MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Ознаки Емоційного Насильства У Відносинах
Ознаки Емоційного Насильства У Відносинах
OlenkaДата: Вівторок, 14.03.2017, 13:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Емоційне насильство може бути підлий вбивця духу – і гірше.

Чому? Тому що, якщо Ви схожі на більшість людей, ви, можливо, відсутній червоні прапори, що ви знаходитесь у відносинах з кривдником.

Є ймовірність, що Ви не хочете бачити ці червоні прапори, тому що ви так відчайдушно хочете вірити, що ваш кривдник насправді любить вас і піклується про вас, і хоче кращого для вас.

І повільно, неухильно і незворотно, емоційного насильства, особливо від людини, який, як передбачається, люблю тебе, – будуть руйнувати вашу радість, ваше самопочуття і навіть ваше психічне здоров'я, зводить вас на паралізуюча невпевненість в собі, сором і, можливо, самогубство.

І сувора правда полягає в тому, що те, що ви читаєте це показує, що частина з вас вже знає, що ви перебуваєте в образливого ставлення...

Що незважаючи на все обличчя ви намагаєтеся поставити на речі і навіть незважаючи на те, що ваш партнер робить деякі хороші речі для вас, що ви глибоко нещасні. Навіть страшно.

І що ви знаєте – глибоко всередині – що потрібно, щоб зробити зміни у вашому житті.

Це зміна може бути зміни або поведінки вашого партнера, отримати професійну допомогу або втручання, або залишивши ваш кривдник раз і назавжди.
Ознаки недобросовісних партнерів і емоційне насильство

Зловмисники постійно і неодноразово надати сенс жарти, і критикувати і судити про Вас негативно

Зловмисники принижувати своїх партнерів. Вони ображають і збити вас вниз, як у приватних, так і перед іншими як метод підриває вашу самооцінку, яка, як вони сподіваються, зробить вас більш залежними від них.

Потім, якщо ви або хтось інший протестує, вони будуть відбуватися жартами і стверджувати, що вони "просто жартували" а що у вас немає почуття гумору або просто "дуже чутливих" (1).

Іншими словами, вони будуть поранити ваші почуття і зробить ваш зашкодить Вашої вини.

Зловживати партнери відчувають сором або більшу частину часу почуття провини

Ви відчуваєте, як ніби ви робите щось неправильно, і ви заслуговуєте докору від свого партнера? Що ще гірше, ви відчуваєте, як ніби ви навіть не знаю, що ви зробили неправильно?

Брене Браун, великий дослідник і автор зазначає, що існує різниця між почуттям провини і сорому.

Ви відчуваєте провину, коли ви зробили щось погане. Ви відчуваєте сором, коли ви відчуваєте, що "це" погано.

Чоловіки та коханці знайдете безліч можливостей, щоб вказати, що ви робите неправильно – як спосіб здобути відчуття влади над вами (2).

Чи Можете ви назвати 3 або 4 речі ваш партнер дорікає вас за останній тиждень? Що б бути червоним прапором.

Ще гірше, як емоційний ґвалтівник дозволить створити відчуття "сорому" у вас щось неясне відчуття, що Ви не гідні ні поваги, ні любові, ні їм.

Кричущий червоний прапор, коли вони говорять вам, що ви так "погано", що ніхто не буде приймати і любити тебе. Це як ґвалтівника створює ілюзію, що ви приречені бути в пастці з ними назавжди, тому що це найкраще, що ви коли-небудь.

Зловмисники Відмовляються Говорити Про Вашому Боляче

Здорові відносини є той, в якому ви і ваш партнер, не соромтеся висловити те, що в тебе болить, що тебе лякає, що тебе турбує – а ваші надії і мрії.

Емоційна кривдник не хоче чути про твого болю, крім того, щоб підсилити, що ви заслуговуєте все, що ви відчуваєте біль. Що ви принесли його на себе, або, що це твоя заслужена доля, щоб відчувати себе погано про себе.

Якщо ваш партнер вказує, що вони не мають часу, щоб поговорити про те, що хвилює, лякає чи надихає вас, зауважте, якщо це частина візерунка.

Якщо вони хочуть, щоб ти купаєшся у своїй болі, або відчувати, як ніби ви ганяєтеся за ними весь час, щоб підключитися, вони грають, маніпулюючи своїми емоціями, щоб тримати вас підкорив або "побити".

Якщо ви постійно відчувати себе винуватим у ваших стосунках, але ви дійсно не знаю, чому, може, тому, що ваш партнер заохочуючи вас відчувати себе таким чином.

Ваш партнер завжди стверджують, що це все твоя вина? Вони здатні взяти на себе відповідальність за свої слова і дії по відношенню до вас та іншим? Ви відчуваєте себе погано, коли ви проводите час з друзями та родиною?

Якщо ви відповіли "так" на будь-який з цих питань, тоді ваш партнер, ймовірно, часто невинних ви. Не ведися на це (3).

Це лише один з багатьох способів емоційно люди будуть намагатися надавати своє домінування над вами, і це не здорово взагалі.

Крім того, якщо вони будуть використовувати "мовчанку", щоб покарати тебе після бійки, або кажіть, або робите те, що вони не схвалюють, або без всякої видимої причини, то їх ображав.

Емоційні зловживають тримати вас на короткому повідку

Одна з найбільш незрозумілих речей про жорстоких партнерів у тому, що поки що вас закрили в обличчя і "не хочу чути", вони наглядати за вами, коли ви нарізно.

Занадто часто, емоційному насильству помилку партнерів така поведінка для "відходу". Але це не так; це контроль.

Зверніть увагу на те, що розрив між тим, скільки вони хочуть спілкуватися, коли ви не навколо і їх текстові повідомлення, телефонувати й перевіряти вас, коли ви – або вони – далеко.

Точно так само, остерігайтеся злих або емоційні ознаки "ревнощі", коли ви розмовляєте з людиною протилежної статі або хтось з'являється на вашій сторінці Facebook.

Це не ревнощі рухає турбота, а ревнощі рухає контролю. Емоційна кривдник буде викликати у вас почуття провини або злого чи ганебного для простих, невинних взаємодії з іншими людьми.

Уздовж таких же ліній, вони будуть намагатися контролювати свої витрати, а також ваші соціальні зв'язки. Це як ґвалтівника зменшує дорослого до рівня дитини, відрізавши їх самостійність, канючу грошей на самі прості речі.

Якщо вони це зроблять, то задайте собі це важливе питання: чи може мій партнер ставитися до мене як єдине ціле, автономні людини – вірніше тільки продовження себе?

Якщо ви відчуваєте, як ніби вони ставлять вас в цій другій категорії, це до вас, щоб вирішити, якщо це дійсно, як ви хочете, щоб продовжувати жити своїм життям.

Вони Загрожують Вам В Тонкими Способами

Більшість людей можуть ідентифікувати фізичну кривдника. Все просто – вони вразять вас.

Але емоційне насильство-це набагато більш тонка. Так, це більш очевидно, коли кривдник ображає вас чи загрожує вам. А тому, що емоційне насильство є суб-категорії управління, вони часто вдаються до інших методів загрози.

Деякі будуть погрожувати залишити вас – і винні в тому, що вибір на вас. Деякі будуть загрожувати заподіяти біль або навіть вбити себе – і винні в тому, що вибір на вас.

Це класична поведінка наркоманів, тому що вони виявляють різні вирази однією з їх основних рис: приймаючи на себе ніякої відповідальності за власний вибір, в той час як повністю поклавши провину за свою біль або біду на образи.

Зловмисники Тримати Вас "Поза Кола"

Емоційна кривдник буде виключити не тільки із свого серця, з своєї доброї волі і з їх схвалення, вони також виключать вас із своєї діяльності.

Якщо ви відчуваєте, що ваш партнер будує плани без вас, якщо вони беруть участь у заходах без вас, і якщо вони від тебе секрети, зникати і з'являтися за бажанням, відмовляючись пояснити їх поведінку, ви, швидше за все, у відносинах з тими, хто зловживає вами різними способами.

Наркоманів Змусять Вас Сумніватися В Собі

Кожен відчуває невпевненість в собі, іноді, що робить це поведінка настільки руйнівною і ефективною.

Іноді емоційна кривдник буде свідомо брехати, щоб вас заплутати вас і змусити вас сумніватися в своїх відчуттях.

Вони змусять вас сумніватися у власних спостережень, пам'яті та розуму.

Іноді вони будуть сперечатися і носити вас вниз, поки ви не довіряйте тому, що ви знаєте, це правда.

Іноді вони прямо заперечувати те, що ви бачили.

Іноді вони нападають на вашу ясність, здатність відрізнити правильне від неправильного, ваш розум і ваші добрі почуття. Вони будуть нагадувати вам про помилкове сприйняття у вас було в минулому або наполягати на тому, як перевершує їх власний інтелект.

Незалежно від тактики, мета одна: дестабілізувати ваше почуття солідності, компетентності і самоповаги...

... який служить своєї головної мети: контроль.

Порушників Будуть Кидати Вам Крихти

Емоційне насильство-це контроль. І частина контролю, щоб тримати вас "від центру". Тому більшість осіб, що зловживають пропонуємо крихітки любові або схвалення або похвали або купити вам подарунки для того, щоб тримати вас в коло свого впливу або під їх контролем.

Важливо не переплутати ці крихти, які імітують любов за справжнє почуття, про що свідчить послідовна поведінка, а не випадкові сплески або подарунки.

Примітка: найбільш емоційні зловживають буде стратегічно створювати ці рідкісні острівці відчуває себе добре, щоб тримати вас на гачку. Вони здивують Вас з їжею або ювелірний виріб або несподіваний комплімент або відпочинку. Вони будуть зловживати їхні вибачення, коли вони відчувають, як ніби їх маска відпадуть і розкрити жорстоке кривдника під.

Це тримає жертву чіплятися за надію, що все зміниться" і любов, яку вони так гаряче сподіваємося, буде, нарешті, приїхати і залишитися, раз і назавжди.

Емоційні Зловживають Дає Потім Забирає

Хтось, хто любить тебе тобі скаже "я люблю тебе".

Хтось, хто намагається управляти ви будете робити, що дар любові умовною.

Вони скажуть, в тій чи іншій формі, "я люблю тебе, але..."

Це не просто безневинні класифікатором. Це замаскований критики і, що ще гірше, небезпечним. Це говорить про те, що любов наркомана може бути вислизають у будь-який момент.

Це як якщо б вони стояли там з килимком, на якому ти стоїш в руках, погрожуючи витягнути його в будь-який момент. Це контролери тримати свої жертви з рівноваги.

Наркоманів змусять вас почувати себе, як ніби ходиш навшпиньки

Коли ви знаходитесь у відносинах з кимось, хто піклується про вас, ви прокидаєтеся з відчуттям підтримки, ви відчуєте підтримку протягом дня і ви лягаєте спати ніч і відчувати безпечний "гніздо" бути з кимось, на кого можна спертися.

Навпаки, якщо ви знаходитесь у відносинах з емоційним ґвалтівником, ти прокинешся, жити і лягати спати в стані тривоги. Ви будете почувати себе послідовну, дратівливих незручностей, які ви неусвідомлено образити, образити, збентежити або розсердити свого партнера в гнів, розчарування чи лють.

Є дуже потужна кажу, що перший раз, коли ви зловживали ви жертва. Але вдруге, ви пособник.

Звертайте пильну увагу на ці 37 червоні прапори вище. Як тільки ви можете викликати свого партнера на ці приховані "контроль" тактика і попросити їх розглянути питання про зміну їх поведінки, зробити так.

Якщо вони принижують тебе за образи, ізольовані або маніпулювати, нехай знають, що це ранить тебе ще більше.

Якщо вони висловлюють стурбованість, є надія на ваші стосунки. Нехай вони знають, що є поведінка, що треба змінити для вас, щоб залишитися у відносинах.

Якщо вони відкриті для цього, є надія, що зміни можливі.

Якщо вони не готові до змін, не відкритою для професійної допомоги, щоб допомогти вам у створенні нової звички, то, швидше за все, вони ніколи не будуть. Поки ви не готові піти.

І йдучи, коли мова йде про боротьбу з емоційним ґвалтівником, може бути вашим кращим вибором і почало свою свободу, свою радість і свою справжню життя в цілому, виражає себе і дорослого.

Не менше, ніж ваше емоційне здоров'я і щастя на кону.
 
OlenkaДата: Вівторок, 21.03.2017, 10:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ніколи не ображаюся на свою дівчину. У моменти, коли мені щось не подобається, як вона щось говорить або робить, я просто уявляю, як жорстко беру її ззаду, тримаю її за волосся, і як вона стогне під моїми поштовхами. І пізніше, коли ця фантазія здійснюється, подумки вважаю її покараною.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Ознаки Емоційного Насильства У Відносинах
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом