить яскравіше горіти вогонь любові. Страви для романтичної вечері бажано вибрати легкі, не перевантажувати шлунок. Важкі м'ясні закуски не повинні буяти на столі. Досить пари салатів і одного кулінарного шедевра з м'яса. Тому, краще використовувати овочі, фрукти і морепродукти. Проста закуска або салат, приготовані з любов'ю додадуть особливий шарм романтичної вечері, який ви влаштовуєте для коханого. Все має йти від серця. Адже вечеря - це своєрідна прелюдія подальшого вечора.Сервірування столу для романтичної вечері ...Центральне місце на столі повинні займати фрукти. Для романтичної вечері найбільше підходять виноград, мандарини, черешня. Вишукано буде виглядати ананас на тлі шампанського і високих оригінальних келихів під нього. Обов'язковий атрибут вечері в романтичному стилі - кручені свічки з ароматом. Їх можна вибрати під колір обстановки або навпаки купити контрастні. Високі свічки встановити в мініатюрні свічники, а для маленьких підібрати високі. Обов'язково повинні бути цукерки або плитка шоколаду. Ну і, звичайно ж, квіти - ті, які краще кохана жінка.Романтична вечеря на двох - не просто відокремлене прийняття їжі під ніжну, пестить слух музику. Це - своєрідний ритуал визнання в любові, коли кожен дотик, кожен погляд показує глибоке почуття, яке не завжди можна висловити словами.
 
OlenkaДата: Вівторок, 22.11.2016, 21:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
 
OlenochkaДата: Субота, 28.12.2019, 11:20 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Прикріплення: 8460592.jpg (116.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Романтична вечеря вдома ....
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом