MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як можна позбавитись від прив’язаності до дівчини
Як можна позбавитись від прив’язаності до дівчини
OlenochkaДата: Неділя, 03.09.2017, 09:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Як можна позбавитись від прив’язаності до дівчини, яка подобається, але взаємністю взагалі не відповідає. І веде вона себе кожного разу інакше, бувають ситуації коли діями показує що хоче спілкуватись, а буває і навпаки (адже було багато моментів, коли вона своїми діями показувала неповагу і пофігізм до мене) .

Останній місяць я не можу розібратись, чи я починаю забувати про неї, чи все таки варто не обманювати самого себе і зізнатись собі що все таки вона мені подобається Ситуація здається безвихідною, адже вже не знаю що робити. Здається що вже і час не допомагає, бо були випадки коли не спілкувались і не бачились по 2 місяці, але не дивлячись на це і на її перемінне ставлення (в більшості не хороше), я не перестаю про це думати. Коли я починаю її уникати, то нас все більше починають пов’язувати якісь ситуації де потрібно спілкуватись і т.д, навіть якщо я того не бажаю.
Через це і через інші проблеми я сильно втомлююсь, говорити ні з ким про це не хочу, тримаю все в собі, вночі часто не можу заснути через через думки і нерви, а скрізь при людях ходжу в “масці” з натягнутою усмішкою, бо не хочу показувати що мене щось турбує.



 А що тобі в ній подобається? Що в ній особливого, такого, що не має в інших? І що тобі це дає? Коли зявляється розуміння про те, що ми насправді отримуємо у непростих відносинах, у нас зявляється вибір: чи продовжувати, чи можливо є інші способи досягнення бажаного. З іншого боку, чи казав ти їй про свої почуття? Чи можливо ви говорили про те, що зараз між вами відбувається? Поки не має домовленостей, не варто розраховувати на те, що вона прочитає думки і почне поводити себе враховуючи твої очікування. Насправді може статися так, що вона навіть не уявляє про те, як ти себе почуваєш в цих відносинах. Коли ми кажемо про свої потреби, бажання, ми отримуємо шанс їх реалізувати. А можливо після розмови стане зрозуміло, що то кінець, та в такому разі в житті звільниться місце для чогось нового і радісного.
Прикріплення: 3304966.jpg (55.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як можна позбавитись від прив’язаності до дівчини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом