MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як навчитися цілуватися?
Як навчитися цілуватися?
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
як навчитися цілуватися?


Перед поцілунком1. Підготуйте ваші губи до поцілунку. Губи повинні бути гладкими й приємними, а не пересохлими, обвітреними й напруженими. Поради з підготовки губ до поцілунку допоможуть як чоловікам, так і жінкам, зробити губи привабливими й звабливими.

От деякі основні принципи:
Зробіть пілінг губ, використовуючи цукор. Після цього вони стануть дуже м'якими.
Зволожте губи, щоб зберегти вологу. Злегка розслабте губи, відкривши рот.

2. Постарайтеся виглядати спокусливо й дружелюбно! Ви й самі можете не усвідомлювати, що всім своїм видом говорите "відстань від мене", тому скористайтеся порадами про те, як виглядати дружелюбно. Не схрещуйте руки на груди, не торкайтесь руками обличчя, дивиться в очі й посміхайтеся! Постарайтеся також вловити мову тіла вашого партнера - чи подобаєтеся ви цій людині? Або йому ніяково?

3. Необхідно перебороти так званий "бар'єр дотиків". Злегка доторкніться до руки або плеча партнера при розмові. Зробіть це швидко, ніби "ненароком", і не надавайте цьому великого значення. Також прекрасний спосіб подолання "бар'єра дотику" - триматися за руки. Якщо все йде добре, спробуйте поцілувати партнера в щоку. Якщо ваші губи виявляться біля вуха (начебто коли ви обіймаєте когось позаду), продовжуйте ніжно цілувати партнера в щоку й простежите за його реакцією.

4. Дивиться на очі партнера. Підтримуйте візуальний контакт, а потім погляньте на губи. Після цього знову подивіться в очі й злегка посміхніться. Це все потрібно робити непомітно. Багато з людей розуміють натяки, особливо якщо вони теж читали статті про те, що такі дії можна сприймати, як намір поцілувати.

5. Наблизьтеся до партнера. Вам потрібно всього лише схилити голову й злегка наблизитися. Також може знадобитися направити положення тіла або голови вашого партнера, але це потрібно робити плавно, адже ніхто хоче, щоб його насильно втримували в незручному стані - загалом, потрібно просто влаштуватися зручніше й повернутися до партнера. Коли ви наблизитеся до губ партнера, дивіться в очі.

Ніжний поцілунок

1. Коли ваші губи зустрінуться, трохи витягніть губи й закрийте очі. Якщо ви витягнете губи більше, ніж треба, вони стануть напруженими, що підходить більше для платонічного поцілунку в щічку (який описаний нижче), а не для романтичного.

2. Ніжно поцілуйте верхню або нижню губу партнера, потім трохи відхиліться назад. Відстань між губами партнера й вашими повинна бути близько 3 см.

3. Відкрийте очі. Як тільки ваші очі зустрінуться, посміхніться - вам стане ясно, чи потрібен ще один поцілунок. Якщо все пройшло добре, переходьте до наступного кроку. А якщо вам обом здається, що на сьогодні вистачить, відхилитеся, посміхніться й подивитеся в іншу сторону.

4. Знову поцілуйте верхню або нижню губу партнера, однак цього разу постарайтеся зробити так, щоб губа вашого партнера виявилася між ваших губ. По закінченню поцілунку стисніть губи трохи міцніше. Спробуйте стиснути губи на ребрі вашого пальця, щоб зрозуміти, який тиск оптимальний. Також можете злегка затиснути
Прикріплення: 9481365.jpg (53.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як навчитися цілуватися?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом