Повернути довіру ,відновити стосунки.
|
|
knopa | Дата: Субота, 17.10.2015, 10:10 | Повідомлення # 1 |
| Я готовий сприймати твоє світосприйняття, таким яким воно є зараз.[#ти скажеш "бля" - логічно]. Музика,серіали,книги все що тобі приносить задоволення в межах розумного.[#ти скажеш блядь знову почалосся живи заради тебе] Від тепер,я сприймаю тебе як самодостатню особистістю і не дозволю собі тебе порівнювати з іншими.[#ти скажеш ти не цінував мене ростик коли я була твоя...тут ти права].НЕ ЦІНУВАВ.
Я визнаю кожне твоє слово про мене. Ти права. Я не буду казати, та обіцяти як робив це кожного разу ,про те що я більше не повторюватиму своїх помилок. Ти сама побачиш. Від тебе потрібно "памятання про те що я є у тебе" . Прошу не роздавай та не даруй ,свою увагу - час комусь іншому, в той час коли я дихаю твоїм повітрям, та так радію кожній подаровані мені миті. Тепер я закохався в твою особистість...ти зможеш співіснувати зі мною без шкоди для себе. Бо цього я хочу. Раніше я нехтував твоїм світом навязуючи свій...ти ставала нещасн
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 09.02.2016, 22:22 | Повідомлення # 2 |
| Знаєш, морозитись вічно це не для мене. Тим більше ти цього не заслуговуєш.Можливо після цього листа ти взагалі мене зненавидиш (якщо ще досі це почуття не переповнило тебе), але я хочу щоб ти знав правду. Вже довший час поспіль, перед сном і взагалі від того що немає, що робити я намагаюсь сформулювати для тебе хоч якесь пояснення моєї ганебної поведінки та аморального вчинку щодо тебе. Направду, мені важко, а ще більше ускладнює завдання повна відсутність бажання пояснювати те, що відчуваю далеко всередині себе. Зовсім не хочеться знову і знову повертатись до подій тої «триклятої» суботи ( краще б її взагалі навіки стерло з моєї пам’яті) . А ще більше не хочеться ворушити те, що я так старанно і безрезультатно поховала (чи лише хотіла так думати) в собі.Добре почну, бо і так чудово розумію, що від цих виправдань легше не стане ні мені ні тобі.Уяви, що ти сильно когось кохаєш….Місяць, пів року, рік….. Для мене це – ВІЧНІСТЬ.Безнадійно і абсолютно без відповіді. Ти навіть не маєш шансів сказати в кохані очі те дурне сакраментальне «люблю». Періодичне (раз в тиждень чи місяць) споглядання об’єкту твоїх бажань закінчується диким скрипінням зубів, награним пофігізмом і нестерпним розумінням того, що «нє сложилось». Через деякий час, ти здавалося б вже майже ігноруєш будь-які пориви свого затравленого серця і починаєш хоч якось жити своїм (насправді вигаданим і в когось позиченим) життям і ТИЦЬ…Доля скидає вас докупи як старі нікому не потрібні спогади і відбувається щось непередбачуване. Можливо ти здогадався про кого йдеться і хто герої цієї дурнуватої, але нажаль правдивої історії. Майже твоя копія. Те ж ім’я, що діє на мене на якомусь підсвідомому рівні (завдяки котрому ми і познайомились). Та ж зачіска, очі, але…..Він був єдиним чоловіком у моєму житті, котрий чудово обходився і без мене, а це було для мене нестерпним.Як так? Я для нього все, а він «дякую, могла б і не робити цього». Я відчувала «хребтом» його присутність. Вловлювала його заплутані думки, по дитячому кумедному личку я читала його мінливий настрій. Але все це для нього було непотрібним. ЙОМУ НЕПОТРІБНА БУЛА НАВІТЬ Я!Здається перший (чи тисячний з огляду на стару як світ історію наших стосунків) крок зробити так само легко як запалити сірник... і що далі? Дивитись як він розгоряється в неконтрольоване ніким полум’я, яке врешті поглине мою легкозаймисту натуру? Потім може бути надто пізно і я вже не позбудусь його фантому довіку. Отака історія. А ти… Вибач якщо зможеш, але за той час, поки я його не бачила, мені здалось, що я знайшла когось набагато кращого. І що це «ТЕ МОЄ» яке я так довго шукала, через яке я стільки витерпіла і яке я по праву заслужила.Нажаль лише одна ніч з собою наодинці (для цього навіть не потрібно було його писутності) безжально відкрила мені очі. Мені набридло брехати собі та переконувати власне серце, що я сильна і Він в минулому, далекому і безповоротному. Він тут. Був, є і буде, принаймні поки ми обоє не поставимо крапку над «і» і не зрозуміємо для себе, що ж саме нас так шалено притягує докупи. Так, зізнаюсь чесно ти мені дико подобався і певний час я не уявляла свого життя без тебе ( при цьому я абсолютно забула його). Але тепер я розумію, що я просто-напросто шукала в тобі риси коханої людини. І іноді я їх там знаходила Але... ОДНА НІЧ.Звичайно він як і завжди зник з мого життя, залишивши після себе суцільні розчарування, відкриту (вже загоєну) рану і самовпевнену обіцянку зустрітись через «рік-два-п’ять» для остаточного з’ясування цих «тупикових» стосунків.Ти знаєш, зараз мені взагалі ніяк. Я зрозуміла, що ніколи з ним не буду ( бо не зможу, це розтопче моє «Я»), а повертатись до тебе не хочу. Бо це вже не те. Я не змогла б брехати тобі, що нічого не сталось, а ти б мучився тим, що я не така, як колись.
Одним словом.ВИБАЧ. P.S. Якщо зможеш…
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 24.07.2016, 11:40 | Повідомлення # 3 |
| То все проявляється у вчинках, ставленні, готовності йти на поступки, прислухатися до іншої думки, будувати майбутнє разом!
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 01.08.2016, 12:56 | Повідомлення # 4 |
| Логічно ,що потрібно зараз побажати "доброго ранку " та сказати соррі що вчора не відписав швидко заснув -був важкий день. #[дівчата люблять коли хлопець не каже що скучав а був заняти] Також можливо запитати як спалось. Потрібно мені їй мало писати але влучно. Щоб заставити скучати.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 02.08.2016, 07:13 | Повідомлення # 5 |
| На рахунок довіри: Я переконаний на всі 100, що вдруге її завуювати не можливо.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 31.05.2017, 22:00 | Повідомлення # 6 |
| Яри,блін розумію що в тебе зараз захисний механізм через те що тобі довелося пережити щоб прийняти таке рішення.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 09.09.2017, 16:31 | Повідомлення # 7 |
| Ти приймеш її після іншого хуя? Але не відповідай форуму а собі. Повернути насправді бабу не складно, складно буде тобі їй довіряти потім. І навіть якщо буде найменший сумнів у її вірності, тебе ці думки потім з'їдять. Ти хочеш повернути тому що у тебе нема альтернативи. Буде альтернатива, потреба в цьому відпаде.
|
|
| |