MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » 10 речей, котрі чоловіки вважають дійсно романтичними
10 речей, котрі чоловіки вважають дійсно романтичними
OlenkaДата: Четвер, 18.05.2017, 09:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Часто чоловіки, аби справити позитивне враження на панянок при зустрічі чи першому знайомстві намагаються видатись надзвичайно романтичними. Але чи так це насправді? І якою ж є романтика для чоловіків у дійсності?



Сучасний чоловік і романтика дамських романів дві несумісні речі. Як запевняє Дуглас Філдс, автор Креативної романтики, вечеря при свічках, млосні зітхання або прогулянки при місяці по пляжу, це зовсім не те, про що мріють чоловіки.

За їх уявленнями романтика асоціюється з таємницею, інтригою, чуттєвістю, пристрастю, дамською білизною і нескінченним сексом. Всього одна фраза: Я хочу зайнятися з тобою любовю сьогодні увечері змусить його серце битися в шаленому ритмі. Так що ж чоловіки вважають романтичним?

1. Коли жінка одягається для нього

Ну так, не роздягається, а одягається! У кожного чоловіка є свої улюблені предмети жіночого туалету: дехто мліє від панчішок, дехто від стрінгів, хтось від глибокого декольте. Барбара ДАнджеліс, автор книги Секрети про чоловіків, які повинна знати кожна жінка, радить хоч би раз привести чоловіка в дамський магазин і попросити його вибрати білизну, яку він би хотів бачити на вас.

Памятайте, чоловіки люблять очима і знаходять дуже романтичним, коли жінки щиро відгукуються на їх буйні фантазії. Якщо деякі з вибраних предметів туалету здаються вам позбавленими смаку, утіште себе тим, що це все-таки нижня білизна.

2. Коли жінка час від часу торкається до нього

Ви памятаєте як в Приборканні норовливого дві пані ніжно погладжували під столом ніжками головного героя? Ось це те саме, про що чоловіки мріють. Якщо ви кладете свою ручку на спинку його стільця і ніжно погладжуєте його по плечу, то на невербальній мові для чоловіка це означає, що ви приймаєте його і жадаєте.
Але не перестарайтеся: не вартує, сидячи за столиком в ресторані, лізти до нього в штани, прикрившись скатертиною.

3. Коли жінка відпускає на парубочі вечори

Це може здатися дивним, але чоловіки обожнюють почувати себе вільними і проводити безтурботні ночі в суспільстві собі подібних. Демонстрація довіри з вашого боку здається чоловікам дуже романтичною.

4. Коли жінка йде наперекір сталим порядкам

Приємні несподіванки ось про що мріють чоловіки. Ним занадто тісно і нудно у світі щоденних ритуалів.

5. Спонтанний секс

Жінки, начитавшись любовних романів, як і раніше наполягають на шовкових простирадлах, трояндах і шампанські в ліжку. А чоловіки поголовно мріють і мріють про розгнуздані втіхи де-небудь на кухні, в ліфті або на залізничних коліях.

6. Коли жінка дарує лотерейний білет

Не лише жінки люблять подарунки, але і чоловіки. При цьому для чоловіка романтичним подарунком буде той, який особисто вам не принесе ніякої вигоди.

7. Коли жінка цікавиться його внутрішнім світом

Це приблизно теж саме, що цікавитися проблемами, але чоловік ніколи не признається, що вони у нього є. Інше питання, що зрідка вони мріють про задушевні інтелектуальні бесіди з жінками. Зрідка, а не постійно. Цим ви показуєте, що сприймаєте чоловіка таким, який він є.

8. Коли жінка ділиться таємницею

Чоловіки обожнюють протегувати і бути душевними наставниками жінки. Довіряючи йому таємницю, ви символічно впускаєте його у святая святих в шафу із скелетами, демонструючи тим самим свою повну довіру і роблячи себе вразливою.

9. Коли жінка годує обідом

Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Ви мільйон разів чули цю фразу і вона вам неабияк набридла. Найсмішніше, що ця мудрість працює, тому що в ритуалі годування чоловіка криється сакральний сенс: ви задовольняєте його його голод, його спрагу.

При цьому пекельна чоловіча фантазія малює сцени обіду, чимось схожого на стриптиз, ви не кваплячись подаєте йому одне блюдо за іншим, розпалюючи його апетит: спочатку вино, потім спагетті з сиром, потім ще чого-небудь і закінчуєте кавою. Неквапливі обіди це ще і можливість поговорити один з одним.

10. Коли жінка показує стриптиз

Тут майже без коментарів: спочатку одягнутися для нього, а потім роздягтися!


Дякую за рецепти, які я черпав із сайту obozrevatel.com, а згодом переклав, невідомому авторові, очевидно жіночої статі. Цікаво чи самі чоловіки затвердять такий список?
Прикріплення: 4709425.jpg (10.7 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 18.05.2017, 09:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
А до чого тут то шо треба в стосунках? І до чого тут необхідність влаштувати жінці романтичний вечір? Ми говоримо про романтику очима чоловіків

І саме через то шо вона різна то замість потішитись влаштованим романтичним вечором, вона буде верещати ідіот, що ти мене на колію привів! Припини мене роздягати!
 
OlenkaДата: Четвер, 18.05.2017, 09:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
п.с. Визначення нічого не варті. Всі ці визначення можна піддати сумніву. Навіть суворе і чітке законодавство досі не може собі раду дати і провести чітку межу між еротикою і порнографією, а ти так легко все розмежовуєш. Може тобі закони писати? Чи словникові статті?

п.п.с. А може то саме жінки називають біле зеленим, і ще й всім доводять, що ясно як білий день що воно зелене, бо у визначенні написано гарний колір
 
OlenochkaДата: Четвер, 17.08.2017, 09:33 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514


Прикріплення: 2779164.jpg (231.2 Kb) · 0198713.jpg (56.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » 10 речей, котрі чоловіки вважають дійсно романтичними
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом