MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як зрозуміти, що ВІН закоханий?
Як зрозуміти, що ВІН закоханий?
OlenochkaДата: Понеділок, 17.06.2019, 22:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
У цьому записі ви знайдете сигнали, після яких дізнаєтеся, що Ви йому подобаєтеся.

Подобається хлопець, але не знаєте, що він відчуває? Перевірте сигнали, які свідчать про те, що він для зацікавлений вами!



Часто дає про себе знати.  Якщо пише першим, це означає, що ви для нього є пріоритетом.

Запам'ятовує все, що йому кажеш. Закоханий хлопець буде уважно вас слухати. Ти сказала, що хочеш пограти в міні-гольф, а він вже через тиждень запрошує тебе на побачення, або ти згадала, що не підсолоджуєш каву, а він днями запрошує тебе в кафе і навіть не питає про цукор? Це знак, що Ти йому дорога.

Він шукає твій погляд. Закоханий хлопець буде хотіти весь час бачити тебе, тому за всяку ціну буде підтримувати зоровий контакт.

Він дає Тобі подарунки без приводу. Якщо ВІН робить все, щоб радувати Вас і робити Вам різні сюрпризи, це означає, що ти йому дуже важлива.

Цікавиться Твоїми справами. Він хоче знати, як ти провела день, що Тебе засмутило, що розвеселило.
Закоханий хлопець буде хотіти знати все!

Він хоче познайомитися з твоєю сім'єю і познайомити тебе зі своєю. Це означає, що відноситься дуже серйозно. Зрештою, звичайних подруг не представляють батькам

Допомагає як тільки може. Ти важлива для нього, так що це очевидно, що буде робити все, щоб допомогти Тобі. Складне питання з математикою, ремонт кімнати,покупки? Жодна проблема.

Лоскоче Тебе. Закоханий хлопець буде шукати привід, щоб доторкнутися до тебе, а лоскіт-відмінний спосіб торкнутися дуже близько до тебе.

Твоя думка дуже важлива для нього. Якщо майже в кожному питанні хоче знати Вашу точку зору і ще питає в Тебе думки, це свідчить про те, що ти йому дуже близька, і багато для нього значиш.

Торкається ,, випадково". Ви йдете поруч, а він торкається твоєї руки? Або сідає так близько до Вас, щоб Ваші коліна торкалися? Це означає, що він хоче бути якомога ближче!

Не може злитися. Ти скасувала зустріч в останню хвилину або сказала йому щось дурне, і він все одно не злиться на тебе? У такому випадку, він повинен бути дуже закоханий

Ревнивий. Має поганий настрій, коли бачить, як ти розмовляєш з іншим хлопцем, або шукає недоліки Вашого улюбленого актора, щоб показати, що не такий вже гарний? Це знак, що він хоче позбутися ,,конкуренції"!

Він турбується про Тебе. Якщо хлопець дбає про вашу безпеку і завжди при зустрічі відводить до дверей або кожне повідомити, що благополучно добралася додому, безсумнівно свідчить про те, що ти для нього дуже важлива.

Якщо більшість з цих ознак поведінки збігаються з ним, це означає, що він закоханий.
Прикріплення: 4646068.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як зрозуміти, що ВІН закоханий?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом